34

Рв

преди 9 месеца

И в същото време е позволено да убиеш жена си с камъни, на площада, пред всички, защото е била без бурка на улицата и някой мъж и е видял лицетоголеми закони, няма що.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Ние тук такива направо ги пускаме да си лекуват обострените хемороиди и да гледат болната си баба. Убил, изнасилил - няма значение, здравето е най-важно. Затова сме толкова хубава и цивилизована държава. При нас даже и престъпниците са на почит и държавна грижа.

32

Ехо

преди 9 месеца

аз тука като знам как полицията варди всичкото престъпници. Въобще нямаше да ги беси, а щяха да им донесат лубрикан, да им ударят едно рамо. Ако се налага и концентраптиви щяха да носят

31

Анонимен

преди 9 месеца

Тука убийците ги пускат под домашен арест, а там за изнасилване бесят. Къде са те, къде сме ние.

30

криворазбрана цивили

преди 9 месеца

Както е тръгнало простото българско племе ще се ислямизира само и само да има закони в тази територия.Като с алкохола, какво му пречи на бг простака да спре алкохола и свинското, за да си оправи здравето, ама трябва да му го наложи оня ислямист с чатала на врата да се оправи.Не сме ние за Исус и западният демократичен свят.

29

До 20

преди 9 месеца

В Европа не е така, само тука е така. В Европа законите се спазват, защото има контрол и превенция.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Туй си е тяхна работа. Нямам отношение. Чужда раса.

27

Сандо

преди 9 месеца

не ни трябва закон за домашното насили и не ни трябва истанбулска конвеция. Трябва ни двустранно договаряне в Иран и те да съдят и изпълняват присъдите при такива престъпления

26

Анонимен

преди 9 месеца

Защо не работи рейтинга??

25

Разстрел чрез обесва

преди 9 месеца

Многи справедливо!!

24

некво НПО

преди 9 месеца

Няма кой да защити горките изнасилвачи. Трябва да ги вземем в ЕС за да си вършеят на воля.

23

Селския пазвантин

преди 9 месеца

Хубави закони имат в Иран!

22

Анонимен

преди 9 месеца

Да не са опънали аятолаха.

21

добро решение!

преди 9 месеца

Щом кастрацията не била хуманна!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Представяте ли си какви хора налазват Европа.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Па даже нямат имстамбулскожендарска конвекция. А де. А НПОто - пак недоволно

18

Анонимен

преди 9 месеца

От статията оставаме с впечатлението, че споменатата неправителствена организация се застъпва за изнасилвачите. Там хората така си решават проблемите с разни *** в обществото. Тук подобните на тях лица ги пускат да си стоят вкъщи, защото рязко се разболяват. После им дават 3-4 годинки за убийство след процес, продължаващ 5 години и хайде по живо по здраво до следващото убийство. Абе живот си живеем ние тук :) В Европа е така. Явно затова всички насам напират.

17

Разстрелчрезобесване

преди 9 месеца

Мерки срещу домашното насилие и нерегламентираните "интимни връзки".

16

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Персия - така се прави!!!! А не като у нас - бутнеш точната сума и съдията те пуска с 6мес. условна и 2г. пробация.... Нашето диво племе ще се кротне само с връщане на Крумовите закони!!! Лъжеш - режат ти езика, крадеш - режат ти ръката, убиваш - режат ти главата!!!! За да си знаеш, че всяко действие има последствия или иначе казано *Око за две, зъб за чене*!!!!

15

кк

преди 9 месеца

Колко сте зле. В Иран екзекутират и малouмниците. Така, че да внимавате. Иранските закони позволяват на съдията да търси мал....униците и в България. Внимавайте кво пишете. Скрийте се бързо