24

КвичиГоведо

преди 8 месеца

Този портрет сякаш е на Ал Фашагата от СДС-то.

23

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 8 месеца

За 35г. нито БАН,нито фармацевтите не успяха да направят ваксина срещу СДС-Чумата.Писледиците от нея са плачевни .

22

Анонимен

преди 8 месеца

Ваксинирайте Пеевски да не го хване Хафриканската чума че кво ша прави Доганя без него.

21

Анонимен

преди 8 месеца

БАБХ се командват от запада, за да унищожат родното животновъдство, в това число и домашното и да сме по-зависими от корпорациите.

20

Анонимен

преди 8 месеца

По принцип, това е много евтин начин да вдигнеш цената на свинското. Просто жертваш едно прасе, получаваш необходимия резултат след платени изследвания, разбира се! Нищо не казвам, просто казвам. Така се създават новини, хората започват да си обсъждат проблеми, тревоги, а резултатите - след лятната ваканция на политиците и социолозите. Ще си имате тема за обсъждане, докато те си почиват. А после, като се върнат отпочинали ...

19

Анонимен

преди 8 месеца

Има едно голямо прасе в Банкя което е депутат сега. То да ли е добре. Само да не го е хванала и него африканската чума че лошо.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Ако прасето беше украйнско щяха да го обявят за светец.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Чумата е от ЕС така са си го измислили за да заробят държавите А мореъо чисто ли е щот вдички са с повръщане и разстройство но е чисто така каза РЗИ

16

Анонимен

преди 8 месеца

Айде бе. Колкото имаше по овцете и козите. Спи народе, спи си. Да не вземеш да скочиш на бой. Да си нарушиш мърлявия живот. Спете да е.. вашата м....ца про.ста да е..

15

Ветеринар

преди 8 месеца

Не завиждам на колегите от БАБХ.Голямо тегло ги чака.Без море тази година.

14

Трепат ви кат кучета

преди 8 месеца

Хайде сега да теглим чертата и да видим какво постигнахме за 35 г уж демокрация. Затворихме 4 блока в Козлодуй, продадохме 4,000 завода, дадохме си мините на концесия без такса, изсякохме гората, намаляхме на 5 милиона, отровихме въздух и почва, съсипахме образование, земеделие и здравеопазване, б скоро затваряме тецовете, 40 млрд лева външен дълг, златото ни е в Английска банка и още и още... обаче важното че сме верни евроатлантици. Българите не заслужаваме да имаме държава. То само предатели

13

Анонимен

преди 8 месеца

Някой отнякъде подхвърлил някакво умряло прасе и от някаква още по неясно каква лаборатория казали че това било АЧС. Приказки от хиляда и една нож. Единственото което е истина е че сега ще изтрепят на хората домашните животни. Явно пак се почва

12

Русенско мрази ГЕРБ

преди 8 месеца

Едно любимо и особено доходоносно заболяване на ГЕРБ възкръсна от небитието. Гледам че и случаите на другото им особено любимо заболяване -Ковид пак почнаха да растат. Интересно как близо две години по време на кабинетите на Радев ги нямаше тези простотии и изведнъж хоп- отново!?

11

Анонимен

преди 8 месеца

Няма никаква чума. Ако имаше чума щеше да има масово измиране на животни, а те ни убеждават че здрави животни били болни заради някакъв подправен лабораторен тест. Всеки може да подмени резултатите в някакъв документ.

10

готвач

преди 8 месеца

ееее , жалко че от тях не става стек рибай , щот по морето много се търси .

9

На снимката

преди 8 месеца

Буци, ти ли си.

8

от бабх

преди 8 месеца

корниту и мая веднага да отиват да се снимат с прасенцата , преди да са ги умъртвили . дано и некоя баба да има за повече драматизъм .

7

айдееее

преди 8 месеца

вкараха и прасетата в политическата игра, от пРасета в парламента какво да очакваш.

6

баба мара

преди 8 месеца

къде е св месо от испания по 5 лв за кг сега вече е 12 лв

5

Анонимен

преди 8 месеца

Не бих отказал да ям месо от чумави прасета. Само да не са ГМО и тъпкани с хормони.