100

ФАКТ

преди 8 месеца

САЩ е един от най-големите купувачи на пшеница в света ... ама и те не желаят да купуват "първокачественото" Усраинско зърно . Що тъй ?

99

Моше

преди 8 месеца

Дори и преди войната Украйна доставяше на пазара единствено третокачествено зърно. Никога украинска пшеница не се е търсила на Европейския пазар. Българското зърно е В ПЪТИ по качествено. В Украйна обработваемата земя още по времето на Порошенко е продадена за жъллти центове на Американски компании които използват ГМО семена за посев и ЗАБРАНЕНИ в Евросъюза пестициди ... А колко голям производител е .... с миззерните ПОД 2 % от световния износ на зърно, Украйна едва ли е някакъв фактор.

98

обективен

преди 8 месеца

Светът остава без пшеница защото долните хамериканци решиха да воюват с Русия чрез платените укропи!Фошистката Оссрайна не е нито част от ЕС нито от келявото НАТО.Но ФАЩ и НАТО подкрепят фашистите , а цената я плащат такива прислужници като нас.До сега Осрайнината нямаше да съществува и пшеница щеше да има за всички.Но съдбата на укропите е решена.Оссрайната умира бавно и пшеница ще има за целия Свят.

97

Щерю

преди 8 месеца

Тези, които имитират библейските пророчества с човешки напъни след ковида (мор), войната в Украйна, трябва да създадат и световен глад. За да може техния "велик" месия, като се появи, с един замах да разреши всички световни проблеми (нарочно и изкуствено създадени). Антихристът им трябва да бъде приет като спасител от народите. И не казвам кои са тези - заради възможни обвинения в антисемитизъм...

96

СС

преди 8 месеца

Първокачествена пшеница от Украйна няма. Това първо. И второ, време е в България да започнат да се гледат български сортове пшеница, които са с високо качество и да се спре вносът от Украйна. Също така Европа трябва да се научи да разчита на собствените си ресурси. Това го показа и ковид кризата, показва го и тази ситуация и още ред неща. Да не би през вековете Европа да е яла вносно зърно, а? Всичко е имало и всичко може да се произвежда. Само едно не е имало - мързел.

95

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

А тукашните производители не спряха да мрънкат за държавни помощи.

94

баба мара

преди 8 месеца

затова светът да благодари на сащ и неговите сателити те са виновни за всичкотозло което става с човечеството

93

Анонимен

преди 8 месеца

Първокачествена е тази, която се гледа в добруджанския и тракийския край. Това ГМО на Монсанто да си го ядат западняците.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Малеее, още не са събрали житото към средата на август? Ей, излезте от офисите бе! Полетата вече са засети с ново жито!

91

Анонимен

преди 8 месеца

О не.... То няма една от тези така наречени новини в която да не се говори колко е лоша Русия и колко нещастна Украйна и как Русия е виновна за абсолютно всичко. Не!!! Вие определено прекалихте с тази пропаганда и аз спирам да влизам в сайта ви и в други подобни на вас, които явно получавате долари за това, което пропагандирате. Предполагам всички, които не сме съгласни с американската идеология, да спрем да влизаме в тези сайтове за да си запазим умовете чисти и здрави

90

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо, ще им дадем от тая украинската, дето ни я стовариха тук.

89

Анонимен

преди 8 месеца

Naглосаксите и евровасалитетът им не са "светът". А проблемът сами си го натресоха.

88

Я па я..!

преди 8 месеца

Ние си имаме предостатъчно жито и изнасяме и внасяме от Украйна.Далаверка.

87

Анонимен

преди 8 месеца

Наглосаксонският свят може, но останалия ще има жито.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Има руска продукция, няма страшно :)

85

Анонимен

преди 8 месеца

Може би ... Това са крайните дни ...

84

Анонимен

преди 8 месеца

Егати лъжата мисирките съвсем изтрещяха едва ли не светът е жив защото укрите го хранят.

83

До 91

преди 8 месеца

Само като видях слава Украйна разбрал какво е твоето ментално здраве , де водя работещи германци *** , турци и българи тъмни братя бачкат там

82

Анонимен

преди 8 месеца

Германците ли са мързеливи? Я ходи си виж менталното здраве. Слава на Украйна!

81

Моля

преди 8 месеца

Света да се научи да не е зависим , а не да чака робите да му жънат пшеницата .....говорим за мързелива Европа