14

Българин

преди 9 месеца

Въдможно е и на този баба му да е мъжка. Но ще трябва да й казва дядо. Объркването в държавата е пълно. Така е след трите правителства на мутрата от Банкя и многото служебни на зеления чорап. А пък да не споменавам изборите за парламата, наречена НС.

13

ТЕЛКА

преди 9 месеца

Да тегли! Не един, осем заема ако ще! В един момент си дадох сметка, че родина, отечество, патриотизъм и т.н. са кухи думи, изпразнени от съдържание. В един момент си дадох сметка какви бубулечки сме. Търкаляме си топчето от ако стоически и изобщо не си задаваме /или много рядко/ въпросът - бе кой произвежда толкова ако. Пречупих се в конкретен и ясен момент. Децата са уредени в чужбина, аз си пазя една керемидка да не ме вали дъждът. Приключвайте я територията. Не ми дреме!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Задължително е ИТН никога повече да не бъде допуснато до парламента. Там има достатъчно руски вредители та и ИТН да работи за Русия.

11

Анонимен

преди 9 месеца

На тоя в главата му е само апокалипсис.Не може да преживее,че не стана шеф на БНБ.

10

Росен Кръстев

преди 9 месеца

Тази държава се управлява от марионетки .Води се към фалит.Трябва със сила да се свали фашисткия режим.

9

Омбре

преди 9 месеца

Че що за мародерско правителство ни управлява, като не можем да си покрием разходите Марш от управлението незабавно.

8

Апостол Апостолов

преди 9 месеца

Много му се иска да е така на продажника на чалгаря,не е, всичко се събира много точно и в пъти повече . Спокойно България, посредствените, завистливите,продажните и ЗАВИСИМИ РУБЛАДЖИИ са бесни.Това е добре.

7

ъц

преди 9 месеца

Щом Ококореното Асенчу и Дянкуф М.екия ви говорят, че Инфлация немъ, Доходите ви растът по-бърже от цените у магазинъ, Парите у Бюджетъ са в Излишък, значи всичкоту "Розов Домат" да си зрее спокойну..., Зимъска най-многу да ни напраят на Шопскъ Салатъ!!! -)))

6

Анонимен

преди 9 месеца

Защо да тегли, днес изтече информацията колко пари сме дали на Украйна - 240 млн долара. Оръжието е отделно. За сравнение Швейцария е дала- 40 млн долара оръжие и пари. Турция - 60 млн. и т. н.Да спрат да ни раздават парите, че както сме гладни, а човек без бъдеще е готов на всичко!

5

Христо Христов

преди 9 месеца

За да станем истинска европейска държава трябва да теглим поне 3 пъти повече заеми. А за да настигнем еврозоната - четири. Пък и милиардерите ни са малко!

4

ха поправка

преди 9 месеца

Исках да кажа ЕС, а не РС

3

Христо Христов

преди 9 месеца

Да тегли! Все пак трябва да се измие срама пред партньорите, че нито един от близо 90те % евроатлантически про'с'така у нас не дари 1000 лева за Украйна.

2

ха

преди 9 месеца

Това не е никаква изненада. Откакто мошениците от ПП влязоха във власта и в частност некадърника Кокорчо, България само дългове тегли.Скоро ще я спасяват,както спасяваха Гърция...Ако на някой в РС въобще му дреме за България,де!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Е начи сичку е точно. Докато ги стигнем украинците със заеми 200-300 милиарда долара има време...Сега една войничка с Русия и сме готови...Тагарев, кажи бе! Кога са ти заръчали?