444

the Armenian Pop

преди 8 месеца

Закона за цифровата рубла дойде.Чакаме закона за цифровото левче().На море в Бусманци(на Халкидики не действа за всички-само за послушните).В най скоро време всички ще се ндговорят,наиграят,навоюват и пр.Промиването на мозъци върви успешно и от едната и от другата страна.А ако некой е толкова зорлия да воюва,да взема пищаците и в окопите.Няма значение на коя страна.Така със салатката и ракийката не става..........

443

Пич

преди 8 месеца

Хаха, били превзели Херсон миналата година. Глупости на търкалета, руснаците го отстъпиха стратегически. Сега когато руската армия ги мачка здравата и едно село не могат да превземат хохлите. Тия хохльовци са обремени още от самото начало, а сащковците се пролича каква гола вода са.

442

Анонимен

преди 8 месеца

може и да е бавно но напредват руснята е вглуха одбрана и бавно но сигурно губи

441

Дедо Мъде

преди 8 месеца

СЛАВА НА РУСИЯ!!! УКРАИНА ЩЕ ИМА ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ!!! ОТИВА СИ ФАШИЗМА ТАМ!!! ВСИЧКИТЕ ЛЪЖИ, ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ, САМО ГЛЕДАЙТЕ!!!

440

Анонимен

преди 8 месеца

Каквото и да стане, Русия губи.

439

Дедо Мъде

преди 8 месеца

СЛАВА, НА РУСИЯ ТЯ ЩЕ ПОБЕДИ ФАШИСТИТЕ, ОТ АЗОВ, ЩЕ ВЪРНЕ НА РУСНАЦИТЕ РОДНИТЕ ИМ МЕСТА, КЪДЕТО БЯХА ИЗБИВАНИ ОТ ХУНТАТА НА ЗЕЛЕНСКИ!!!

438

RU-IRAN-ИНОВАТИВНОС

преди 8 месеца

RU-IRAN-КИМ ЧЕНИН - ГОЛЯМАТА ИНОВАТИВНОСТ. Я АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ДАДЪТ НА УКРАИНЦИТЕ ДЪЛГОБОЙНИ РАКЕТИ И F-16Q И МАТУШКАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.

437

marquise

преди 8 месеца

Авторът на статията е правно неграмотен в сферата на международното публично право. Превзетите територии от РФ са законно завладени след проведен референдум в четирите области на Украйна и последвалите решения на двете законодателни камари на РФ и финализирани с Указ на Президента Владимир Путин.Така, тези области стават част от територията на Русия. От влизането на Указа в сила, СВО се трансформира във война срещу Украйна.

436

лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Укрите "превзеха" град Херсон и си повярваха. Дядя Вова е извратеняк щом така се *** с фашагите!

435

лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Когато пропагандата говори лъжи и не може да лъже повече се получават "изненади".

434

Ти да видиш

преди 8 месеца

В Европа ще има сигурност, когато бъдат изхвърлени интересите и влиянието на САЩ-исаните от тук

433

Иван Нейков

преди 8 месеца

През пролетта, когато това ЩЕ приключи, ще започне цикълът на президентските избори в САЩ.До тук беше цитатВ цитата се говори че през пролетта еди кое си ЩЕ приключиИЗВОДЪТ Е ЧЕ СТАТИЯТА Е МНОГО СТАРАНЯМА ЛИ ПО НОВИ МАТЕРИАЛИ МОЛЯ ВИ ЖУРНАЛИСТИ ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ МАТЕРИАЛИТЕ И ПОНЕ ИЗЧИСТВАЙТЕ ОНЕЗИ ПРОТИВОРЕЧИЯКОИТО ПРАВЯТ СТАТИИТЕ ДА ОЛЕКВАТ

432

Мда

преди 8 месеца

Ще фалират на баба ти гащите.По официални данни всеки месец САЩ в момента плащат 100 млн . долара на Русия за уран. За 2022 сумата платена от САЩ на Русия за внос на уран е 1.3 млд. долара ...надявам се всичките да са похарчени за унищожаване на възможно повече укронацисти !

431

Анонимен

преди 8 месеца

Като фалира Русия и войната ще свърши.

430

Манфред

преди 8 месеца

Прочетете за корейската война и пак направете снализ на тази!

429

Одеколон Тиквата

преди 8 месеца

........Русия Умре.....

428

Анонимен

преди 8 месеца

Видях ги какво представляват тия Украйнци по морето и ми беше достатъчно да си правя изводи.Избивай това мръсно племе до крак!Изравнявай със земята всичко по което стъпват тая гад долна.Нали уж мъжете трябва да воюват, а те окупирали цялото Черноморие и се мислят за недосегаеми.Хвърляй-Сармати,Кинжали и ги заличавай от света.

427

Бъдещето на Украйна

преди 8 месеца

Вече е решено . Американците вече открито недоволстват , заради наливането на кинти в Украйна идват избори и бай дън трябва да мисли за предизборната кампания , ааа също така от както тоя дърт прЪдльо стана президент лгбпточк++~- и там подобнапаплъч плъзна като чума в Щатите , а това не се харесва на нормалния американец

426

Анонимен

преди 8 месеца

При всички положения запада спечели! Разделиха един народ, които ще се мразят до всеки!

425

кремълскитеИДИОТИси

преди 8 месеца

ИГРАЯТ С ОГЪНЯ ! СЪВСЕМ СКОРО УКРАИНЦИТЕ ТАКА ЩЕ ГИ ТРЕСНАТ ПО КУХИТЕтикви, ЧЕ ДРЪНЧЕНЕТО ЩЕ СЕ ЧУЕ В СЪСЕДНА ГАЛАКТИКА