43

Муца

преди 8 месеца

Редактирайте автоматичния превод, преди да публикувате. Какво означава "кандидат-покровител"?

42

Анонимен

преди 8 месеца

О, не... На запад няма дискримиинация... Неееее

41

Анонимен

преди 8 месеца

Нелче, самотен и сам носят различни значения, самотната пишеща хаха

40

Анонимен

преди 8 месеца

Щом те почнаха да делят кастите. Кой може и кой не може!!!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Правят всичко възможно хората да са сами и се атомизира обществото, рушат се семействата и се пропагандира гейщиината, а накрая изненада- щото си сам и си продукт на същото това болно общество ти се отказват социални услуги и публични такива, като обществено хранене! Е това е техния Шенген! Получиха си го! Двойните стандарти накрая ги прилагаш на собственото си население, това ти става същност, най- важната европейска ценност!

38

Симо

преди 8 месеца

На такива ресторанти, им отваряш препоръките, пишеш ниски точки поради отказ от обслужване. И имайки в предвид, че повечето туристи са коне с капаци що се отнася като места за хранене. Видейки, че ресторанта няма 5 от звезди в оценките, ще го избягват. Ти самия не ходиш повече на това място и бавно но славно ще има те да те подканват да влезеш сам и да консумираш.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Павилно, на такива изискани места, щом са сами, ги смятат за ловджий или ловджийки на богати клиенти или клиентки.

36

опетков

преди 8 месеца

До Анонимен Има много места за хранене в Барселона, където не се интересуват колко сте и какви сте и където се сяда по един. Не всички са по главните улици. Има барове за тапас на всеки ъгъл, така че няма начин да умреш от глад ако имаш кинти.

35

Анонимен

преди 8 месеца

То и у кварталната кръчма е така. Седнеш сам и след малко някой седне срещу тебе и хем си лафите хем апвате. Та решение се намира, ако не ти пречат другите.

34

Жададык

преди 8 месеца

Чудо големо, да си ядат у дома....***, какво е кандидат-покровител?

33

Нищо ново

преди 8 месеца

Голямо откритие. Ново ще е като започнат да забиват чадъри и шезлонги от водата до асфалта.

32

Има финтове

преди 8 месеца

Някои каки дават тлъст бакшиш, за да бъдат настанени самички на маса в заведение, в което идват платежоспособни потенциални техни клиенти. Бакшишът трябва да стимулира сервитьора не само да я настани на хубава маса в най-натовареното време, но и да насочи към нейната маса подходящ пич, като му каже, че свободни маси няма, но приятелката на хей онази дама там току що се е обадила, за да каже, че няма да дойде и може би дамата ще го допусне на нейната маса.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Интереса клати феса.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Да направят маси и за хора които искат да се хранят сами. Някой хора отиват да се хранят на заведеие защото са огладнели а не на среща.

29

Кокала

преди 8 месеца

Понеже до вчера оправяхте нашите заведения за хранене след случая с онзи комплексар с пържолите,та не ви беше достатъчно и сега започнахте с тези в Барселона....

28

Анонимен

преди 8 месеца

След появата на ковида спрях с ресторантите по принуда,но като свърши пандемията установих, че мога и без тях. Не е здравословно да хапва човек в места, където не може да види как му приготвят храната.

27

Анонимен

преди 8 месеца

И у нас е така на много места. Първата им работа е да попитат - колко сте и след това те насочват. След като народът навсякъде пощуря да яде по заведения, тия ще си правят каквото си искат.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Тая работа с тоя масов туризъм ще свърши много зле.Ще караме зелени елекърички ама ще летим на 2000 км за едно кафе с билет за 30 евро.Аре стига безумия че ми се дресйфа.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Не че някога ми е харесвала Испания но тук удариха дъно. Дори алчните франсета на топ дестинации не си позволяват подобни дивотии. Балки латиноси. Добре че никога не ходя там щото щеше да ме е яд че съм и давал кинти *** тия пигмеи.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Криза.. шефовете да си ядат сами буламачите, а аз мога и вкъщи да си готвя и пия :-D