50

Истина

преди 9 месеца

Насилниците са ниско-интелигентни нищожни неморални хора, без страх от Бога и без милост нито правда към другите и защото не са прави да пренуждават другите и нямат аргуменгите на истината използват насилие и терор за да си наложат нечеотива воля. За съжалени съдибната посткомунисгическа система все още е толкова корумпирата и прикрива свърдани с нея престъпници и онепрамдава невшнните им жартви.

49

Анонимен

преди 9 месеца

До анонимнаА ТВОЯТ ЗНАЕШ ЛИ ПРИ КОЯ ХОДИ ? МАЙ НЕ !

48

Анонимен

преди 9 месеца

До анонимнаА ТЯ КАТО Е НЕПЪЛНОЛЕТНА КАКВО ПРАВИ С МЪЖ С ДЕТЕ ??????????????????

47

една жена

преди 9 месеца

До Истината от Зарата На всички е ясно, че нещата не са така, но и другояче да са, не бива да се случва това. От миналата година проституцията не е престъпление, но сводничеството си остава такова.

46

анонимна

преди 9 месеца

Я стига сте грачили срещу жената, бе про..ци! Той света вода ненапита ли е, дето женен с дете ходил с непълнолетна още преди три години!? Навсякъде по света ще осъдят пълнолетния, само тука пищите като изоглавени, виновна! ЧУДИТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО БЪЛГАРКИТЕ БЯГАТ ПРИ ЧУЖДЕНЦИ, ОРИЕНТАЛСКИ ......!

45

анонимна

преди 9 месеца

Ходила с женен мъж - а той що не си седи при детето и жената, бе умнико? Другите ли да отговарят за детето му?!

44

А

преди 9 месеца

днес в едно предаване заявиха, че такова нещо като 400 шева НЯМА! Просто ни подготвят чрез организирани от посолството мероприятия и пропоганди за приемане на конвенцията.

43

на такава

преди 9 месеца

неща да сам и баща . и на боко на щерката - цял живот крак връз крак . хахаха

42

защо да я

преди 9 месеца

хвалят . ходила с женен мъж . защо . крият за нейното тъмно минало . вежди го усети това . той брака за какво е . траверса с татусите защо се занимава с такива леки жени. Съд няма . Логичната развръзка . 4 дена траур . Защо бе

41

до Истината от Зара

преди 9 месеца

Обяснете, моля, каква е истината. Далеко съм от Зара, но от всякъде прозира замитане и премълчаване

40

Анонимен

преди 9 месеца

Тя не е обезобразена! Ясно защо съдийката и лекарят, които побързахме да осъдим, са преценили, че има лека телесна повреда. Защо излъгахте!!!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са съучениците и ,учителите и.Тя изобщо ученичка ли е .

38

Истината от Зарата

преди 9 месеца

Сега Дебора трябва да каже истината, защото цялата Зара знае ,че нещата въобще не са така както ги представиха медиите . Нашето продажно правителство и НПО манипулираха един цял народ.

37

Много Бързо

преди 9 месеца

и зараснаха раните, не че нещо ама как става това 400 шева счупен нос, пак нищо не се вижда.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Айде стига тъпотии и инсинуации. Ранена е, но не чак толкова. И си говори гладко и ясно. Оплетохте се в лъжи и манипулации.

35

Край

преди 9 месеца

Че говори е добре. Сега остава и да почне да говори истината.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Като чета коментарите, си давам сметка колко е верен лафът: ***. НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА. Добре, че не ги познавам коментиращите. Залагам, че са 30 годишни с кухи глави и надути кухи мускули с татуировки черепи и кръстове.

33

Айнщайн

преди 9 месеца

Според Айнщайн, единственото безкрайно нещо е вселената (за която не бил сигурен) и човешката глупост. Ако беше жив щеше да каже И злобата на българина.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Милото момиче! Дано да се възстанови по най-добрия начин! Дълги години психотерапия ще са й необходими и дано да успеят да й ги осигурят!

31

Анонимен

преди 9 месеца

Айде да прекръстим Истанбулската конвенция на името на Дебора. То се е видяло, че ще ни я вкарат чрез нея.