71

Миле

преди 9 месеца

Като гледа какви глупости почват да се пишат , май с Украйна свърши , и малко по-малко почват да се търсят други плашила за хората . Горе долу две годинки на история , ковид , Украйна , са ще се почне с кипенето и така докато не им се наритат канчетата на сите глобалисти , зеленичуци , гретанянци и тем подобна жмел

70

Анонимен

преди 9 месеца

Щъркелите явно не са слушали речта на Гутериш и вече потеглиха на път!

69

Край

преди 9 месеца

Бароне Мюнхаузен да ти обясня. 4 милиарда години горите са събиирали въглерод от атмосферата и са с катаклизмите е отивал под земята - станали на въглища. Сега ние ги вадим и пращаме въглерода пак в атмосферата. Това е повече в стотици пъти от всички вулкани на земята. Никакво залесяване не може да спре този процес.

68

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

Мосю Гутериш ,вместо да пляскаш с ръце и да се вайкаш ,вземете мерки и спрете сечта на горите ,нали това ви е работата на ООН ...Изменение на климата има и то е заради унищожаването на горите ,а не от парниковите газове !!!

67

Анонимен

преди 9 месеца

Га-а преди няколко години,хЪмерканските фашаги ръсеха *** над главите на световното стад,то изобще не реагираше.Молел съм мои познати да погледнат нагоре и да видят с какво ни ръсят,те демонстративно не поглежаха натам,или обясняваха,че това би нормални следи от самолети.Е,сега има обяснение всичко това,ама стадото попива ли попива тъпотиите,че било от човешката дейност.ТЕ вече започнаха да ликвидират цели отрасли,но стадото продължава да блее.Бе-е -е!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Пълни глупости! Никой вече не вярва на статистилите и данните ви. Дискредитирахте де брутално! Ню Йорк щеше да е под вода до 2000-та, леда на север ия полюс нямаше да го има до 2015-та. Пълни глупости, както казах!

65

Анонимен

преди 9 месеца

Ааа нема уврим с ена уда.

64

дойче зеле

преди 9 месеца

за боядисани врабчета ни вземат с тези разкази под шипковия храст...утре сутринта на 09.08.23г. вижте каква ще е температурата между 7-8 часът и се сетете за този пасквил който четете сега!!!глобално затопляне и аномалии ще е ако зимата е 30 градуса иначе зимата студ лятото жега шок и ужас било...хванаха си коловозите и ни промиват лятото з глобалното затопляне а сега ни подготвят за есента с жИстоки пандемии по тАлАвизията ви управляват а годината е 2023 толкова лесни са оФцИте за манипулация!

63

Ясно,

преди 9 месеца

Трябва да се върнем в каменната ера. Една ядрена война ще оправи всичко.

62

Анонимен

преди 9 месеца

В последните години има очевидна промяна на климата в България. Зимите вече не са зими, сняг почти няма. Есента е по-дълга, а пролетта по-дъждовна. Лятото също е странно - започва по-късно с рязка промяна на температурата, почти няма вятър и е леко по-горещо.

61

Бай Иван

преди 9 месеца

Правилно, нека индоктринираните психопати от пплгдб+ и техните разновидности да се стерилизират, за да не оставят "въглероден печатък" чрез поколение ;) !!!!

60

Анонимен

преди 9 месеца

ХАЙДЕ СТИГА С ТАЗИ ИСТЕРИЯ...ВИНАГИ Е ИМАЛО ГОРЕЩИ ЛЕТА.АКО СЕ РАЗРОВИТЕ В МЕТЕОСТАТИСТИКАТА ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ ПРЕЗ 70-ТЕ И 80 -ТЕ СЪЩО Е ИМАЛО ДОСТА ГОРЕЩИ ЛЕТА,НО ТОГАВА ПРОСТО НЕ Е ИМАЛО ТОЛКОВА МНОГО СРЕДСТВА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ КАКТО СЕГА...В БЪЛГАРИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ ИМАШЕ САМО ДВЕ ПРОГРАМИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,КАТО ВТОРАТА ЗАПОЧВАШЕ В 19.00 ЧАСА И ДВЕ РАДИЯ...ТОВА Е!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Не съм забелязал нищо по особено в климата. Да, горещо е, но така си е поне от 20 години. 35-38 градуса през Юли е абсолютно нормално. Като дойде Август падат с 8-10 градуса, а Септември си е направо студено. В Западна Европа рядко надвишават 30. В Италия и Испания винаги си е топло. В БГ няма да ви минат измишльотините.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Яжте скакалци за да спасите света ахахаха колко глупави са атлантиците

57

Анонимен

преди 9 месеца

Дано скоро дойде края на ерата на зелената пропаганда

56

Дано да е вярно, че

преди 9 месеца

идва ерата на глобалното кипене. На хората им писна от глупава пропаганда и апокалиптични предсказания. Крайно време да кипнат и да изметат всички зелени лъжедемократи и глобалисти от лицето на Земята. Тогава климатът изведнъж ще се оправи и ще започнем да дишаме спокойно.

55

Днес умрях от студ

преди 9 месеца

ама иначе се вадят стъкмистики

54

Анонимен

преди 9 месеца

хахаххаа дойде ерата на тоталната и---д--и-о--т--и---з---ация1 хаххаааааааа

53

Вижте сега,

преди 9 месеца

Дори и да има глобално затопляне то не може да бъде доказано по никакъв начин. Нямаме реална база данни за достатъчно дълъг период и съответно не знаем какъв е бил климата преди милиони години. Нямаме средните стойности и стандартните отклонения за да можем да сравним със сегашните данни и категорично да кажем дали има промени, колко големи са те и дали излизат извън историческите максимални стойности. Статиката е сериозна наука! Не е за всяка глава.....

52

Рада Асенова

преди 9 месеца

То хубаво призовават разни институти , *** споразумението за киламата не е подписано от САЩ и Китай. Така че само си приказват тези чиновници. Да бъдат смели...