10

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 4: А ако си на ГКС терапия (цел - имуносупресия и противовъзпалително действие), диабетът е гарантиран :).Евреите са на прав път, но със сигурност има още (мутирали) гени замесени. Истинската наука е емпирична и всяка теория трябва да влече проверими резултати (и потвърждаващите, и противоречащите са добре дошли, особено вторите, които биха показали дупки или непълнота / неточност в теорията).

9

Слава на Тангра

преди 9 месеца

Протеинът на ваксината COVID-19 Spike в мозъка? Най-добрият нюйоркски лекар по онкологични заболявания, COVID Vaxxed, 40-годишната д-р Кристъл Касета застреля 4-месечното си бебе, след което обърна оръжието срещу себе си в шокиращо убийство и самоубийство.https://globalresearch.ca/covid-19-vaccine-spike-protein-brain/5827991Окръг Уестчестър, Ню Йорк - На 5 август 2023 г. 40-годишната д-р Кристъл Касета застрелва себе си и 4-месечното си бебе в дома им в Уестчестър, който струва 1 млн. долара, в резултат на убийство-самоубийство, което полицията нарича "убийство".

8

Турбо рак след мРНК

преди 9 месеца

Полицията на щата Ню Йорк съобщи, че 40-годишната д-р Кристъл Касета е влязла в стаята на бебето около 7 ч. сутринта в събота в град Сомърс, който се намира в окръг Уестчестър, Ню Йорк, и е застреляла бебето, преди да обърне оръжието срещу себе си. Д-р Касета е била известен специалист по хематология и онкология в Маунт Синай в Ню Йорк. Явно се е отчаяла от бързия терминален стадии и метастазите. Светите мРНК са зловещи.

7

Анонимен

преди 9 месеца

"Всяко лекарство е химия и влече след себе си още лекарства. Например, ако взимаш" - Вогата е хиия ... лекува жажда ...

6

Анонимен

преди 9 месеца

От 5 - От кои учени? От тези, които се провалиха в оптиите си, да създадът качествена и безпоасна, дълготрйна и ефективна авксина против Ковид?

5

nimportequi

преди 9 месеца

Антиваксърите да се лекуват с чайчета предписани от Мангъров. Те знаят повече от учените.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Като диагностика медицината има какво да се похвали, като лечение-не. Всяко лекарство е химия и влече след себе си още лекарства. Например, ако взимаш бетаблокери, следва диабет. Дълга и тегава е темата.

3

да откриват

преди 9 месеца

бг дръгчек и алкохол тестер , че ако покаже ще е Резил . В БАН математиците какви ги вършат - свестни учени .

2

Анонимен

преди 9 месеца

Медицината не е мръднала от времето на Абу али ибн Сина-Авицена.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Пушете на воля тогаз :)))