65

Алекс

преди 8 месеца

Когато много неграмотни и прекалено амбициозни Шарлатани се захванат със законодателство,се получават калпави закони.

64

Семейството

преди 8 месеца

За интимна връзка ще приложат примери в НК ( Кирчо и Асенчо) Румен да не ревнува. Бойко и Доган, Христо и Делян). А какво правим с незаконните каруци? Ако караш пиян или дрогиран каруца? Предполагам бозки на пострадалия ще чистят фъшкиите по улиците. Все пак това са най важните избиратели. Да не ги напрягаме

63

Анонимен

преди 8 месеца

Искам да видя как ще конфискуват някой дипломатически автомобил.

62

Анонимен

преди 8 месеца

ПП ДБ=Пълна Правна Каша

61

Слаба памет

преди 8 месеца

Всички гласували за ГЕРБ, ПП, ДСБ и ДПС да отидат и да си предадат автомобилите на КАТ. Явно са били пияни или дори ги ра ни като са гласували.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Така става когато глупаците в нс искат да се харесат на няколко протестиращи шушлека.

59

ссс

преди 8 месеца

Широко отворена врата за корупция. Тия или са супер неграмотни или го правят умишлено. Някой с 3 промила и трошка за 1000, я плати на ченгетата, я не. Друг с 1 промил и кола за 300 000, ще им платти моментално. Що за правосъдие!!!! За едно и също нарушение- едно и също наказани. В цитираният случай е обратно. Сячтам това за противоконституционно, въпреки че не съм шофьор.

58

Анонимен

преди 8 месеца

оха,харесвам си едно ауди,спирам шофьора,тест,хопаа,имало отклонение за наркотици,а то 60г.жена пила болкоуспокояващи за дископатия свалят номерата,прибират аудито,почти ново,уж на охраняем паркинг,от там някой го краде за Украйна и хоп...готово..всички доволни ,а собствениците на аудито да не са се раждали в БГ.

57

123

преди 8 месеца

Шофьори те на камиони като ги хванат с алкохол ,ще вземат камиона .Това е добре защото всички знаят ,че ШЕФОВЕТЕ НА ТРАНСПОРТНИТЕ ФИРМИ НЕ ПЛАЩАТ НА ВОДАЧИТЕ И ТЕ ЗАТОВА ПИЯТ И СЕ ДРОГИРАТ ...Щели да фалират ,,ами пазарна икономика да фалират амин!!!

56

смях

преди 8 месеца

До младенТи кога си бил на запад ве шапшал! На запад и пет пари не дават за дрогираните, ако слйучайно има птп и загинал! Там ги интересува дали е бил под въздействие на наркотици , а не след употреба( преди седмица). Проблема е в малоумното шофиране(скорост, наглост и корупция). На запад има просто парични глоби, но там не карат като ***!

55

Анонимен

преди 8 месеца

До Аз 53 Това си е нейна грижа. Вас какво Ви засяга?

54

Анонимен

преди 8 месеца

И нека съденето на държавата започне сега! Всички пушили марихуана преди повече от няколко дни с отнети автомобили при правилни действия по време на отнемането (някои адвокати вече писаха какво да се прави и какво не, поинтересувайте се) ще изкарат някой лев на гърба на народа т.е. на тълпата, която одобрява закона. Искате неадекватни наказания? Ами ще ги получите, но вие ще плащате. Честито!

53

баба мара

преди 8 месеца

на пияния вземаш книжката защо колата и лишаваш семеиството от транспортвидяхте ли за какво сте гласували и вкарали в нс сега всички ще страдаме от40 процента изб активност

52

Аз

преди 8 месеца

До АнонименЗа да знае жената дали може да го съди по закона за интимна връзка ако я уволнят от скъпо платената държавна работа на която я е оредил. Колко заплата взимаше лена ?14 хиляди или нещо подобно ?

51

Анонимен

преди 8 месеца

До Аз Защото?

50

Аз

преди 8 месеца

Искам ДНК тест за бащинство на киро и детето на лена

49

Анонимен

преди 8 месеца

Без съдебно решение нямат право да ви отнемат автомобила. Да, в крайна сметка полицията ще ви го вземат временно, но не подписвайте, че се съгласявате за го дадете доброволно, за да можете да съдите държавата след това и да изкарате някой лев. Също искайте задължително кръвна проба ако сте сигурни, че поне няколко дни назад във времето не сте употребявали нещо. Накрая хем ще си получите колата обратно, хем ще острижете държавата държавата с някой лев т.е. умниците, които подкрепят закона.

48

Надя

преди 8 месеца

Аз съм софиянка,мъжът ми е от провинцията, голям патриот,привърженик на Възраждане.Но винаги ходи с един и същ анцунг и плетени обувки подарък от майка ми.От известно време спря да се къпе,ходи брадясал,косясъл, зъбите му са изчурели защото не ги мие и постоянно мирише на пот и вкиснало!Не знам вече как да се справя с този проблем защото не иска и да посети психолог

47

оиои

преди 8 месеца

Ако любивницата е пребита от съпругата тогава минава ли по закона за интимната връзка ?Ще лежи ли повече жената ?

46

гумите са слаби

преди 8 месеца

Колежката явно не знае, че правото се създава от хората и се променя от хората. Ако легализират канибализма - значи не е престъпление да изядеш комшията! Ако притежанието на полвин пликче листна маса, реагираща на полеви нарко-тест като канабис е престъпление - отиваш у затворо за 10 (десет) години. Шантава работа! Държавата да си раздаде имотите за без пари на частници - може и е законно, да си ги прибере - не може и не е законно. Ха сега де!