12

Анонимен

преди 8 месеца

Преди две години пък гръцките ултраси убиха един фен на Ботев Пловдив. Преди седмица македонски албанци почти заклаха едно левскарче. С такива работи се занимават ултрасите, когато не продават дрога.

11

Всички ултраси

преди 8 месеца

До Паок....Които са отишли на футболен мач, не заради футбола като игра, а за да палят, чупят,рушат и да се бият с противниковата агитка и с полицията с опасни.те нямат място на стадиона и са "сила" само когато са в стадото.Поотделно са кротки овчици! Затова полицията трябва да има предварителна информация и превантивни действия за да не може шепа *** да опорочат една прекрасна футболна вечер за ценителите!

10

Паок

преди 8 месеца

Гръцките ултраси са опасни като ултрасите на Левски София

9

DW

преди 8 месеца

Путин нахлу и в Гърция. Друго обяснение не може да има.

8

Ром"с

преди 8 месеца

Балканци!Хърватите има нещо националистическо в тях -усташи и те са като украинците ...така че виновни за боя са тези 200 човека дошли от Хърватия да се бият...И КЪДЕ ГЛЕДАХА полицията на Гърция ?Като бях в Дубровник ми направи впечетление ,че там много се псуваТ децата..на всяка изречение псуват и то много от децата разговара им е С ПСУВНЯ..на всяко изречение псувня,не те придават значенеи,щото видимо родители същото го рпавят..

7

х

преди 8 месеца

Страстите балкански

6

Анонимен

преди 8 месеца

Те за това ходят, не да се наслаждават на спорта а да си скачат на главите.

5

Наблюдател

преди 8 месеца

Само за шофьорите големи наказания а за футболните престъпници кога ?Като има мач в София все едно става война толкова много полиция не е имало във военно положение в България!!!Забранете футбола щом има жертви това не е спорт а война!!!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко че не са избили повече усташи. Тия са по-долни и от бандерите.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Филаделфия не е ли в Америка?

2

RIP

преди 8 месеца

Тия хървати са големи бо,клуци.... Гърците са за предпочитане пред тях! Лека му пръст на човека!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Хърватите са фашисти. Малко са губили