21

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам коя е Стела Стоянова но от 2 седмици пише само как в България няма нито една ненабита, неизнасилена, нетормозена и здрава жена. Стелче я се стегни малко, пропагандираш твърде силно. Тая новина 2 пъти я пусна за вчера. Копи пейста вече взе да те обърква! Аз пък ще ти бодна същия коментар като вчера- Това НПО в превод иска само пари, за да "направи центрове за помощ" и нищо няма да направи ама ще изяде парите на данъкоплатеца. Относно насилието пез значение над кого е незаконно! Айде лево

20

нормален

преди 9 месеца

В природата на жените е да мърморят за какво ли не и да изкарват половинките си извън нерви. Не обобщавам ,но както има непоносими мъже ,така е и със жените !Помислете и за това. Но не е създаден център за домашно психическо насилие от жени !?!?Защо ли?

19

анонимна

преди 9 месеца

С гадняри от двата пола е пълно, и то не само у нас. Дори и да ги избягваме, то те ще си останат гадняри в други отношения извън интимните и ще продължат тормоза. Нищо не оправдава насилието и е изключително вредно и опасно толерирането на насилие и изявления от сорта търсила си го е.

18

анонимна

преди 9 месеца

Не, няма насилие само срещу мъже, много жени са дребнави и зли. Но задавам същия въпрос, който по-долу беше зададен - какво правят мъжете при такива? И трябва ли да подчертаваме, както болшинството от мъжете правят сами са си виновни, заслужили са си го, търсили са си го? Не, разбира се, но е необходимо да проумеете, че същото се отнася и до жените.

17

нормален

преди 9 месеца

Само жените ли страдат от домашно насилие???? Хайде успокойте малко топката ,феминистки-мъжемразки!

16

анонимен

преди 9 месеца

Трябва да има и центрове за мъже, защото жените тормозят психически и убиват бавно. Единствената ми забележка е - нека мъжете да не стоят при такива, защото вкупом обвиняваме дето жените стоят при насилници, и нека да обвиним жените насилници, дето мрънкат и наистина малтретират мъжете. А не да оправдаваме биячите и резачите, защото това е явен двоен стандарт.

15

Анонимен

преди 9 месеца

А къде са центровете за мъже пострадали от жените си ?

14

Простотии

преди 9 месеца

Дебора не е жертва на домашно насилие. Стига цирк.Дебора е жертва на престъпна схема, закриляна от бг магистрати. С такава закрила се ползват и заложните къщи-па,ар за крадените вещи и бързите кредити също. Защо не забранят лихварството? Цирк

13

Анонимен

преди 9 месеца

"Социалният министър", която сама си отпусна 200 000 евро ей така, за начало.

12

Анонимен

преди 9 месеца

КОЙТО Е РОДЕН В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРИН !!! КОЙТО ПРИТЕЖАВА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ Е БЪЛГАРИН ! КОЙТО Е БЪЛГАРИН БЕЗУСЛОВНО ПРИЗНАВА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ВСИЧКО ОСТАНАЛО НА СВЕТА ! ЧУЖДОТО НЕ ИСКАМЕ, СВОЕТО НЕ ДАВАМЕ ! МИР ЗА ВСИЧКИ ! КОИТО НИ НАПАДНАТ, ЩЕ СЪЖЕЛЯВАТ !

11

До Анонимен 10

преди 9 месеца

Да...........казва се дискриминация по пол..........жените да имат повече права от мъжете!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Истината е че с тая еманципация и тоя феминизъм жените започнаха да се качват на главите на мъжете си.........................освен това,никоя жена не е умряла от един шамар..................понякога един шамар действа профилактично, да се разбере кой комнадва в къщата!!!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли чадъри, файда от подобни центрове и от страховити закони НЯМА. Кой е чадърът?

8

гунчо

преди 9 месеца

Не могат да оказват юридическа и психологическа помощ. А за какво служат? някоя лелка с връзки да кибичи и да пие кафе попълвайки от време на време по някой формуляр?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Никоя жена не би искала да ходи в тези центрове-затвори. Жените и децата трябва да бъдат защитени в домовете си!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Е във всяко село ли трябва да има?? Във всяко село и всеки град ли си бият жените?

5

Ос

преди 9 месеца

Да направят повече центрове за лечение от наркотици и алкохол. Пък и да спрат разпространението на дрога. Като се надрусат и правят катастрофи и бият жените си.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Ура! Ционистките тинк танк центрове на ФАЩ в Бандитостан работят като смазани часовници. Сега ще ви пробутат цялата западна феминистко-гейска повврръщня и извращения барабар с Истанбулската конвенция. Политически анализатори отдавна казаха, че това е едно от нещата които ни очакват. Да видим за мобилизацията ще познаят ли! Вагнер нещо драпат под носа на Поляците. Имаше една инициатива "Три морета" според която прибалтийските републики, Полша, Румъния и ние ще сме челния щит срещу Русия, та ....

3

Анонимен

преди 9 месеца

Нито има конвенции за мъже. Нито има специални закони за мъже. Нито има кризисни центрове за мъже. Нито има армия от НПОта, прокарващи лобистки закони в наша полза, издържани с държавни субсидии.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Във всички области има центрове за пострадали от василие и те се наричат РПУ-та. Отиват пишат си оплакванията и ако отсреща им седи човек, а не корумпирано прaсе получават съответната помощ.