21

Анонимен

преди 8 месеца

Юни се сцепи да вали. Юли имаше 3 проедни горещи дена, прекъснати от дъждове и бури, после още 3 не-чак-толкова горещи дни, пак прекъснати от дъждове и бури, а в последните 8-9 дена времето е ПЕЕЕЕРФКЕТНО! И сега, щото не става в моемтна, да ни говорите за суши и мъки - септември ... май щял да бъде май.

20

Да бе

преди 8 месеца

Въпросът е какъв ще е януари!!!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Рачев насилва емоционално с израза " зиморничави девойки"!!!!.Внушава, че лицата от женски пол са по- крехки, по- слаби и индиректно подкрепя половите стереотипи ,че се нуждаят от мъжете! Ауууууу, ууууууу, линч, че галя от посолството вече набира......Комисията за защита от дискриминация ще се самосезира ли?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Климатичната религия се изповядва в горещи или много студени дни! Свидетелите на горещите дни се вижда как се превъзбудиха напоследък, а пожарите ги доведоха до езически екстаз като при маите! За нормалните дни няма почивка от религиозната дейност- тогава има религията на джендерното равенство и социалната роля на пола при възможност на човека да си го избере! Но изборът не е просто така избор- ще ви помогнат с нагло навиране под носа ви на нещо грозно, но правилно!

17

Анонимен

преди 8 месеца

А в София кога ще има уволнени от МВР,Прокуратура и Съд? Кога ще видим Каракачанов и Джамбаски в затвора заедно с Фандъкова. Ако имаме държава и закони,нека да направят проверка в Малдост 3 София ,до метростанция Младост3. Фандъкова преди местните изборите миналия път обеща парк,вместо парк има 3 нови блока и частен паркинг.Това бяха имоти на Минкстерството на Отбраната и вместо парк,те ги продадоха на частни лица(фирми).Каракачанов беше министър тогава

16

Анонимен

преди 8 месеца

да де колкото топъл е и август .. до 50 градуса според *** медиите ни, а инак вечерта спим с одеяла и юргани .. кой ви се връзва на лъжите освен сорос де- -билите?

15

Ели

преди 8 месеца

Тея не знаят утре какво ще е времето, за другия месец тръгнали да говорят. Преди около 5 дена даваха за днес и вчера по 33 градуса в София, а ние с якета ходим

14

Анонимен

преди 8 месеца

Мутафчийски преди да го вземат в щаба за плашене,казваше на ковида китайското вирусче,но след това заваляха чувалите с трупове и хладилници!Същото беше и с Кунчев,та затова имаме леки съмненийца,като ни кажат нещо по националните медии!

13

Анонимен

преди 8 месеца

"Така че на тях не им пука от нищо"----------Хайде аз да те отпочна, пък останалите ще те довършат. Ха сега речи, как да ни пука за нещо, въху което нямаме никакъв контрол? Вменяване на вина 24/7/365 и то върху най-бедната страна в Европа, която може би потребява 1/100 от това, което потребява средния 150 килограмов американски сухоземен тюлен? И някак си до нас опряха, че нещата не вървят? С тия вопли "покайте се грешници" да вървят де слънце не огрява.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Тия задминаха и баба Ванга.

11

Анонимен

преди 8 месеца

"Възможно е достигането до 35 градуса веднъж, но през цяла седмица едва ли"-----------------А в заглавието го представят сякаш през целия месец ще бъде 35градуса.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Няма още лекарство за кови и хора измират. Виж на сайта за кови че всеки ден умират. Крайнта цел не е дали ваксината работи а да се отклони внииманието от часната собственос на богатите имоти пари за да не посегнат бедните.

9

Анонимен

преди 8 месеца

До 7, конспи, това с бустерирането се изтърка и пропадна тотално, защото вие разправяхте че щяло да има бустер на всеки месец, а те изчезнаха напълно! Поредната ПЪЛНА ЛЪЖА, от която нищо не излезе вярно, ама конспи по гръб не пада... (просто няма достатъчно доблест да си признае че е сбъркал)

8

Анонимен

преди 8 месеца

До 6, aма никой не е казал че не са цикли! То може и да е естествен процес, но въпросът е че го има! А вие конспитата само и само да върви конспирацията, твърдите че нямало глобално затопляне, а един даже разправяше че през лятото му било студено! ХАХАХАХАХ

7

Анонимен

преди 8 месеца

Един двойно бустериран изпада в истерия че хората с нормална интелигентност не искат да вярват на поредната измишльотина. Бустериран, тия манипулацийки са за биомасата, хапвай си ги и не се напрягай.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Конспитата четат, а ти - не. Това са цикли. Винаги ги е имало и винаги ще ги има. Няма никакви климатипни промени, предизвикани от пръдните на домашните животни. Има соларен минимум и соларен максимум, както и земни цикли. Чети!

5

Анонимен

преди 8 месеца

За нашите конспита всичко е конспирация и няма никакви климатични промени, дори когато са ясно видими! Така че на тях не им пука от нищо, важно е рикия и туршия да има, че да могат да обсъждат конспирациите с други на тяхното много ниско интелектуално ниво

4

Анонимен

преди 8 месеца

вятърслаб, умерен до силен..., че то друг няма

3

Анонимен

преди 8 месеца

Жреците на новата климатична религия или идеология се успокояват в прохладни дни като последните 2-3! Но стане ли жега отново започват със статистиката колко горещ бил месеца в цялата ни история на мерене температури! Имат малко срам поне...

2

ф

преди 8 месеца

Гответе се! Идват дни на КИПЕНЕ и адски огньове. А след това веднага идва невероятно тежка мръзнеща зима, през която ще умрем без руски ГАЗ.