29

В тази

преди 10 месеца

клоака има една единствена интимна връзка - между очевадните гнусни мутри и само леко по-лицеприятните и и костюмирани зидарски еквиваленти по жълтите павета!

28

Пълна излагация

преди 10 месеца

е това с интимната връзка. Голяма глупост.Кой и как брои начало, среда или край, или побой след края на връзката?А за насилието без връзка какво се прави? Пак нищо. Затваряме си очите, както досега.

27

i sega?

преди 10 месеца

и сега какво, както бяхме ученици да ги менкаме на по 2 месеца, че иначе биг проблем, а? ;)

26

Анонимен

преди 10 месеца

Значи вече става все едно дали това е връзка с чести контакти, в която са вложени и чувства, и планове за общо бъдеще или просто мъж и жена са правили неангажиращ секс за една нощ, но са се харесали дотолкова, че да си разменят телефоните и той след месец и половина я потърсил, за да й честити Нова година, а след още 15 дена я поканил да се видят и да правят секс за втори път?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Уверено приближаваме центъра на земното кълбо.

24

Шаман

преди 10 месеца

какви глупости са натворили педитата. В еврогейско и не само там има понятие - съвместно съжителство. Значи ли сега това, че ако някой има любовница се намира в интимна връзка, която трябва да декларира с доказателства за това, че е над 60 дни ?! Kakво би станало, ако някой обиди старо гадже, с което няма интимна връзка в момента - ще го каРат по закона, така както ще карат по заона този с връзка в момента?! Закона не трябва ли да се прилага безапелационно, без значение от връзките!?

23

До Георги

преди 10 месеца

Ако да си говорим сериозно , тая олелия с хм противоположната ориентация винаги ми е била малко странна. Някой нещо на теб налага ли ти ? Религия, ако беше религиозният закон, тоя вехтозаветния тука щеше да е шериат? С роби и всичко? Това са го писали преди повече от 2000 години в съвсем различна епоха?

22

Анонимен

преди 10 месеца

240 дупедати от народно събрание са нищжони

21

една жена

преди 10 месеца

До Георги 20 Значи, според Вас, връзката между мъж и жена няма как да не включва насилие. А между двама мъже не включва, по принцип. Т.е. биете само по-слабите. Ако някой може да ви се противопостави, се въздържате :) Аз мисля, че е въпрос на възпитание. И в Испания и Италия - и на религия. Мнозинството хора не четат законите, за да знаят как да живеят. Те си го знаят от ранно детство. А склонните към престъпления също не се плашат много от законите, за съжаление.

20

Георги

преди 10 месеца

Аз отдавна съм женен и тия интимни отношения и побоища са ми доста чужди.. ако искам друга жена си плащам за да ми е мирно на главата. Но едно време си спомням, че доста жени си падаха по лоши момчета, после е нормално тия лоши момчета от време на време да ги шамарят, когато не им вървят по свирката. Старите хора казват "каквото повикало, такова се обадило". Гледам ги сега младите момчета - всички са с бради и татуировки. Едно време само затворниците изглеждаха така.

19

Георги

преди 10 месеца

Където жените имат най-много права, там има и най-много гейове.. за пример - Испания :). Там може да те осъдят, ако се подбъзикнеш с някоя жена, ако е щипшнеш по дупето направо си за затвор. И за това жените ходят сами, а мъжете се праскат помежду си.. да не ги съдят. Няма насилие и всички са щастливи.

18

Анонимен

преди 10 месеца

не разбирам има ли нормални хора в страната ни - дето изтрайват всякакви гаври- даже същите дето со виновни за това състояние организираха и протестите

17

Анонимен

преди 10 месеца

честито поредния ***-отизъм забин в главите на децата ви- после да не се чудите от къде ви е дошло-абе не се сетих ако дните са 59 брои ли се

16

Анонимен

преди 10 месеца

Ако си викаш редовнопроститутка,това интимна връзка ли е ?

15

Анонимен

преди 10 месеца

Значи тези които не са в интимна връзка или не са направили 60 дена нямат право на защита така ли?С този закон депутатите доказаха за пореден път че са ***! И 10 истанбулска конвенции да приемем с такъв парламент нищо няма да се промени.

14

мда

преди 10 месеца

екстра, сега ще може да теглим кредит с основание интимна връзка ;) като свърши, да го изплаща жената, пИрфектно.

13

една жена

преди 10 месеца

Важното е да се осигури веднага защита на жертвата. Не е важно какво е насилието. Важно е обществото да защитава гражданите. В момента защитата от домашно насилие не работи. Сега тя няма да работи и за интимните връзки. Голям напредък. Няма що. Защо не се реши, примерно, да се отнема оръжието на насилници и отправящи закани за убийство. Без значение към кого.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Аааа...шоу беше в парламента при дебатите....няколко депутата викат от трибуната: Интимна връзка ли е ПП ДБ с ГЕРБ и кой е активния. Муахахаххаа...

11

Анонимен

преди 10 месеца

Значи вече има разлика дали си набил някой, с който си интимен или някой случаен. Ако хвана произволна жена на улицата и и тегля един пердах, ще съм на далавера, защото не съм в интимна връзка и ще ме третират по друг закон, и вероятно ще ми се размине по-леко. Нашите законотворци наистина дълбоко са се вкопали в дъното вече. Когато започнат да се пишат глупави закони, под натиска на тълпата, държавата наистина не я чака добро. Скоро да чакаме и бесилки по улиците.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Стига да не се самонасилваш интимно след 60, когато и да е това, ден нямаш грижи:))