43

Анонимен

преди 9 месеца

Преброяване на наивниците, втора част.

42

Анонимен

преди 9 месеца

А насилието над деца,старци и хора в неравностойно положение.......Не трябва да се конкретизира само върху жени!

41

национален ?!

преди 9 месеца

искате да кажете във всеки град по 20-30 протестиращи :)

40

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 41. Точно така е. Ако и да е бандит, ненормален, садист и т.н. на нея не и пречи стига да носи парички вкъщи. Обяснявали са ми.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Напечатали са плакатчетата от НПО-то така ли ?

38

Анонимен

преди 9 месеца

Жените се интересуват само бандитът, с който живеят да не ги бие и убива. А народът се интересува да не му сменят празника, да му нахлузят фашизъм продажниците, да не го крадат, да не спират дерогацията и да му вдигнат горивата, тока. Продажниците ни готвят фашизъм, отмяна на демокрацията, отмяна на демократичната смяна на властта при парламентарна криза. Фашистите искат да управляват като хунта, шефът на БНБ щял да е служебен премиер. Фашизъм и терор ни готвят.

37

Организирано от?

преди 9 месеца

Кои НПО-та ще яхнат отново протеста?!?Напечатахте ли еднакви лозунги и плакати за защита на ЛГБТИФШСТИ +?!? Да няма пак изненадани про100 Кирчовци като ги посрещнем пак с "Оставка!"

36

Анонимен

преди 9 месеца

Аман от женски капризи на женоподобните.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Стига сцени и пози. Връщайте се при сводниците си, престъпниците си, дилърите си, охранителите си на барове, убийците си и ги помолете да не ви бият.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Сещам се за една позната педагог на деца от 4 до 7 клас, която разказваше за системен тормоз от няколко ученички над отличници в класа. Заплашвали съученици когато не им дават отговори за тестове, дори имало насилие когато откажат да бягат от час. Действието се развивали преди няколко години в Брезово. Една от тарторките изкарала лак за нокти.Учителка взела лака,а ученичката казала:"Върни ми лак веднага!Знаеш ли,че струва колкото половината ти заплата?Ще кажа на баща ми да те изгони от работа".

33

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Въпреки че минаха 150 години от османското иго много българи гледам още носят фесове в разбиранията им са още като на араби.

32

Лайф

преди 9 месеца

Колко клипчета се пускаха на бой между ученички?

31

Гаф

преди 9 месеца

Колко ще ни струват депутските възнаграждения за тази спешна допълнителна работа? Другите хора не ги изкарват парите със секс и наркотици.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Ако знаете какви остакерки има, как рекетират мъже и ги заплашват-ще се хванете за главата. Има жени бият мъжете като брашнен чувал. Като изпаднат в нервна криза бият децата си, та пушек се вдига. Не знаете колко агресивни жени има. Забравихте ли клипчетата с момичета ученички, които пребиваха съученик? Побойнички колкото искаш. Чукай да дърво да не ги срещнеш!

29

Panosh

преди 9 месеца

А тези разголени жени по улиците не е ли насиелие към мъжете.То не се издържа ...

28

Право

преди 9 месеца

Да я прибират в сливенския на сигурно място!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Не защитавам насилниците или насилието като цяло. Дори вербалното насилие ме отвращава. Но когато някои жени изпадат в нервни кризи, заплашват, хвърлят чинии или други предмети, хапят, дерат с маникюра, обиждат, скачат на бой, системно дразнят и тормозят партньора си-това не е ли насилие? А изнудването? Какво е изнудването на мъже? Насилието е насилие независимо дали е над жена, мъж или дете. Когато убиха онова момче от Цалапица, син уби баща си наскоро- това не е ли насилие?

26

Макенцето

преди 9 месеца

Изкарала е късмет тоа можеше да я обезглави.

25

Факт

преди 9 месеца

Докато не се изчистват полиция и съдебна система от ***,нищо няма да се промени....

24

Анонимен

преди 9 месеца

Тези плашат ли ни?