382

Всички к-ви

преди 10 месеца

... сетиха след 15 години, че са изнасилвани..." =)

381

Българка

преди 10 месеца

Този език да го запази за жена си в къщи! Очакваме от народните представители да са цвета на нацията и когато искат да изкажат мнение да не забравят, че не са в кварталната кръчма!

380

Анонимен

преди 10 месеца

България е руски сателит. Всичко което става 33 години, хаоса, разграбването, групировките, разрухата всичко е по руски модел.

379

edin ot...

преди 10 месеца

До 391 АНОНИМЕН :...М.Пери,Афлек,Гибсън ,Рурк,и др са световно известни артисти,общото м/у тях е алкохолът и субстанциите ,но не са депутати ,не коват закони и не са мутри за разлика от ,Вежди на който говореното не му е сила, да прави монументи и да си дава мнението и халюцинациите на тях,те поне нямат мнение???

378

Анонимен

преди 10 месеца

До edin ot... Вежди Рашидов е скулптор с европейска известност, преди да се захване с политика прави изложби в Париж, Испания, Италия. Беше поканен в ГЕРБ, понеже рейтинг и електорат се привличат с учени и придобили известност хора, а не с кадри завършили Милиционерската школа като Б.Б. и Цв.Цв.,юристи като Ц.Цачева и завършилата право в Монтана,поцинковане на кофи в Кърджали. Сетне в ГЕРБ се намърдаха хора като Сачева Г..Георгиев,Бъчварова, Д.Митов и др, които видяха сметката на Вежди.

377

Анонимен

преди 10 месеца

С Професора Божидар Димитров лека му пръст,не изтрезняваха.

376

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е човекът..

375

edin ot...

преди 10 месеца

Тук въпросът е ,кой допусна до парламента този алкохолик и наркоман ,Вежди ,кой реди листите в ,"ГЕРБ"това ли му е добрият материал на,Баце ,защо партията му не се разграничи от този ренегат,споделя ли партията му репликите които той гласно и целенасочено изрази ,мисля,че всичко е преднамерена акция ,знаел е мн. добре ,че микрофоните са включени???

374

Нострадамус

преди 10 месеца

Ако Д.Добрев, В. Рашидов, и няколко други, освестили се гербаджии преминат във Възраждане , посолството ще избяга от България.

373

биткойна

преди 10 месеца

Прецака се яко .Сега няма ГЮВЕЧ.Заплата депутатска шеф на разните му там комисии разбира се отделно платени.,и други привилегии.Кебапчета по 0.20 стотинки и т.н.Сега нека да вае склуптори.

372

Не пия вода

преди 10 месеца

Тази сутрин си сипах едно голямо уиски, за да съм в тон с г-н Рашидов. Нормално е да се извинява за думите си, той сам доста често не знае какво говори, къде е, с кои хора е...

371

Пича

преди 10 месеца

След месец-два в ГЕРБ ще постъпи новия член Режди Вашидов, и пак ще си тръгне постарому.

370

ха-ха-ха

преди 10 месеца

Дъртото пиянде добре е решил да напусне потъващата гемия , ама защо въобще трябваше да влиза в този парламент?Че и председател беше долния доносник Веждьо Мултаков.Отврат.Пълна отврат е този алчен и нагъл прос.ттак!!!

369

Веждичка

преди 10 месеца

Веждичка, видя ли какво е да си бушон? Мислиш, че като си със "силния на деня", като скачаш и се пениш, ще те пазят и гледат като яйчице, а то - при първият проблем те "гърмят" за да предпазят себе си! И ВСИЧКИ в герб са така - знаят, че имат зависимости и за това търпят, иначе "лошо", както написа атанасова при гласуването преди! Дано се осъзнаеш и да почнеш да се бориш срещу тая ***, която застрашавайки България, застрашава всички и всичко в нея-не само Българите! Ела при над 80% от народа!

368

Анонимен

преди 10 месеца

Лелееее, колко ли ще подадат искове,че са били изнасилени от Бойко в резиденция Бояна?

367

Анонимен

преди 10 месеца

Този пък кой беше ? Аха, сетих се, мултак от партията на доносника от Банкя. Него пък го търси Сретан Йосич. А и има защо. Ще го намери в къшага му. Не се получават нещата както пожарникарят си ги мисли. Не само Татото му е бил комунисти и генерален секратар на партия. Тези от Сърбия също си имаха Тито. Честита 2023 г.

366

Еврозона, 2021

преди 10 месеца

Този вече може да си брои скулпторите. А пък премиерката Денков да им плаща заплатите на министрите. Така е в частия бизнес. кат си шеф, трябвада плащаш. Честито на академи;ите като него, които не могат нищо друго, освен да доносничат. Хознавам доста такива. Все пак, работил съм в Академията им на тези от БАН 9 г. Феодалните старчета си мислят, че България е в 19 век. Според мен, вече е 21. При това, август на 2023.

365

хахо

преди 10 месеца

ВЕЖДИ Е ПРАВ ЗА *** . *** ИМА НАВСЯКЪДЕ И В ПАРЛАМЕНТА И ПРИ МУЗИКАНТИТЕ И ПРИ АРТИСРИТЕ И ВЪОБЩЕ НАВСЯКЪДЕ , ХО ЖЕНСКИТЕ *** СА НЕОБХОДИМОСТ . НО ОПАСНИ СА МЪЖКИТЕ *** , СПОМНЕТЕ СИ ОТРОВНОТО ТРИО, ОЩЕ БРОЯТ НА 4ЕРЕПА ПАРИТЕ , АТЪПИТЕ СОФИЯНЦИ СТАНАХА ЗА СМЯХ

364

Анонимен

преди 10 месеца

Той си има професия скулптор, за разлика от останалите мекерета в парламента, които освен депутати друго не умеят. Те и това не умеят, но отделен въпрос.

363

Аз пък не съм съгла-

преди 10 месеца

-- сен да ме съди някаква ( за психически тормоз ) ,че във яда си съм я заплашил нещо .ама за 10 г след това нищо не съм и направил !!! НА ВЕЖДИТО приказките са нецензурни -това ДА, НО във съдържание е прав !