53

Г-ЖО,

преди 9 месеца

ЙОДОВА-КАКВО ИМА КАКВО НЕМА-СВЪРШЕТЕ НЯКВА ПОНЕ СМИСЛЕНА РАБОТА-СТИГА ДАВАНЕ НА АКЪЛ

52

Ангелина

преди 9 месеца

Който няма минало ,няма и бъдеще!За съжаление историята много често се "пренаписва" от силните на деня . Има обаче битки и герои платили със живота си за свободата ни и благодарение на тях я има тази територия България и нас.Това са били достойни хора ,които са поставили на първо място РОДИНАТА. Днес нито един съвременник не може да изпълни със съдържание тези високи идеали са свобода и единство.Като това ,не можем ,поне можем да почитаме и се прекланяме пред тяхното величие и да помним.

51

Анонимен

преди 9 месеца

какво е това животно на снимката

50

Анонимен

преди 9 месеца

Горила ли е, орангутан ли е?

49

Jo

преди 9 месеца

Йотова, скрий се! Толкова сте безсрамни ***, че не е за вярване! След 1944 бе написана изцяло нова история по нареждане на Москва, с която се промиха мозъците на повечето българи. Резултатите се виждат сега. Няма надежда за тая иначе прекрасна страна, след като навсякъде са плъзнали пипалата на руския октопод и вече толкова десетилетия не пускат. Но виновен е простият народ. Червената чума трябва да бъде изметена!!!

48

Отговорност на всеки

преди 9 месеца

Отговорност на ВСЕКИ е да възпитава децата си! Не да разчита на учителите (голяма част от които, за съжаление, сами не разбират материала, а просто са заучили нещо и си го пеят като песен). Ако в училище учат децата ви на глупости, намерете начин да ги научите вие! Като ви обясняват, че не е имало турско робство или друга "политкоректна" лъжа или премълчаване-обяснете им! ВИЕ правите децата си родолюбци или ***! ТОЧНО ВИЕ носите отговорност да ги направите ХОРА-мислещи и свестни!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Четете идеологията на професора Фотев. Денков и Просто Киро просто повтарят идеологията му. Там пише всичко за програмата им. Те само го цитират и изпълняват програмата му за промяна на историята на България, забрана на партии, забрана на медии, журналисти, цензура, смяна на празника, защото бил ден на благодарност. Всички думи на Денков, Просто Киро и Пинокио са от професора Фотев. Гого Лозанов също ги повтори едно към едно.

46

Анонимен

преди 9 месеца

До Димчо Софиянски Питай Лойко кюлчето и Денко еврото защо дигнаха ветото с НАТО.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Има и едно 240 продажници, роби на американското посолство, които искат да Подменят националния празник на Република България!

44

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 9 месеца

ДА,ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ДОБРЕ Я ОБЪРНАХТЕ НАОПЪКИ И УЧЕХМЕ ЛЪЖИ.БЛАГОДАРИМ ВИ.СЛЕД 1989 ОТ ВАС Е ПРЕМЪЛЧАВАНЕ И ПОЛУЛЪЖИ.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Значи според Историческата Комунистическа Стъкмистика на СССР на Думата ПраБългарин употребявана и днес от Историците .... в днешно време всеки Българин като прекрачи Българската граница и примерно отиде на екскурзия на Северния или Южния полюс, като се върне отново на Балканите ще е Като ПраБългарин от Северния полюс и ПраБългарин от Южния полюс?!?!?!

42

Анонимен

преди 9 месеца

Машини какви са тия торбички под очите,да си слага околоочен крем.А за косата да не говорим,прилича на бита лисица на припек😁😁😁😁

41

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже Комунистите видяха, че учените измислиха ПраХосмучачка... за да иззсмучат Историята - Истината за Торта с която ние Българите покриваме Балканите .... ни написаха, че сме ПраБългари и сме напридошли по нашите родни земи.... еее Истина е Че Българина е твореца на Народите и ходиме от Балканите навсякъде по Света като Българи и се връщаме обратно на Балканите като Българи, а не като ПраБългари?!?!?

40

Анонимен

преди 9 месеца

Българската история я съчиниха след влизането на СССР по българските земи и ни измислиха, че е имало ПраБългари и сме напридошли от незнам къде си? А ние сме си от Балканите и сме си Балканско население от хиляди години. Значи така: Няма ПраРуснаци, ПраТурци, ПраГърци, ПраРумънци, ПраСърби, ПраМакедонци, ПраГерманци, ПраИталианци, ПраФранцузи, ПраПоляци, ПраЧехи, ПраУкраинци.... но имало ПраБългари?!?!?!? Ееее браво бееее Комунисти! А ПраКомунисти има ли?!?!?

39

КаскетЯ

преди 9 месеца

Ами права е др0гарката Йотова, само комунистите и "братушките" имат право да пишат и поправят българската история!

38

мира

преди 9 месеца

АМА ТЯ ИСТОРИЯТА ОТ КОГО Е НАПИСАНА ПРЕДИ 45 Г ??? ОТ СТАЛИН , ХРУШЧОВ ИЛИ ОТ БЪЛГАРСИ ИСТОРИЦИ.СТАВАШ ЗА СМЯХ С ТВОЙТЕ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ

37

Анонимен

преди 9 месеца

Е-е-е не! Не може тази да я снимате в близък план! Направо изглежда сякаш ще нападне от екрана... Зловещо! Няма ли фризьор, който да я пооскубе малко и да и вдигне челото - Прилича на едно от онези нещастни животни с червени задни части!

36

фризьоръ

преди 9 месеца

Малиии..... Туй , заприличъ на стара Чихуахуа с таз прическъ, ве!

35

Анонимен

преди 9 месеца

И фашистите едно време се опитваха да подменят историята ни, но не успяха. И сега т.нар. евро-зад океански сили няма да успеят! Аз, а и много мои приятели възпитават децата си правилно, независимо от дневния ред и състояние /поклоничество/ на държавата ни!

34

:)

преди 9 месеца

Тя, нашата история, изобщо не е написана. Всички лъжете, манипулирате и преиначавате по политически причини. Време е да седнем и да започнем да я пишем. Но Истината, само истината, цялата истина и нищо друго, освен истината. От дълбока древност до наши дни. Без значени на кого му харесва и на кого - не.