10

Иван Петков

преди 9 месеца

Най некадърната авиокомпания.И всеки път когато се издъни си прави оглушки че не било по нейна вина.Вече няколко пъти аз и мои познати чакахме повече от три часа закъснение и когато поискаме обещетение Уиз задължително отказват.А когато се обърна до фирма която е специализирана във тези проблеми и хоп....тогава Уиз плащат обещетение.Защо??Тарикати.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ако мислите, че Луфтханза и т.н. не отменят полети...Всеки самолет непрекъснато прави тегели от някъде за някъде. И ако се развали поради някаква причина - невинаги има друг, който да го покрие. Да не мислите, че броят им е неограничен. И точно Луфтханза нерядко се дъни с отменени полети. Да не говорим за седалките, наблъскани до безобразие. Уиз винаги ползват нови самолети, още миришат вътре на книжарница, като поостареят ги продават. Луфтханза има много стари с напудрен интериор...

8

mda

преди 9 месеца

Проблемът е не че ще потънеш сто двеста лева с кирливите им билети, ами няколко бона с хотели които си запазил, коли под наем и тн. така че като буквате с уиза, фри канселейшън да има всичко.

7

Пилота

преди 9 месеца

Всеки се натиска за евтини самолетни билети ,но не му минава през акъла ,че това си има и недостатъци. Сега се бият кой първи да попълни жалба. Влезте им в положение ,мислете с тези глави.Получавате това за което плащате.

6

Алекс

преди 9 месеца

През активния летен сезон закъснения и отмяна на полети се случват в много авиокомпании,не само при WIZZ AIR.Тук се вихри някаква целенасочена кампания срещу авиокомпанията,но винаги когато летя с WIZZ самолетът е пълен или почти пълен.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Добре, ама когато някоя от големите им проблем с нещо, защо не пишете?! Защото собственика на редакцията няма акции самов Wizz ли?

4

Ученика

преди 9 месеца

Мизери-еър...

3

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ви е виновен уиз-еър след като държавата по времето на гълъбите слагаше всевъзможни ограничения?? Аз пък съм доволен от тях. Летял съм евтино и сигурно.

2

Дони

преди 9 месеца

Не мога да се оплача грам от визер. С тях, пък, най-яко съм летял - големи и просторни, нови и надеждни самолети със супер приятен персонал. Факт е, обаче, че някои линии са претоварени от летящи през 2 седмици команчи и това води неизменно до проблеми.

1

Анонимен

преди 9 месеца

За 20 евро билета - толкова. Не разбирам цялото това мрънкане.