18

Милионер

преди 9 месеца

Ами, нека да ги сложат тези дрегери. Вместо депутати. Така е, като на Веждито не му дават водка, за да е председател на Парламента. А и му включват микрофоните, когато той е пиян. Такива са и останалите депутати, които понастоящем са във ваканция. Като учениците и ученичките. Честит бюджет за 2023 г.

17

Алекс

преди 9 месеца

Вече няма нжда от дрегери.Вежди напуска.

16

Ангелина

преди 9 месеца

Един от малкото смислени хора ,който е бил от ДПС в политиката. Предлагам неговото предложение да се въведе не само за НС ,но и за всички институции .Може би ,това ще е първата и минималната стъпка към "прочистването" .Макар ,че има и доста вредни,зависими и обслужващи лични интереси , неадекватни действия не само в НС ,но навсякъде и от държавни служители ,които са "трезвеници" поне на работното си място .

15

Пончов

преди 9 месеца

Рашидов като чу за дрегерите,и сам сдаде фронта.Вика че в ателието ще му е по-добре.

14

Бб

преди 9 месеца

Типично по помашкому се е навел пред нова дружинка. Но изхвърлен веднъж от ДПС за нищо не става. Харчи краднатото и се скрий.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Правилно! И ако някой депутат е дръзнал да ходи на работа под влиянието на алкохол или след употреба на наркотици да му се конфискува имуществото. Все пак да пишеш закони за цялото общество е много по-отговорно нещо от шофирането,

12

Рендету

преди 9 месеца

""""...има хора, които не са достатъчно адекватни в парламента, хора, употребяващи наркотици и алкохол, а взимат решения и закони, касаещи цялото население.""" ----- Не се и съмнявам!!!

11

Анонимен

преди 9 месеца

и за наркотици 1 седмично

10

Явор

преди 9 месеца

Този, ако не беше умен, нямаше какво да подтисне гнева ми и възмущението ми, че дава интервюта. Беше земеделски министър и яде от медта, ама цялата я изяде и има колата, вилата и апартаментите. От хляба и медта точно на Доган яде Дикме. Бяха със Симеон в коалиция, докато бяха дундуркани Борисов и Пеевски, в ония години от 2001 до 2005. Никак не ми е приятно Костов, Софиянски, Дикме, Севлиевски и други мошеници да морализаторстват.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Най добре е да им раздадат по едно дилдо, да тренират за затвора.

8

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 месеца

Дикме сключи споразумение с ББ преди,хвалеше го,после се обърна срещу него.Той с какво се занимава сега?Защо журналистите не питат бившите министри как изкарват прехраната си?А че Хр.Иванов играе мръснишки номера на ПП съюзявайки се с ДПС е повече от ясно.Промяната са пътници,защото не може да правиш компромис с морала.От това,което виждам е,че забравиха модела ГЕРБ,пътните кражби и пр.Когато простихме на БКП,видяхме докъде се дакарахме.Сега е същото-на дъното

7

Анонимен

преди 9 месеца

Абе то добре да ги наложат дрегерите, ама някои депутати няма да могат да влязат посмъртно. Пък са избрани. Голям проблем ще стане. Конституционна криза.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Божкеее! Ами Рашков дамаджаната ще "чупи дрегера, бре! Ицо Хазарта като се назомби свети и показва средни пръсти- на него даже тест не му трябва. А Киро? Киро като яде една пица с кристали и "почва да ни демонстрира тежка форма на дислексия. Даже Руди Гела каза, че ако има тестове, минимум 5 човека ще изгърмят за ден.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Вежди щеше да ги превърти всичките от раз.

4

мамин сладък

преди 9 месеца

Айде мамин Никола който тупаше Веждичката по рамото и се смееше, а после пръв го упреква да си хваща куфарчето и беж от народното съцрание. От ПП нали са с големия морал

3

Добра идея,

преди 9 месеца

но ще счупите сглобката "Интимна коалиция" :)Ще останат само една част от баджанаците Греб-ДъПъСъ... Останалата нежна част от сглобката ППЛГДБТИ+ ще побърка дрегерите от закуската с пица :) А про100 КирчУ , Искрю Митев, Кокора, Криптомир и депутата Г-н Петров ХазартЪ няма да ги видите изобщо в парламента :)

2

Нане

преди 9 месеца

продължаваме подмяната са в интимна връзка с гробарите и дупесе, ся са, като в сандвич по средата.... ===))) мъ на тях си им харесва, те и без туй са третополови... А и избирателите им са от същата жендъска кравараска порода...

1

ДСБКП...

преди 9 месеца

ДАЛАВЕРА.