28

Анонимен

преди 8 месеца

Прав е Герджикът - парламентът не е корпус за бързо реагиране.Проф. Парламентът е корпус за бързо забогатяване ...

27

Вива ПП ДБ joke

преди 8 месеца

Само ПП-ДБ! Да живее само ПП-ДБ! Най-великите ПП-ДБ! Избирайте само ПП-ДБ!

26

Киев

преди 8 месеца

Само спират парите и музиката спира!!!! И после на борсата. Прода де се на ДС иска още да уволнява едва свързващи семейства с млади хора и да ги продава в чужбина за да точат по 100 Хил. за всеки с лична карта от бюджета. Продалжавайте да отвличате дано и Путин отвлечете та да посетите какво е долно гнусно предателство с имунитет в гръб.

25

Анонимен

преди 8 месеца

О.Герджиков: "... Според мен колкото по-бързо си отидат, толкова по-добре, защото е очевидно, че по този начин той нанася само вреди, не и ползи." Правилно становище. Факт е, че ПП-ДБ /2-ро място/ незаслужено влязоха в парламента. Вършат точно обратното на това, за което ги изпратихме. Това означава ОБЕЗСМИСЛЯНЕ НА ИЗБОРИТЕ и утвърждаване на едрата корупция. ЛИПСА НА ВЪЗМЕЗДИЕ. Личности като Х. Иванов, А. Атанасов, К. Петков, А. Василев, В. Сабрутев през цялото време умишлено са ни заблуждавали.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Можеше всичко да стане лесно,ако бяха допълнили НК с издаване на ограничителна заповед при всяко установено насилие независимо срещу кого,дали жена,мъж,дете ,възрастен.И да е в началото. А те "умните" я включиха в закона за дом .насилие и за тези които не живеят на семейни начала ,но сътвориха правен парадокс и смешки ,толкова им е капацитета.

23

До 23

преди 8 месеца

Герджиков е бил служебен 2 месеца ,няма правомощия за промяна. Беше в юридическия съвет с други професори,но ги махнаха за да оставят само НПО- та които са на хранилка,за да си оправдаят парите ,и които на практика са юридически бездарни.Обичайно са лобисти на задкулисието,без да имат право като НПО.Законодателната власт е опорочена от приближени кръгове на онова посолство,но които на практика гонят свои цели,а пред работодателите си изтъкват съвсем различно.

22

РАЯ

преди 8 месеца

Тоя нафталин пък, без него не може! Нагаждач грачещ! Иинтонацията му, и говорът му и той самия ОТВРАТИТЕЛНИ!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Герджиков братле - умен човек го раздаваш. Защо като бяхте на власт не успяхте да подобрите положението на българите?То лесно да се критикува, като Слави.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм един юноша блуеден.

19

Анонимен

преди 8 месеца

https://facebook/profile.php?id=100089330460869Насилие над дете което продължава вече половин година!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Прав е човека, така не може повече да сме държава в сивия сектор.вече ще става Или си от добрите или гниеш в затвора

17

Предложение

преди 9 месеца

На жените и мъжете ще се дава по една ИНТИМНА КНИЖКА . Жените ще записват или отписват в своята интимните си партньори, а мъжете ще се подписват че е вярно. В интимната книжка на мъжете жените ще се подписват при всеки Кекс че го правят доброволно. След години тези книжки може да станат и електронни. Ако съм ви разсмял с тези простотии, моля сложете по един плюс. Ако чувството ви за хумор е атрофирало, може да сложите минус.

16

Не го харесвам

преди 9 месеца

Но той е изключително прав!

15

ТЪп

преди 9 месеца

Прав е. Закони има, но тези които правят белите тях не го ловят. Измислянето на нови няма да реши проблема с корупцията и безхаберието на правосъдната и мвр системи. Прах в очите на хората.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Този Кукубенд парламент популяризира Чалгата и домашното насилие! Долу оркестър парламент Кукубенд и чалгарскатаПростащина! Такава власт няма никъде по света, да ви управляват мутри Чалгари и тирани!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Такъв ресурс остана в държавата, като си иде тоз че сигурно следващия парламент ще е по добър, а за нов Наказателен Кодекс трябва години работа от стотици юристи, пък на никой на сладките постове не му се работи

12

до анонимен

преди 9 месеца

""""Някой да обясни на милиционера Герджиков......""""" ------- Ти само заглавията ли четеш, бе, "дегенерирано полицайче"??? Знаеш значението на "Сарказъм"??? Я, сега да ни отговориш, ти шъ отидеш ли при Нотариус да завериш "Интимната си връзка с любовница/любовник" - Да или Не??? - )))))

11

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да обясни на милиционера Герджиков, че в една парламентарна република именно парламентът е корпус за бързо реагиране. Милиционерите от девет кладенеца вода ще донесат, само и само да не свършат някаква работа.

10

Анонимен

преди 9 месеца

не е - ама днеска пробутаха набързо инстамбулската конвенция- подплатена с организираните протести - честито българи пак ви прекараха - а насилието то ще си върви - най-вече от управляващите в момента

9

Анонимен

преди 9 месеца

Герджиков царя го чакаха 2 милиона да го видят в центъра на София 2001 година ,от това стигнахте до там да нямате 1% на изборите .Колко и акъл да даваш все тая .Що не дава акъл като бяхте на власт ??