73

Анонимен

преди 1 година

Липсата на ресурси в Европа води до деиндустриализация и повишаване на инфлацията. Вече цяла Европа е в този капан, който ни заложиха САЩ.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66, хората сами се делят на бедни и богати. Аз само констатирам техните решения. Дядо ми е гледал копринени буби, дали е бил богат? Иначе печеля доста повече отколкото може масовия служител в България, но за теб няма значение. Ти си оставаш на минималка. Личи от писането и липсата на образование. Демек, сам си си решил.

71

Анонимен

преди 1 година

ГЕРМАНЦИТЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ИКОНОМИКА- ЗА 2022Г УВЕЛИЧИХА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА С 25% НА ДВА ПЪТИ ОТ АПРИЛ И ОТ 1 ОКТОМВРИ ДО 1985ЕВРО- ТАМ БИ ТРЯБВАЛО СПОРЕД ЛОГИКАТА НА ИКОНОМИСТА ДА ИМА ОГРОМНА ИНФЛАЦИЯ- АМИ НЯМА, ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de, И ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ- ТЕ СА КАТО НАШИТЕ ИЛИ ЛЕКО НАГОРЕ.

70

ФЛОРИДА АЛИГЕЙТОР

преди 1 година

СТИЧАЙТЕ СЕ КАПИТАЛИ КЪМ МОЯТА УСТА, ИСКАМ СВЕЖО ЧОВЕШКО ДА СИ ПОХАПНА СЛЕД ТОВА...

69

Анонимен

преди 1 година

Никва инфлация нема - всичко си е наред . Всички са по морета , пийват бира и се препичат по плажовете .

68

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Генератори на инфлацията и обезценяване на човешкия труд това са банките и търговията . Особено търговията с право и правоприлагане , търговията със семейното право и издръжки . Забранете тези търговии и дейности и няма да има инфлация и обезценяване на труда ни .

67

Анонимен

преди 1 година

Толкова празни приказки с НУЛА съдържание и ЗАЩО?!Да си запише в СVто една публикация а той милия неграмотен та дрънка.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (66)Какво значение има дядо му дали е богат?! Ти кух ли си или ДА?! Единственото ВАЖНО е Аз какво мога и дали съм богат а дядо, вуйчо и лелинка WTF!!

65

Анонимен

преди 1 година

По тошово време хората търсиха чехкините и полякините по морето и как да не ги цакат с топла бира. Всеки който е гледал "С деца на море знае" фразата. И ди беше точно така. СИВ гарантираше отпуските и комадировките на всички работещи. Не като сега грантовият мишок да църка че нямал шенген и да разправя лъжи че никой никъде не ходил.

64

Аха

преди 1 година

Щом така е наредила партията на назначените милионери-милиционери.

63

Анонимен

преди 1 година

Сащ е криза за всеки , грантаджиите съскат като змии предсмъртно. Няма и помен от приказките за "демокрации" "политически плурализъм" и алабала. Още црушника Помпео света го отряза в ООН за марионетката им Гуайдо. Онзи Помпео така избесня че направо им каза че или трябвало да бъдат с тях или срещу тях. Същото е с тукашните грантаджии. Не понасят друго мнение освен сащисаното. И ще свършат на трибунал като хитлеровите марионетки.

62

Анонимен

преди 1 година

До68.То колко да ти е интелекта щом делиш хората на бедни и богати.Ти дори да си богат какво парадираш.Прадядо ти например богат ли е бил или е бил беден като църковна мишка?Или ти си богат а брат ти е беден ама нашия се хвали и то във форум горкия.Върви се хвали другаде ко правиш във тоя форум милионерче?

61

Анонимен

преди 1 година

Абе щом търсите "смъсъла на живота", всичко е точно и животът ви е супер. По байтошово търсихме тоалетна хартия и начин да офейкаме без да ни застрелят на границата.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65, доста далеч виждам. Дори нямаш предтава колко далеч. Продължаваш да дефинираш някой, за когото нямаш никаква информация. Това говори, че имаш липса на интелект. Поне го демонстрираш щедро :)

59

Анонимен

преди 1 година

До 63, е тогава защо ме дефинираш? И как знаеш дали живея ден за ден? Или си плюнчиш за хоби! Номерче си ти :) за мен дори не подозираш :) Мисленето ти е вярно детско. Хайде мрънкай още, че си беден. То си е следствие. Сами си виновен. Поне доказа, че и зад номерчета тук седят нищоставащи и нищоправещи. Нивото ти на критично мислене е равно на нула.

58

64 до 63

преди 1 година

Това не беше за теб, но той "възраждането" ще се познае. : )

57

Анонимен

преди 1 година

До 62.Е щом съм ти направил забележка значи съм беден и нещастен.Явно не си малък но имаш детско мислене.Смисълът на живота не е да караш скъпи коли,да ходиш по почивки нито дори да правиш деца.Смисълът на живота е да разбереш кой си,от къде си дошъл,кой те е създал.Гледай малко по напред от носа си и ще си по добре.

56

До 63

преди 1 година

Е той поне в неговото обкръжение ще е някой, а вие "възраждането", само хабите кислорода и ви презират дори "близките" ви.

55

До 62

преди 1 година

Никой не те познава и никой не се интересува от теб. Ти си едно номерче и това е. Твоята визия си е лично и само твоя. Ти си един от 8те милиарда по света. Осъзнай си, че извън твоето обкръжение си никой и такъв ще си останеш.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57, точно обратното! ВИзията ми е доста по-далеч от 10 години. Нито ме познаваш, нито знаеш с какво се занимавам. Още по-малко как живея. Животът ми е в пъти по-добър от преди. А да, преди също не беше никак зле на фона на масата. Образование и умения са ключът към по-добър живот и сега, и в бъдеще. Явно твоят е беден и нещастен :)