221

Анонимен

преди 9 месеца

Разпускане на НАТО би способствало за охлаждане на тази гореща точка.

220

Вълканов

преди 9 месеца

Преди бях писал за опасноста от разливане на химикали в Черно море при удаен химикаловоз от взривно устройство, че хиляди тонове ще се разлеят в морето. Бил съм на химикаловоз и зная ,кква опасност е това. Тая Украинска лудост да се атакуват химикаловози трябва да бъде спряно.Българското крайбрежие става отровено както водата , така и километри навътре в сушата.

219

Вълканов

преди 9 месеца

Чети по-долу: Като се отрови морето, няма да има хотели, няма да има НАТОвци. Черноморското крайбрежие навсякъде ще бъде мъртво и отровено. Няма плажове, няма плажуващи. Някои тролчета не си дават сметка за това, а си играят на русофили и русофоби.

218

То

преди 9 месеца

Морето само не може. Сега остава да кажеш КОЙ, КОЙ, Кои го превърнаха в гореща точка. Някой да е чувал за управници-политици предатели на нация и територия. Процент, офшорна сметка, подпис и печат и осигурява "охай бибитка" на поколенията си до девето коляно. Останалите "да духат супата."

217

Анонимен

преди 9 месеца

българската част е частна собственостг на миризливи българи лаинювци, да я взимат и нея а българите *** на *** където им е мястото нагли връзкари българска отврат миризлива лаянарщина

216

Ген. Иван Колев

преди 9 месеца

До Плажен чадърРуската *** друго не може и не иска - единствено от война! Да им благодарим за браДската любоФ....

215

Анонимен

преди 9 месеца

Не се е превърнало. Вие искате да се превърне. Ама няма.

214

Анонимен

преди 9 месеца

дядката пу-лер като не може да си играе с меката чушка, си играе с ракети и военни самолети кораби

213

Спасител

преди 9 месеца

Тези писания означават само едно - гответе се за фронт срещу Русия !!! До този страх от руско нападение ни докараха некадърните харварТски шарлатани , заедно с *** Боко ! Свърши се с "китното Черноморие" ! Ще имаме монтирани ракетни установки, военни бази с заградени с мрежи територии, ще щъкат войници от всякакви държави и ще безчинстват безнаказано ! Честита Промяна , драги сънародници !

212

Член-кореспондент

преди 9 месеца

До КореспондентИма подходящи заведения за теб. Пълно е с велики личности там

211

do 230

преди 9 месеца

Смехът беше, защото още тогава беше ясно , че Русия ще тръгне да граби, а ББ се правеше на "миротворец", но Резидентчето го подмина. Нещо все ви е на обратно логиката на руските п...риятели.

210

Зеленнаркоманчук

преди 9 месеца

До ДО 222 Мойто момче помни че с украйна е свършено.Днес ти го казвам,ще бъде делната на три.Една част за Русия,една за Полша и съвсем малко за Украинката.Ти си пей каквото искаш и тролчетата платени мързеливци.

209

Байдрън

преди 9 месеца

До ВСУ методично чистизадния рвор да ти почисти с манафски черен шомпул!

208

ВСУ методично чисти

преди 9 месеца

Украйна от руски терористи

207

Анонимен

преди 9 месеца

Голям смях и подигравки беше, когато ББ каза, че иска в морето да плават платноходки. Е сега покрай нас има военни кораби и мини. Дано това да отрезви нашите управленци.

206

Анонимен

преди 9 месеца

Изключителна грешка е Русия да бъде подценявана във военно отношение. Дано не се наложи бойците Христо Иванов и Ивайло Мирчев да ни защитават, водени от великия генерал-стратег Атанас Атанасов.

205

Плажен чадър

преди 9 месеца

Директно ни заявяват Хамериканските началници , че свърши плажуването на морето - ще има разположени ракетни установки, бункери и войски на НАТО. ! Честита промяна , българе ! Е, но пък ще ходим на плаж в Гърция и Турция.

204

ДО 222

преди 9 месеца

И те са със кремълчоците ! Затова са пас .

203

Анонимен

преди 9 месеца

регионът е изключително важен за Черноморските държави. А запада да го уха ... Няма какво да правят при черноморските държави.

202

полковник Колев

преди 9 месеца

Черно море "не се превърна" а всички които не са добре го превърнаха в гореща точка на войната.... Преди години нашето Черноморие беше чисто,без чужди военни кораби и подводници...Пълна романтика и място за истинска почивка... До това води продажноста и предателствата!!!