13

Поджeндъросването

преди 9 месеца

Поправките няма да защитят жените от насилие, но джeндърите ще бъдат приравнени към женените и живеещите на семейни начала.

12

анонимен

преди 9 месеца

За какво да се произнася КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД,затова ЧЕ В БЪЛГАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ИМА НЕГРАМОТНИ ЛИЦА ЛИ!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Липса на животоспасяващи лекарства ,неадекватна мед.помощ..........важни са кучетата и к..вите .

10

Бързата работа ....

преди 9 месеца

Бързата работа - срам за майстора. Не се прави така, особено за закони. В един ден и първо и второ четене. Ударно като петилетката предсрочно по бай-Тошово време. Няма време да бъдат обсъдени в по-широк кръг и да се помисли за по-добър вариант.

9

Сашо

преди 9 месеца

Викате дайте първо комисий, после възражения, после пак комисий, пак възражения..да си вземете пари към заплатите за тия комисии....и така да мине има няма 1-2 години...през това време да загине още сумати народ...Хората искат промяна СЕГА!И да Ви припомня по времето на дългото управление на БСП-БКП - темата за домашното насилие беше срамна и табу - а масово мъжете си пребиваха жените без последствия!Вие комунистите сте виновни за това поколения да са приели насилието за нормално поведение!

8

Анонимен

преди 9 месеца

8- РАШКИТЕ ПЛАЩАТ ЛИ ДОБРЕ ДА ПОВТАРЯШ НАРАТИВИТЕ НА КРЕМЪЛ- ЗА МИЛИОНЕРКАТА СОЦИАЛИСТКА ЗА КОПЕЙКИН СМЕ СИГУРНИ В ТОВА- НЕ ПОДЪРЖАТ НАРАТИВИТЕ - СПОДЕЛЯТ СЪДБАТА НА СЪЩИТЕ В РАША- СТРАННО ИЗЧЕЗНАЛ ИЛИ СТРАННО ЗАГИНАЛ- ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЕДНИ МОМЧЕТА НАЗНАЧЕНИ ЗА МИЛИОНЕРИ- ЗАМИНАХА СИ...

7

Анонимен

преди 9 месеца

Тия в парламента си гласуваха нещо като нищо.Какво значение има дали двама души са в интимна връзка,щом има насилие?Щом някой е посегнал на здравето и живота на друг човек,закона трябва да се прилага в цялата му строгост,а не да се тълкува според вижданията и интереса на съдията.

6

Анонимен

преди 9 месеца

До 5/насилник Про'с'так неграмотен, първо виж за каква нередност сезират Конституционния съд, пък тогаз ръси опорките на посолството.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Това правителство от първия си ден иска да покаже,че е готово да гази законите в името на изпълняване на съмнителни нареждания,дадени от амбасадата на една определено терористична държава,намираща се отвъд голямата атлантическа локва.

4

насилник

преди 9 месеца

другари и другарки от бсп , бяхте на власт немалко години , защо не направихте перфектния закон за защита от домашно насилие и въобще срещу насилието , или по ваше време нямаше насилие ?

3

Христо Христов

преди 9 месеца

Евроатлантиците, понеже са ес демократи, не признават конституциите на държавите.

2

Христо Христов

преди 9 месеца

До 1 Какво море ни е блокирала Русия бе, про'с'так неграмотен?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Русия ви е блокирала морето, а вашия продажен Академик Булков не смее да й обяви война от страх от народната любов и че НАТО няма да го защити. Още такива смешни случки ще се случват с Русия от които БГ ще страда, докато ГЕРБ-ПП-ДПС сами не се свалят от власт която повече няма да видят!