73

ББ

преди 9 месеца

"дъртият"Президент на САЩ праща оръжия на Украйна да могат да си защитят животите,"младият" на раша съветван от разпутиновци като пригожин,ограбващ Народите на Русия,грабещ милиарди,позорящ Народите на Русия с убийствата на жени и деца...това,че службите на резидента ни плющят минуси не ни е чуждо...имат само манипулацията и пропагандата рашите!Бог да пази САЩ и Свободният!!!и некоалицията са руски агенти САЩ!!!

72

ББ

преди 9 месеца

г-н Си обременен от комунистическата идеология отказва да види как един милиарден Народ на Китай ще тръгне да го търси...децата и внуците му!манипулиран от путин...с ядрени до никъде...не се ядат...убиват,САЩ имат само те да закрият живота на Планетата ни!Дайте един факт когато САЩ заплашиха когото и да било с ядрените си???Един факт когато САЩ убиваха жени и деца за територий?Грешите...г-н Си!!!Първа...втора...Историята е Съдията!!!руската пропаганда е скъпо платена лъжа!!!

71

Ха-ха

преди 9 месеца

Алоу, дядка, Китай реално е първа икономика, не втора! Америка може да е първа само счетоводно. Впрочем, Китай има промишленост колкото американската и европейската взети заедно.

70

Бай Дрън :

преди 9 месеца

Всички,които не ни се подчиняват,са лоши!

69

Анонимен

преди 9 месеца

А защо трябва да цитирате всяка идиотщина, идваща от повредената глава на този човек ?? Ами той е сбъркал държавата. Така както преди няколко месеца каза, че войната в Украйна се води в Ирак. Та той не знае президент ли е или сенатор, камо ли да ви говори за Китай........!

68

Анонимен

преди 9 месеца

Така,така. Всичко върви по план. До ноември 2024г.когато са изборите за президент, всичко ще си дойде на мястото. Глобалният финансов капитал ще е хвърлил американците в още една война този път в китайско море, ВПК ще е обезкървен, а Тръмп ще се върне на бял кон. И ще реанимира сърцето на световната икономика - САЩ!

67

Анонимен

преди 9 месеца

70 % от търговията на Китай е със САЩ и ЕС . Китаеца да не е луд да отреже клона на който седи .

66

komitata

преди 9 месеца

само че Китай не печата пари а Америка печата и ще има голям проблем

65

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До АнонимеН: Смешен си ти. Русия има повече ядрени бойни глави от САЩ. Кой кого че бутне не е сигурно. Най-добре е да не се стига дотам.

64

Малко за политика

преди 9 месеца

САЩ считат Китай за най-голяматз заплаха за тяхната хегемония. Дали ще стигнат чак до война, ще видим, но със сигурност ще се стараят да пречат на развитието на Китай по всякакъв начин.

63

Анонимен

преди 9 месеца

кой президент си е позволил да нарича най-голямата нация в света 'лоши хора'??? цялата нация?

62

АнонимеН

преди 9 месеца

СЛЕД КАТО БАЙДЪН БУТНЕ ПУТИНОВИЯ СМЕШЕН РЕЖИМ ТАКА ЩЕ СИ ПОВЯРВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАХВАНЕ И С КИТАЙ КАТО ПОДКУКУРОСА ТАЙВАН ДА ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ! ОБАЧЕ КИТАЙСКИЯ РЕЖИМ Е ПОЧТИ НЕСВАЛЯЕМ И ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО И ЩЕ ИМА И УПОТРЕБА НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ОТ СТРАНА НА КИТАЙ НАЙ-ВЕРОЯТНО ПО ФАЩ! ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ СИ ЗАМИНАВА ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ! А ВЕЧЕ ВОЙНА КИТАЙ И ФАЩ АЗ ЛИЧНО ЗНАМ КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ И НЯМА ДА ИМА ПОБЕДИТЕЛИ!

61

АнонимеН

преди 9 месеца

До Дедото злобееИЗМЕСТВА Я САМО КАТО ПРЕДПОЧИТАНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ) :D

60

Гай Баньо

преди 9 месеца

Тоя изперка напълно! Китай бил в беда. Да, ама не. Говедария е в беда. Но е време да се приключва с тая бандитска държава!!

59

Какво следва

преди 9 месеца

САЩ започва контранастъпление срещу Китай?

58

do 44

преди 9 месеца

До До 41 : Да на Кенсигтън Аве във Фили може да видиш голям прогрес на зомбита. Откъде ви намират такива неграматници, краварофилите?

57

Дедото злобее

преди 9 месеца

Китайската валута измества зелената тоалетна хартия - това е всичко!

56

ХАХА ХА ХА!

преди 9 месеца

Краварите колкото изолираха Русия, толкова и ще "отрежат" Китай! Няма как мравките да се репчат на слона!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Тази закана на Байдън предвещава скорошно рязване на Китай от финансовите пазари на Запада. На тариката Си ще му сеналожи да обикаля Африка за да търси откъде да чопне 5 долара каквото в момента правят преливащите от акъл руснаци.

54

краваромучалките,

преди 9 месеца

и по-кротко с децибелите де! :)