306

Анонимен

преди 9 месеца

Искам да съм в Белене при комунизма и да хранят прасетата с тленните ми останки.

305

До 310

преди 9 месеца

Предимствата са повече за 60 и повече годишни! За мен, 40 годишен, сега има повече предимства!Имам право на частен бизнеш, при Тошето щях да съм максимум заварчик или счетоводител в ТКЗС,не щото повече немога, а щото съм син на работници,а не на номенклатурчици!Нямаше да мога да живея цяло лято в Гърция, Италия и Испания,а щях да се радвам на 2 седмици в заводското бунгало в Равда!И още куп истински свободи които сега имам...срещу по ранно пенсиониране!Аз на пенсия изобщо не чакам!

304

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм на 60 години и съвсем естествено искам да съм във времето на социализма. Тогава щях да съм пенсионер а сега не съм. Има и маса други предимства, има и недостатъци разбира се. Но предимствта са повече.

303

Анонимен

преди 9 месеца

И все пак искаме Тато! По-добре си беше.

302

до 306

преди 9 месеца

Аз пък искам да се върнем към пещерната ера!Аз да ходя на лов за яребици, жените да ги готвят, и да ги ядем после! Яба-даба-дууу! Да живее Бедрок!

301

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам, но последната статистика на държавите с най-голям растеж на БВП излезе, и в топ 20 е пълно с африкански държави. Германия и ЕС са в рецесия, а БГ-то изобщо го няма на хоризонта. Това ще да е само от "демокрация" и "мъдро управление".

300

Анонимен

преди 9 месеца

Вие го изтезавайте още 30г. този българин, па да видим няма ли да иска да се върне соца!

299

Анонимен

преди 9 месеца

Никоя не сме били независими. Когато цар Борис 3-ти е отказал да прати балгарски войски срещу руснаците, Хитлер го е примисал и отровил.

298

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен: относно " Цар Борис Трети..." - ___ - Да се напомни, че между царските особи в Европа и Русия има тесни роствени връзки. Така че комплиментите Борис 3 по адрес на императора цар Освободител и поданииците му са нещо нормално и разбираемо. Но Борис 3 е бил цар на независимата дъжава България, а не на задунайская губерния!

297

Фък дъ ЕУ

преди 9 месеца

До lватник а сега го изплащаш 25 години. а закъснееш и ти го взимат. Пак чакаш и си плащаш 25 години да стане твой

296

Горан

преди 9 месеца

Е, да.. а, най-фрапиращото е, че и този който е написал статията е роден, възпитан, и изучен по Татово време! Проблемът реално не е в прехода, а във начина, и във хората, от които НЕ беше извършен!

295

М-да

преди 9 месеца

До lватник Чакаш, но получаваш. Сега строителната мафия ще лиши дори от килийки следващото поколение, защото алчността им ще удави народа.

294

toti

преди 9 месеца

Кой иска да се връща на село,да копа и да не лопа ,че ми пречи на лаптопа!!1

293

Анонимен

преди 9 месеца

Цар Борис Трети: Освобождението на българския народ е най-величавия момент, най-крупното събитие в нашата история. Победоносната освободителна война, водена от руските войски, начело с незабравимия благороден рицар Цар-Освободителя, бляскаво увенча тоя поглед на българина към свобода и народно добруване. Тая война бе от страна на братския руски народ едно дело на великодушие без друг пример в историята на народите.

292

Точен

преди 9 месеца

До Европеец Явно не сте си пил хапчетата. Питай всеки учител, ще Ви каже същото. Завършил съм българска филология и философия в СУ, когато все още беше университет.

291

Анонимен

преди 9 месеца

По времето на Тато имах и писалка и химикалка и тетрадка и си пишех ли пишех и буквите на думите извайвах. А сега щракаш по една клавиатура и всичките думи са с еднакви букви?!?!?

290

Европеец

преди 9 месеца

До Точен Толкова си бил Учител.Сигурно си бил Хигиениста в Училище.Ако беше учител нямаше да напишеш подбни небивалици.

289

Itso

преди 9 месеца

В последните години на соца пукахме само виетнамска оризова водка, щото друг алкохол нямаше. Даже от вината имаше от няй-долнопробните - по 3.20 (виетнамската водка беше по 6 лева) :-)))))

288

мишо

преди 9 месеца

До Точен-не си точен -само единс пвиц да кажеш срещу правешкия и си на кариерата в Ловеч-българино

287

lватник

преди 9 месеца

До Анонимен287 какви славнивремена сънуваш , за жилище чакаш 20 години за москуч 12-15години със вноска коятоси внесъл 1500лв ткогава- слвни