9

Радка Илиева

преди 6 месеца

Лечебните гъби рейши стимулират панкреаса да си произвежда собствен инсулин. Така отпада необходимостта от внасяне на инсулин отвън.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Съдии , прокурори , следователи , полицаи , собственици и хора на ръководни позиции във фармацевтични компании , депутати , хора , които не ги интересува , че избиват останалите по пътищата , хора , на които не им е проблем да удрят някого докато умре и това е само много малка част , колко още нечитави има . Колкото повече чета в последно време новини , толкова повече започвам да си мисля, че българите, с твърде малко изключения, са много скапани хора.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Този износ не е ли класифициран като престъпление?

6

Глас в пустиня

преди 9 месеца

Пука му на молеца за нуждаещите се от инсулин!

5

...

преди 9 месеца

значи това в последните 10г се случва за може би 15-20 пъти! Знам го понеже майка ми е диабетик! И дори се налагаше да ходим до Гърция и Турция да купуваме инсулин, че и други медикаменти! И дори мога да кажа, че инсулина в Гърция в някой случаи е в пъти по-евтин от инсулина в България! Даже на казвам, че един и същи инсулин на здравната каса и излиза мнооого по-скъпо отколкото в свободна продажба! Всеки сам да си прави извода защо това е така!!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Само да попитам Министерството на здравеопазването още ли праща лекарства в Украйна по механизма за гражданска защита на ЕС? Инсулинът бе едно от лекарствата които се търсеха там. Когато на Украйна й трябваха генератори, наличните на пазара у нас изчезнаха по същия начин.

3

Денков

преди 9 месеца

Важното е да се погрижим на Украйна да не й липсва нищо. Да кажат ако имат нужда от още инсулин.

2

999

преди 9 месеца

Докато се заведат делата диабетиците в най- добрия случай ще са в болница,а в най- лошия ще са покойници.Не се ли знае,че лечението с инсулин е животоподдържащо???!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Инсулин няма, но имаме излишни 140 млн лева, които ще платим за нови дози ваксини за ковид... Пълна трагедия са тези управляващи!!!