17

Точно ти

преди 9 месеца

Точно ти не се изказвай! Достатъчно направи! Буташе РСМ и им помагаше, въпреки че прекрасно знаеш какви са и какво правят на запазилите самосъзнанието си Българи там (може би това ти харесва или устройва "прародината" ти)! Докладчик си и вместо, ако не да помогнеш на РОДИНАТА си, чийто ПРЕДСТАВИТЕЛ си, поне да защитаваш справедливостта (в случая едно и също), ти пишеше лъжливи доклади в тяхна полза! Махна исканията ни за последния доклад, а като те набараха, го махна целия! Всичко се връща!

16

ПРЕДАТЕЛ

преди 9 месеца

кючук, въобще не се показвай и след края на мандата на този ЕП въобще не се прибирай! Ходи, където ти е на сърце - Европа, Турция - тоя воля! Ти не си Българин и не визирам произхода ти - има много свестни турци, които си знаят произхода, уважават го, но са БЪЛГАРИ - обичат България, защото тя им е дала всичко, уважават я и се държат като част от нейния народ! Визирам поведението ти-БЪЛГАРСКИ евродепутат, а си направил повече лошо на България от управляващите в Белград! НЯМАШ МЯСТО ТУК! ВЪН!

15

мдааа...

преди 9 месеца

БоклукНАквадрат!!!!Президент на ЛГБТ....

14

какво да очакваме

преди 9 месеца

все пак е кючюк, а не Буюк

13

Ма3ния федал

преди 9 месеца

на снимката е национален предател и трябва да бъде изгонен от България с черен печат! Да ходи където е родината му,която и да е...

12

Анонимен

преди 9 месеца

Това заглавие колко седмици още ще го въртите? В БГ слабо ни интересува благополучието на македонците

11

абе..

преди 9 месеца

този алабаш,кой го внедри в политиката?Изведнъж се появи ,от нищото.Че,и акъл дава.

10

Анонимен

преди 9 месеца

РСМ е мини югославия и ще се распадне както големата Югославия. Такава държава не може да съществува защото е от различни народи бг и албанци и всеки ще иска негова държава.

9

Наблюдател

преди 9 месеца

Този имцъхък защо не е с фес и потури ?

8

мхм

преди 9 месеца

с тази и политика и кражба на история там и е мястото на Северна македония

7

извод

преди 9 месеца

Македонци и албанци нищо няма да загубят извън ЕС. Само ще има по-малко пари за крадене от олигархията и организираната престъпност.Ние бяхме смачкани от ЕС -във всяко отношение

6

Ванче

преди 9 месеца

УДБ-бата продължана да управлява Македония от Белград и ще направи всичко възможно РСМ да не влезне в ЕС! Кой се отказва от това да управлява и дои цяла държава, за да я даде ЕС да я управлява!?

5

Анонимен

преди 9 месеца

"Държавният департамент: Блинкен раговаря по телефона с Мария Габриел за помощта за Украйна. Антъни Блинкен и Мария Габриел също така отбелязаха важното значение на разширяването на Европейския съюз за осигуряване на стабилност и просперитет в региона, заяви говорителят на Държавния департамент на САЩ Матю Милър, цитиран в съобщението на сайта на Държавния департамент." - САЩ ще ни натиснат да пуснем макетата, забравете за интересите на България.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Не рискуват нищо, защото САЩ натискат да бъдат приети. САЩ си играят тяхната геополитическа игра и ЕС не е в състояние да им се опълчи. Ние сме безгласна буква и се съгласяваме с всичко, а при правителство назначено то Посолството, трябва да забрави за защита на националните ни интереси.

3

Принципно и аз съм

преди 9 месеца

против тия "пакети". Това да не е доставка от алиекспрес, че ще вървят в пакет Албания и Македония? Нас пък много често ни пакетират с Румъния. Това не е дискриминация от страна на ЕС? Всяка държава да се разглежда по отделно при кандидатстване, какви са тия пакети? Ако извадиш късмета да си в пакет някой, който не отговаря на условията - кофти късмет? Никой ли не вижда проблема? Тия пакети са създадени, за да създават проблеми, точка!

2

gogo

преди 9 месеца

Нещо за турция ще ми каже ли тоя мазняк

1

Христо Христов

преди 9 месеца

Всеки говори за реформи, но никой не кзва какви.