112

Анонимен

преди 9 месеца

При други обстоятелства биха държали местните за заложници, но не искат да докладват позииции на руснаците, така че евакуация, жилищата и животите ви трябва да станат на сол за да може покрайна да забави поражението си

111

Де бе!

преди 9 месеца

До: 119 (Абе)Ако повече ти харесва руснаците да настъпват, то значи руснаците настъпват, ама... на изток, в обратна посока, към матушка Россия настъпват яко!

110

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската армия вече навлезе в Работино - един от основните отбранителни постове в Запорожска област, без никаква съпротива от руска страна!Руснаците бягат панически!

109

Абе

преди 9 месеца

Последно-кой настъпва и кой отстъпва? Щото ако се съди от евроатлантическата пропаганда, то Русия вече е загубила или е въпрос на дни.

108

Анонимен

преди 9 месеца

И.във футбола е така. Цял мач атакуваш и накрая ти до вкарат! По трудния начин се разбира че с соло дупе таралеж не се гази.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Войната е приключила до пролетта на 2024. Украйна ще се преименува на Киевска Рус, защото ще е останала с територията на Молдова. Кравaрските тpоляци може да си се гърчите колкото си искате. Зеленски, също като Саакашвили от Грузия, ще се научи какво значи да слушаш американски празни обещания за чест слава и богатство и да ръчкаш мечката.

106

Анонимен

преди 9 месеца

"Европа да спре с лицемерието и да даде всичко необходимо на Украйна да унищожи руската армия!" - АХХАХАХА! Ама ти честно ли вярваш, че Европа е като Бъглария преди 30-40 години. Че има едни ОГРОООООМНИ складове с боеприпаси, ракети, танкове, самолети, оръжия, станции и прочие, готови за бой във всеки един момент?

105

Анонимен

преди 9 месеца

Евакуират ги задължително, защото ако русите дойдат, може много от тези "завладените", да пожелаят да останат в пределите на Русия, ДОнбас или аквото ще е там....

104

Бай Дрън

преди 9 месеца

Хаха, тук все повече изпуснати от лудниците пишат :)

103

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата руска ахгентурна мрежа и техните последователи, партийни и икономически в лицето на партии като БСП и Възраждане трябва да бъдат ликвидирани тейнически с невъзможно да осъществаяват подривна дейност срещу България и Македония!!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Европа да спре с лицемерието и да даде всичко необходимо на Украйна да унищожи руската армия! Трябва да се води война с Москва и московския режим на Путин! Дайте оръжие на Украйна да може да нанася удари по цялата земя на измислената и разпадаща се руска федерация!

101

Анонимен

преди 9 месеца

Леопардите двойно по-тънки от Т-74. Германецът си е германец - прос. Сложил 4 сантима броня от двете страни на танка, а танкът му тежи 60 тона. Руснакът сложил 8 сантима странична броня, а танкът му тежи 45 тона. Пита се - къде е сложил 15 тона германецът?

100

Анонимен

преди 9 месеца

Пробив ще има в североизточна Украйна. Нашите Продажници усещат жегата.

99

Zelenskiy

преди 9 месеца

Зеленият наркоман да сяда на масата на преговори с руснаците.....................какво се инати тоя тъ@@@пак......................изгуби Крим и 20 % от територята на Украйна..........кога ще разбере, че не може да спечели войната..........руснаците си знаят работата..............фашистите от киевската хунта щя ядат още бой......това е ясно!!!

98

Анонимен

преди 9 месеца

Ако има българи във форума препоръчвам ви мнението на F16.

97

Анонимен

преди 9 месеца

До Иска ви се извади си главата от дирника на кгб *** и виж сам коношенко )))

96

Иска ви се

преди 9 месеца

До Анонимен: "700 метра назад" - покажи къде на картата? :):)

95

Анонимен

преди 9 месеца

До по-кратко и по-ясно 700 метра назад към кремъл ФАКТ ва,,та )))

94

контрамотиката

преди 9 месеца

как е рипат ли укропитеците отгоре?

93

по-кратко и по-ясно

преди 9 месеца

До кратко и ясно - реалността ви бяга :)