15

Анонимен

преди 1 година

Горката жена. Бог да я помилва и прости. Представям си колко се е молила за маничето си, здраво се е родило. Слава на Бога! Спрете да гадаете какво се е случило. В болницата вливат няколко антибиотици наведнъж, тук явно организмът е бил слаб, особенно след раждането.

14

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Здравеопазването извършва геноцид и моите колеги си мълчат, дори и да се възпротивът - нямат подкрепата на прогнилия душевно народ. При него прародители купуват на 18 годишни внуци бмв за подарък. Егоизма ще съсипе българския дух!

13

До 1

преди 1 година

Успокой топката! Пий една вода! Точно вие, страхливите антиваксъри надъхвате народа да не търси лекар навреме. Изпихте маса антибиотици за 3 години със самолечение за ковид, криейки се, сега и бактериите вече не са чувствителни на антибиотици.

12

Анонимен

преди 1 година

А защо е стояла в къщи с инфекция? А, сетих се, крила се е за да не я тестват за ковид. Е, добре се е скрила!

11

Анонимен

преди 1 година

А ко е стояла в къщи с инфекция? А, сетих се, крила се е за да не я тестват за ковид. Е, добре се е скрила!

10

Упс

преди 1 година

Пишат, че още при постъпването е била с висока температура. Не пишат от какво - пневмония или преносване на плода и сепсис? Всичко е възможно. Не знаем.

9

До 9

преди 1 година

През това време са вливали антибиотици, умнико, но без ефект. Често става така. Антибиотиците не действат така както преди.

8

въпросче

преди 1 година

Човек може ли да оцелее със сепсис 10 дена? За един преател питам.

7

Анонимен

преди 1 година

Аааа, моля ви се, лекарите винаги са невинни. Ние сме си виновни, че мрем.

6

bg

преди 1 година

Какъв сепсис 10, вие чувате ли се? От сепсис си заминаваш за 2-3 дни макс. Да признаят белодрешковците дали са забравили вътре ръкавица или тампон при секциото.

5

Анонимен

преди 1 година

Дошла си със сепсиса,не че е от секциото,нямам думи.Горката жена,Бог да я прости.

4

Анонимен

преди 1 година

Не са я изпратили до София, че ще изпуснат пътеката! Никой не го е еня за пациентите, няма доктори в тая държава! Какво могат да лекуват в България аз не мога да се сетя! Правят операции на очи-поголовно сменят лещи, имаш нямаш нужда, сменят стави-имаш нямаш нужда! После що го бият!

3

Котка

преди 1 година

До Янко Антивакс Хайде по-спокойно. Жената е постъпила със сепсис, реално умираща. Вероятно близките не са и позволили да се лекува навреме. Етнокултурни особености просто.

2

бг смешки 2

преди 1 година

у БГ няма здрвеопазване а задревоубиване ! стане ли нещо по сериозно - ЗАМИНАВАШ ! а "народа " без коментар - седи и и гледа без нищо да прави !

1

Янко Антивакс

преди 1 година

Поредна жертва на прогнилата бездушна, безчовечна и корумпиранасистема на българското здравеопазване! Няма ли да излязат сега на спонтанен протест жълтoпаветниците на Сорос? Или той не ги пуска за нищо друго което не касае приемане на Истанбулската конвенция за гей браковете и третия пол, нали?