32

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време се смеехме на американците, че са прости и дори не знаят кой им е президент. Достатъчно е да си пуснат телевизора и да има пуканки. Ние неотклонно вървим по техния път. Безмозъчна маса, превърната в роби.

31

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 4, Е какво се чудиш? Денков е обучен от шефа си Парапетов от Продължаваме измамата и ни е пуснал "малко ала-бала".

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Наблюдател Народа е с промит мозък вече, няма сили, съсипан е от икономическите условия и изобщо от ситуацията в страната и в Европа, вече не е народ а сива маса. Затова е дезорганизиран и не може да предприеме каквото и да е, за подобряване на положението си. То за последните 30 г това беше главната цел на така наречените "реформи" с простонародно име съсипия.

29

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Купуваите каруци и магарета връщаме се в камения век!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Като бяха над 3 лева не ривахте, ся ко искати.

27

карачанаков

преди 8 месеца

И що тъй въ Асенчо ,нали всичко е овладяно?

26

Филанкишията

преди 8 месеца

Борисов, ми звъня и от понеделник горивата ще са под 2 лева.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да храним 5000 контингент на ФАЩ у нас. Как сте роби, добре ли спахте

24

Лука

преди 8 месеца

Ми требе да папкаме, ако ще руския петрол да е без пари

23

Анонимен

преди 8 месеца

След фиаското на великия руски флот в Черно море, който се опита да блокира украинските пристанища, но на практика Украйна блокира руските пристанища няма как да не се повишат цените на петрола 20% от руския износ на петрол е блокиран.

22

Има как,

преди 8 месеца

Продължаваме Подмяната...

21

Лорер

преди 8 месеца

Ще плащаме колкото може по скъпо, че на Путин да му е зле! Правете бензина 4/5 лв. така наказваме агресора!!!

20

Наблюдател

преди 8 месеца

нали сте евроатлантици ще плащате по 4 лв за литър и предлагам празника за независимостта на България да отпадне!!!Робство 51 щат до кога ?

19

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 8 месеца

е Как, Кой е На Власт - Поне Левче за Частният Остров в Тихият Океан!

18

Анонимен

преди 8 месеца

Взеха концесията от Лукойл и това е резултата. На там върви и цената на тока. Страшното ще стане след 2026 година.

17

Нещо пак менте

преди 8 месеца

Няма обаче изгледи да се стигне до цените от миналото лято, когато те бяха на цени от 3,40-3,50 лева. . . . . Дааа, тук в Германия дизела е вече от две седмици между 1,74-1,76 и супера (не Е10) между 1,92-1,96! Не мога да си представя, че България ще може да много по евтин! Нормално за Еврозона! Как върви присъединаването? А Шенген ще има ли вече? Задавам малко дразнещи, но важни въпроси за просперитета на 5-милионна България с работници от най-висок клас с по две-три висши и т.н.!

16

Virtuozzo

преди 8 месеца

Санцкии до дупка мощно докато не изпука и посленият атлантикопитек натовец безродник !

15

Анонимен

преди 8 месеца

в момента ако не си скаран с Китай - винаги ще има всичко по магазините, ама ние натам сме тръгнали с наште еуропартнери - спираме това че не е еко,спираме онова че не ни трябвало,друго подараяваме,трето на скраб...

14

Анонимен

преди 8 месеца

Това беше 90-91 г, при Луканов, дето нямаше нищо по магазините, и бензин нямаше. После при Виденов още по-добре.........

13

Анонимен

преди 8 месеца

при киро и кокоро е така - и пак има "умници" които за тях да гласуват,не че са много - предимно се разчита на ала бала,а горивата когато е да поскъпват е много бързо,виж ако трябва да намаляват става с стотинка на месец понеже имали от по старите запаси кито били по скъпи