72

Tенгри кан

преди 8 месеца

Китайките не са като руснаците, днес;))), за които живата сила стана кът;))) Те имат толкова излишна жива сила, че само като тръгнат на вълни по няколко десетки милиона могат да превземат дори САЩ без оръжие;)))

71

Тях, вониците

преди 8 месеца

Никой не ги пита! По-важното е готов ли е другаря Си да умре....за "обединението" с Тайван? Краткият отговор е по-скоро НЕ, по простата причина, че за него както и за другаря Путин това е една игра, игра в която изгарят стотици хиляди човешки животи!

70

Ром"с

преди 8 месеца

Както украинците са програмирани с американска пропаганда да умрят за Америка и "светлото бъдеще" в ЕС .. .

69

Анонимен

преди 8 месеца

Щом са готови да умрат, непременно ще умрат, няма да им се размине. Те и руснаците мислеха за 3 дни да превземат Киев, но освен 250 хиляди трупа и развал на московския фашизъм нищо друго не постигнаха. Същото ще се получи и с китайския опит за фашизиране на Тайван. Истината е че единен Китай може да има едва когато континентален Китай скъса с брата на фашизма комунизма

68

Анонимен

преди 8 месеца

78 твоите американци не са признали тайван, какво се напъваш. До вчера не знаеше че тайван всъщност е китай и дрискаше тук че били някакви други. Сега пак с опорките, никой не спирал алабала. Отивай в уики и гледай там 40 предимно островни държави къде са признали някакво нещо нищо. Не можеш да признаеш че китайските комунисти победиха сащ икономически даже в тяхната собствена игра. А те имат и друга. Какво стана с търговската война? С две думи ГРАНТОВИЯТ ГО Е ЯД ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ПОБЕДИХА КАПИТАЛА

67

Анонимен

преди 8 месеца

Кетайски напъни... Тия да си ядат прилепите.

66

@

преди 8 месеца

Никой не ги спира да се обединят. Просто трябва да признаят правителството на Република Китай, както и ООН го признава със създаването си преди Никсън и Кисинджър да извъртят далавера и да ги сменят с КНР. Хващат комунистите и ги изтрепват и всичко приключва щастливо.

65

Корейската война

преди 8 месеца

1-ва дивизия морска пехота на САЩ попада в пръстен от превъзхождащи я по сила китайски войски в района на водохранилище Чаджинха, а части на 7-а пехотна дивизия на САЩ се оказва в чувал в близост до Харагу. на 11 декември започва евакуация с военноморските съдове на САЩ, завършила на 24 декември. Морето при Южна Корея бива прекосено от 105 хил. войници от американската и южнокорейската армии и 91 хил. цивилни лица. Янки вън!

64

Анонимен

преди 8 месеца

И Китай и Русия ги е имало много преди сбирщайна сащ на който му де вижда края. Русофоба платен от щатите смята гейпарада и смяната на пола за нормално живеене. В същите щати до преди 70 години са горили вещици. Кво повече да говорим.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Китай ще сгъне Тайван много бързо. САЩ изпратиха почти всичко в Украйна, а какво ще пратят в Тайван? Северна Корея обяви военна готовност преди няколко часа. В Африка ври и кипи, Нигерия иска да нападне Нигер и ултиматумът изтича скоро. На страната на Нигер са Мали, Буркина Фасо и Гвинея. Американците рязко губят почва под краката си, а това изчаква, че няма какво повече да губят и ще пуснат ядрено оръжие!

62

У бре

преди 8 месеца

Да воюват и загиват руснаците умеят, а да живеят нормално така и не се научиха! А и с Китай май става същото.Заразнo ще да е..

61

Оффф

преди 8 месеца

Абе простиии хора са си това русофилите и комунистите.Така и не разбраха че на сила хубост не става.Това било техно онова било техно ама другите дали ги искат няма значение.Като при мутрите понеже нямат акъл даи да е със сила.Невежи и мързеливи хора.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Абе как не им омръзна на американците да си врат навсякъде носовете

59

!!!!

преди 8 месеца

Китай и Русия са на противоположни фази на цикъла на възход и упадък и дори да са съюзници не е коректно да бъдат коментирани като единна тенденция. За мен ККП няма да нападне и да разсипе планетата.

58

ПКП

преди 8 месеца

Мъчно ми е за братския американски народ. Разпъват се като татко Барба из цялото земно кълбо, за да бранят ЛГБТ демокрацията

57

!!!!

преди 8 месеца

Си казва мирно по общия таймер, изглежда редно да му имаме базово доверие.

56

!!!!

преди 8 месеца

2030 г ще е дори по-абсурдно и разгромяващо и е абсолютно нередно да се опитва.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Как е неудачници, бистрите ли световната политика ахахахахаха

54

Анонимен

преди 8 месеца

И тия са същите гламундри като чебурашките

53

Анонимен

преди 8 месеца

Си реално репотвърди стария мирен план.