455

тя

преди 9 месеца

Тук един и същ писал ,писал па се забравил ,никой не ти чете ферманите ,казват есно и също !Много си *** ,съответно -злобен !

454

Тия с чуждите

преди 9 месеца

Знамена чии интереси мислите, че бранят? Нашите, Българските, или на други държави? Пък и не знам как ще се противопоставят на решение, взето властта.В нормалните страни за оказване на съпротива на облечените във власт се влиза в затвора и то за дълги години!

453

Учуден

преди 9 месеца

Денят в който рузките риби изплуваха окончателно!Великите български националисти от *** разтягат рузки ленти,употребявани като символ на победобесието на рузкия Фюрер Путин?!Ето такива са новите баш патриоти,които са анти ЕС и анти САЩ,но никога българофили.Това са рузки м,атрьошки,балалайки!!Оркестър за честушки,на разположение на скритата пета колона в БГ!Който гласува за тях,си е намразил живота и родата си!!

452

oroдидо

преди 9 месеца

До Ано вовота ще мачка ръце в ХАГА

451

Чакай Малко

преди 9 месеца

Тия от ,,Възраждане" дето са против Българските Възрожденци и идеалите им за ,,Чиста и Свята Република",па отгоре се и пишат ,,патриоти",защо са разпънали чижди фетиши като георгиевска лента,а на нея са пришили някакво подобие на нац. ни флаг.Сякаш България съществува единствено заради чуждите военни интереси.Предатели са тия около паметника на КОЧА-кайсиите.

450

Мустафата

преди 9 месеца

Аз бях добра. Сега ще видите...

449

Магаренко!

преди 9 месеца

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!! Всички на фронта срещу Русия!

448

Анонимен

преди 9 месеца

Тия комунисти като египтянитр бе! И досега се чудя защо тия ппрростаци, египтяните, не са рушнали пирамидите! Мръъъсници ггаадни! И европейците - уж демукрате - и те ги пазят паметниците от втората световна. Гаддняри! Шапка свалям на Бъки Бомбата, дето събори мавзолея! Вярно, че цял свят ни се подиграваше, че бяхме съборили противоатомното скривалище на Министерски съвет, ама човеко беше демократ и събаряше де к'во види! Та и ние така да правиме, да разчистим пътя на Младите като Кирчо и Кокорчо

447

Сещай се

преди 9 месеца

Като ги подбараш и Левицата и десницата,и ги изринеш оттатък Дунав,може и да просветне светлинка в тунела.Вижте снимката и ще се сетите колко са българи тия.Мислят си че като охванат левият и десният полит. сектор в България,народа ще се пресова и ще си трае,не....няма да си трае.Национални предатели сте вие шлаката на БКП.Чудите се със кое знаме да се завивате като си лягате вечер.Като искате война,отидете на война.Но не ни вкарвайте във война.Ако не бяхме в НАТО,до сега да сте ни набутали.

446

Анонимен

преди 9 месеца

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, приета на московския ционистки конгрес 1988г. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите. Забавяне на развитието на гоите. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие. Масова дебилизация на гоите. Употребата на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извраще

445

NDZ

преди 9 месеца

Браво 10. Всичко беше по техните стандарти. Във вузовете учехме по руски учебници, строяхме пътища и сгради, машини и съоръжения за селското стопанство и т. А на тези които пазят паметника препоръчвам да прочетат внимателно Уикипедия и частта отнасяща се до статута на България според Сан стефанският договор. Там е записано "Трибутарно княжество" Какво означава това- сами разберете!

444

Анонимен

преди 9 месеца

Напишете в търсачките ..... ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, приета на московския ционистки конгрес 1988г. и ще разберете мой български братя - народа на мира и свободата, кой и от къде ни поробва?

443

rambaldievskievich

преди 9 месеца

До Анонимен (13): Той тато ти и подобните му ни го набиваха 1/2 век, бе!... К'ъв пирон искаш още,?!

442

Анонимен

преди 9 месеца

Мачкай, Вова!

441

rambaldievskievich

преди 9 месеца

До БГ (447): К'ва история на България, бе папуняк?! Това си е парексаланс съветска комболшевишка/сталинистка/нацистка/терористична история.

440

КаскетЯ

преди 9 месеца

ТаваришЧ Решетников ми се обади лично каза че ще ме предложи на таваришЧа на двойни токчета! Венцеремос!

439

Анонимен

преди 9 месеца

До ТотоДокументация се пише и заверява само срещу едни пари. Някой, някога да е видял комунист да плаща?

438

Тото

преди 9 месеца

Нямало технически документи за този паметник. Ми тогава махайте го по-бързо щото никой не знае кога ще се срути върху хората...

437

Анонимен

преди 9 месеца

Бира и кебапчета раздават ли? И така им докараха химически тоалетни /капиталистически/ ама няма да се оакат на поста, бе. А за диригентите и финансистите на сборището има специални. С отделение за памперсите. Ей, цивилизация е тука, не неразорана целина.

436

БГ

преди 9 месеца

Трудно е да се повярва,какви предатели се навъдиха след 1989 година и Хора,които се мъчат да запазят и малкото останало от историята на България биват оплювани от продажници е родоизменници без морал и достойнство.Жалко за България!!