70

Анонимен

преди 1 година

Светлото евроатлантическо бъдеще . Ей тез щели да на опраят ние само да се наведем в членство . Те тях си не мой да опраят смятай нас как *** на опраят . В САЩ се разглеждат възможности за неплащане на някой дългове ;) Бъфет кешира в шестмесечни облигации и чака да се сринат акции за да ги купи евтино ;) В Еропа реалното потребление е свито с 30 - 40 % за 5 години . Та оправията с членсво идва и за нас .

69

Анонимен

преди 1 година

депопулация - хора скоро няма да са нужни, 1/3 от работата която трябва на властите ще я вършат роботи, другите 2/3 които "гледат стадото" и те няма да са нужни, за това и рекламират аборти и жендарии и плюят по традиционните ценности - за разлика от Китай не ограничиха раждаемостта на време и сега взиамт активни мерки да затрият възможно най много от тези допълнителни и ненужни хора, и да направят някоя парица покрай това

68

Joe Bidet

преди 1 година

Вероятно изтрещялата либерастия обвинява глобалното затопляне също. На третополовата либерастия оръжията са й голям трън в очите защото хората могат да се защитават с/у тиранията им. Сашко, ако си решил да се самоубиваш не ти трябва достъп до оръжия. Има хияди методи. Така че тая смешна пропаганда си я дръж за себе си. Дано поне ти плащат добре да пишеш тея лъжи, ама надали.

67

КаскетЯ

преди 1 година

А бе не им давали визи за РассиЯ (мечтата на всеки человек) та са пуцали! Венцеремос!

66

Анонимен

преди 1 година

Слабите се самоубиват защото не могат да издържат на изискванията на съвременната епоха. Америка ще бъде известна в книгите по история като "империя еднодневка" и толкоз..... на кой му пука :)))

65

Bormann

преди 1 година

Американската мечта..... да скочиш от мост бухахахаха

64

Virtuozzo

преди 1 година

да се плюе ФАЩ е като да се рита умрял кон ,казвам го като дългогодишен американомраз ,чак на мен ми скриха шапката как се саморазкапват ,всичко това умишлено естествено !Гледайте Кенсигтън стрийт в тубата нон стоп живите мъртви !

63

Оффф

преди 1 година

До Анонимен Преди да коментираш, не е лошо да погледнеш малко статистика и ще разбереш, че в Раша има доста повече самоубийства. НО, явно, като типичен путинопитек, просто обичаш да си живееш в миризлива хралупка...

62

Анонимен

преди 1 година

Няма как щастието на Сияйния град на хълма да е помрачено! Путинска пропаганда, в щатите всеки кара ферари и има остров в тропиците и яхта!

61

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че около 70% от трансджендърите или се самоубиват или правят опит за самоубийство. Обаче за фармаците и бизнеса е по-лесно да не помагат на тия объркани хора, а да ги подстрекават още повече менталните им болести. Самоубийствата само ще растат.

60

как кои фактори?

преди 1 година

милярдите помощи за Украйна! - хората не издържат! искат всичко да дадат! :):)

59

1914

преди 1 година

До Христо ХристовУсети ли левичарската сорос пропаганда в статията?Проблема за многото самоубийства не е влошеният живот и бедността до която ни води Зелената сделка, ами това че си си купил пистолет.

58

ддд

преди 1 година

Най-голямо е увеличението на броя самоубийсва при белите мъже. Мачкани от левичарите на джо байдън и гледайки разпада на държавата хората губят смисъл да живеят. При нас в момента управляват кукллите на конци на байдън от ДБ....

57

днъкоплатец

преди 1 година

То и в България има рекорден брой убииства, което е по лошо от самоубииство. Но Академика не го коментира? За Българите няма пари и не работят, а за нашите хора, оръжия, мал цин ст ва и корпорации има пари.

56

Христо Христов

преди 1 година

Човек може да е свободен, единствено ако има лично оръжие.

55

Христо Христов

преди 1 година

Поредните либерални опорки.

54

anon

преди 1 година

Covid увеличи социалните проблеми и проблемите с умственото здраве! Самота, депресия, netflix...

53

Анонимен

преди 1 година

Презадоволеност! Парадоксално, но факт, колкото по-богата е една държава, толкова повече са налице такива случаи! В Япония, Западна Европа, САЩ, Скандинавието и т.н., тези случаи не са изключение! И обратното - в бедни и изостанали страни от Африка и Азия, хората са усмихнати и щастливи, въпреки трудния си живот и ценят стойността му!

52

селянин с BMW

преди 1 година

Хляба не им е малко,кекса им е в повече!От там идва всичко!Да го взема тук на село с мотиката да копа доматето и пиперя и ще ореве орталъка за Америка!И хич няма да му идват щуротии в главата!

51

Атлантик

преди 1 година

Явно самоубийствата са от щастлив живот. Нали?