12

Анонимен

преди 8 месеца

От какъв пол са тези същества?

11

Анонимен

преди 9 месеца

До АТАКИСТ - Нали знаеш, че бат Минко, дето е все на 47 г., парадира, че ходи на море в Лозенец. Сигурно той ще иде на концерта на тези.

10

По-разумно е,

преди 9 месеца

Фламенко и латино заедно - да. Африканските отделно, в тях са включени и арабските. Не посягайте на бялата раса по какъвто и да е начин, включително и чрез смесване с други раси, та дори и само в сферата на художественото творчество. И за да не разказвам тук защо не бива да се прави това, прочетете за плановете на Калерги, вече ви го препоръчах преди няколко дена. Като намерите статии по тази тема в интернет - има такива, много неща ще ви се изяснят.

9

Дони

преди 9 месеца

Гола-вОда.. Ама за нацепени шизоuди и джyкелки ще са им топ на топа... Айдйе, хацйендабич, тами копоня... И ного el Bello!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Предпочитам Металика да ми ревът.

7

АТАКИСТ

преди 9 месеца

до 5 Спокойно до вечерта я пускат водата. В моя квартал Владиславово миналата седмица беше същото. нямаше даже съобщение кога се спира и кога се пуска.

6

АТАКИСТ

преди 9 месеца

Испанска сензация???? Вие нормални ли сте бе? Тези испански ромлянки се опитват да го играят диджейки с мюсюлмански ритми. Нормални ли сте бееее????? Кой маааалоумник ще отиде да ги гледа тия двете испански татуирани в главата мършички? А, сигурен съм че ще има маааалоумници да си купят даже билет да ги гледат. Я си пуснете някое парче на тия испански ромлянки да видите за кво става въпрос. Още малко ще се наредят до Армин ван Бюрен.

5

Бай Чеп

преди 9 месеца

Няма нищо общо със темата, но искам да споделя, че "престижният" Гръцки квартал във Варна отново е оставен без вода. Обяснението на ВиК Варна пак е за някаква реконструкция. Съобщението в сайта на ВиК Варна е от днес 08.08.2023 г. Абе тези не знаеха ли вчера за тази реконструкция и да предупредят, за да могат хората да се запасят с вода? И след като не са се сетили да предупредят навреме хората, защо не са осигурени водоноски? Оставка на безотговорното ръководство на ВиК- Варна!!

4

Киев

преди 9 месеца

Държавата Испания плаща що не. Трябва да се характеризира Испанското, Българското в кофата за *** пари не му трябват то ще покълне и ще се роди само от *** в чужбина. Освен граници на държавата има и бит и култура една нация.

3

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Питах ИИ кой са тези трансчета-программа блокира!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Кои са тези неща на снимката?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Кои?