10

Георги Славчев

преди 8 месеца

Аз тези всички който пречат за хеликоптерите скоро ги храних,да им трябва на тях или техни роднини ,НО да ги няма.Айде

9

Анонимен

преди 8 месеца

Завалията, дано се възстанови по-бързо човека! За съжаление за българите никой не мисли, дай им да помагат на сирийци, африканци, украинци, а българите са оставени на произвола на съдбата!

8

Тагаренко

преди 8 месеца

Нема пари за хеликоптери! Требе да помагаме на Украйна!

7

Ъхъ !

преди 8 месеца

А кой плаща тези разходи за спасяването ? Парите кой ги дава ? И собствени пари ли се разходват или държавни пари , които се дават от всички българи ? И кой се разхожда из планини и пещери ? Аз не ходя , но плащам за такива спасителни операции и сега и за хеликоптери , с които уж ще "споасяват" някого. А те ще ги ползват за разходки на Про100 Киро,Лена Парапетова или Кокорчо и Пинокио.

6

Митака

преди 8 месеца

Бе трябва си да имат 2-3 хеликоптера.На всеки може да се случи това.То и в града като вървят хора и си чупят крака, особено по-възрастни.Абе истината е, че стандарта малко се вдигна на живот, но още сме си бедна страна. Скоро пътувах с влак от Плевен до София. Ами влака си беше както преди 20-30 години - никаква промяна. Доста бавно и доста старичко и мръсно. Нищо общо с влак в европейска държава

5

Ss

преди 8 месеца

Хеликоптер не е излетял заради неблагоприятни метеорологични условия! Още вчера го казаха.

4

хеликоптери ???

преди 8 месеца

надежда всяка оставете ! Никой не му пука за народа , голи приказки от управляващите .

3

Анонимен

преди 8 месеца

Кога тия хора най-накрая ще се научат, че на планина се ходи екипиран, а не като на разходка в парка?!? Дано поне е имал планинска застраховка, ама като гледам колко небрежно е подходил към собствения си живот, едва ли са му се откъснали 3лв от сърцето. И пак всичко за сметка на ПСС.

2

Факт

преди 8 месеца

И в африканските страни имат медицински хеликоптери , а тук сме най-гола вода.

1

Еее

преди 8 месеца

Хиликоптера е за правоимащи, както се казваше едно време и сега е така . Плебса плаща, правоимащия получава сървиса ако му се наложи