9

Квадратен кръг

преди 10 месеца

Да убиеш човек заради няколко *** които ритат топка незнам колко трябва да си прос.т...

8

Изпраните гащи

преди 10 месеца

Хърватските комплексарчета сега ще си го изядат дебел и суров. Групичката им БББ вече я няма, 100 човека арестувани в гръцки затвор. Там за убийство прилагат групова вина, пролетта осъдиха при подобен случай 5 фенове на ПАОК на доживот! Когато си го търсиш, си го намираш!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Никога не се занимавай с хулигани. Когато знаеш ,че има опасност не ходи и не предизвиквай съдбата. Нашите хулигани не са подобри от тези на Динамо Загреб и на Шкупи. За разлика от Нас ,държавните управници в Македония и Хърватска и гражданите не застават в защита на хулиганите,както направи Българската държава,медиите и народа.Само за ваши сведения,повечето от хулиганите на Левски са нацисти,наркомани,алкохолици,нарко-дилъри и друг вид деградирали "граждани".

6

Анонимен

преди 10 месеца

В Гърция при сериозно престъпление, каквото е това няма шанс да му се размине!

5

Анонимен

преди 10 месеца

В Македония не е войвода ,а е "Шверцер"(Албанец от Македония, фен на Шкупи). И не е обикновен гражданин,а е хулиган ,както всички Левскари ,които ходиха в Скопие. Левскарите в Скопие са нещо подобно на хулиганите на Динамо Загреб. Всички знаят ,че в Македония не е добре,както и в България,но спрете с манипулациите за Македония.Момчето ,което беше намушкано в Скопие сам призна,че са излезнали от колата да се разправят с хулиганите на Шкупи(собственост на Албанци от Македония)

4

и макензитата ке

преди 10 месеца

открият и пуснат технио воевода дека наръга бугарския запалянко у скопие дека ке скопят който вика че сме били *** навремето

3

Анонимен

преди 10 месеца

В гръцките медии все още се споменава за 5 главни заподозрени - 3 гърци, 1 албанец и 1 1 хърватин. Откъде си измисяте такива новини?

2

Анонимен

преди 10 месеца

Сега ще го сцепят тоя, най-вероятно ще отнсесе доживотна присъда! В Гърция с такива не си поплюват, за разлика от България примерно... А няма такова безумие - да отнемеш живот заради някакви ритнитопковци! И аз гледам футбол, ама това е най-безсмислената причина за убийство която може да съществува...

1

Дучето

преди 10 месеца

Нищо общо с ултрас културата и футбола нямат тия! Само страхливци вадят ножове! Лека му пръст на момчето!