31

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки, който иска да разбере какво се случва с климата и какво ни очаква, нека погледне към международния форум- "има изход" https://youtube/live/MzuwGjW3ej8?feature=share

30

Анонимен

преди 9 месеца

Очевидно е, че климатът се променя. Бяхме предупредени на международния форум. И това е само началото. Климатът ще засегне всички държави.Когато знаеш истината, има изход.https://youtube/live/MzuwGjW3ej8?feature=share

29

Анонимен

преди 9 месеца

"Търсачи на прохлада: Европейските туристи тръгват към северните дестинации". Хептен се огелпихте с шорущоидната си пропаганда. Хем туристите тръгвали към Северна Европа, хем там бушували наводнения причинени от глобалното затопляне. Чета ви сайта за да се посмея от време на време и да видя до какво дъно може да достигне една платена лъжа пропагандирана вече почти 50 години.

28

Анонимен

преди 9 месеца

БРЕХ, ЧЕ СТРАХОВИТА ФАНТАЗИЯ!!...

27

да аа

преди 9 месеца

Ако чакаш Еуропътъ да тъ спаси от тюркиету...., е немъ да го дочакаш, вервай ми, питай кипърците! Русия също немъ да нъ спасявъ... по свои си причини, една от които, е - саматъ тя шъ трябвъ да съ спасявъ, ако успее! Тъй, че въпрос на време е, не дали, а кога шъ станем турску в.илает "благодарение" на "либерал евро атлатическите ни патриоти".

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 34Абе, що си толкова ***? Ако повечето страни в Европа започнат да имат проблеми, колко време ще отнеме на рашките или някой друг да нахлуят в поумрели държавици като България? Как мислиш?

25

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Нато що спи да напада Посейдон!

24

Анонимен

преди 9 месеца

8 метровата вълна трябваше да погълне Урсула. Късметлийка бабичка.

23

Анонимен

преди 9 месеца

ДА ГИ ПОТОПИ ИЗЦЯЛО

22

Анонимен

преди 9 месеца

Ама той Путин има климатично оръжие и куфарче.Като натисне копчето и може да стане жега или наводнение!

21

Чингис Хан

преди 9 месеца

Нека пада всичко , помагайте си тук , че друг няма да ви помага ако се върнете от бедствия в 12 Век , ЕС ще каже оправяйте се , затова скоро като взема властта , всички с черния цвят на кожата дето не плащат ток вода и т.н заточени в Иран 10 жълтици ще получим на парче женско за разплод, а от мъжете общаци по 5 жълтици парчето да чупят камъни с чук 24 часа 7 дни в седмицата. След това Урсула ЛаеН ще изпита мощния ми ботуш върху лицето си докато изтече мозъка и през ушите, после при прасетата.

20

Патриот

преди 9 месеца

Пичове, карате по инерция... Митрофанова е запорирала плащанията и ще останете с пръст в уста :D

19

Анонимен

преди 9 месеца

Аллах ги наказва за горенето на Корана - биха казали мюсюлманите.

18

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

И природата е против гейците!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Содом и Гомор. Не видях европейската съпричастност към България. Ще пусна една сълза...евентуално.

16

Евро-Атлантик

преди 9 месеца

Да бъдем истински българи и да сме съчувстени към "хората" на майка САЩ ! .....така както дори не бяхме съчувствени с българите които пострадаха от наводненията или тях вече ги забравихте ? Сами се оправяха без чужда помощ ...ее вярно че Киро с ботушите отиде да рине кал за пред камерата ...

15

<><>

преди 9 месеца

Тооочно точно там .......Дания , Швеция , Финландия , Латвия , Естония , Литва .....природата избра баш които трябва !

14

Анонимен

преди 9 месеца

Това не ви е смешна БЪлгария, дето някакви аграри ги заля една калчица и 20 НЕЗАСТРАХОВАНИ къши бяха с наводнени мазета. Това е истински ад. Европа ще се оправи, ама злобният оскотял бедняк българин- никога.

13

българина

преди 9 месеца

малко е още трябв ада им дойде акъла на лицемерните атлантици

12

Тед

преди 9 месеца

Важните новини:"Украински терористи се опитаха да атакуват хранилището за отработено ядрено гориво в Запорожката атомна електроцентрала с помощта на дрон с експлозиви.Атакуващият дрон на украинците е бил прихванат и кацнал в Енергодар.Анализът на курса на дрона е показал, че той се е движил към хранилището. Повредата на контейнерите за ядрено гориво може да причини ядрена катастрофа"