35

Анон

преди 9 месеца

Интересно какъв ли е етноса на хората в случката? Ако медиите започнат да отразяват всичките случаи, където роми се държат като животни, трябва по цял ден само за това да пишат.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Особености на етноса, а тоя льохман отдолу, дето ме гони от собствената ми държава да заминава директно на прайда. Целта е, да се ратифицира джендърорастката конвенция, че на тоя, дето е писал поста под мен да му стане по- добре.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Нацията трябва да си промени. Стоп на насието над жени. Който иска да продължава по стария начин - събира си куфарите и заминава за Анадола или Русия. Там да бие колкото иска. Копейки, ясно ли ви е?

32

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време имаше вестник "Лична драма", в който редакторите (добри писатели) измисляха истории под формата на читателски писма, за да се харчи вестникът. Имаше и истински писма до редакцията, ама тях обикновено не ги публикуваха, защото не бяха толкова атрактивни като фалшивите. А сега чета съвсем истински истории и се чудя дали, ако вестникът излизаше днес, някой щеше да го купува. Ежедневието ни затрупва с такива драми.

31

Анонимен

преди 9 месеца

А родителите умрели ли са били? До 18 е само под родителска опека. Освен ако, по някои обичаи, не са я продали за булка. Но не е било така. Щото 15-годишните ги продават на 16-19- годишни роми, освен ако булката не е дете със специални потребности. Тогава може и и на дъртак.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Повечето изобщо не се усещат, че със помоането и зачестяването на отразяване на подобни"новини" се цели да се създаде толерантно поведение за истанбулската...Същото като македонския въпрос и френското споразумение...Усещайте се и стига сте спали! Досега винаги ги е имало подобни случаи но не се отразяваха...

29

Чичо Лошо

преди 9 месеца

20 годишен склонява и бие 14 годишна.... Бай Ставри как обича тиянубавци не е истина :)))

28

Не е изключение

преди 9 месеца

Кога ще се спре педофилията ? Има случаи майката да получава детски и за себе си и за детето си ,а бабата е 30 годишна...Тази от този случай като е имала само един партьор пак добре .Понякога бедните и неуките роми купуват една булка за 15-20 братовчеда. Пред хората за мъж и се води некой обременен от фамилията.Представете си ужаса ,който преживява на 15 години;

27

Анонимен

преди 9 месеца

за стандартите на коренното бенгалско население, 14 годишна булка си е направо възрастна. На нейните години наборките и вече имат деца.. А тая още се опъва?! Ами за бой си е, ако не "женихът", то нейния баща ще и тегли пердаха, понеже е взел пари за нея и не му се връщат

26

Анонимен

преди 9 месеца

Докато криминално проявените не са приблрани на мястото, което е за тях, така ще бъде. Ще се вихрят както си искат и ще запълват т.нар. новини, които са си криминална хроника, на медиите.

25

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Ей не се спряхте бреее-по тая формула маалите ще останат необитавани-само амазонки ще останат

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 22 - Щом като си е тръгнала,сигурно е дал само капаро и не е доплатил в уговорения срок. Сега родата от маалата ще го атакува, ако не плати обезщетение за върната стока, но малко използвана. Сигурно затова не е бил съгласен момата да си тръгне и я е набил. Индо-пакистански драми, сюжет за "Боливуд".

23

Анонимен

преди 9 месеца

Таткото на булката е взел пари иначе щяха целия атун да се изсипят и да стане гъргал.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Мешерето какво казва по казуса?

21

Анонимен

преди 9 месеца

О времена, о нрави! На 14 вече с богат опит на живот на семейни начала, на 18 убиват за пари за участие в еротични клипове, тотално юмручно право във всякакъв вид връзки. Не вървим на добре.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Хасан сигурно я е купил от бащата, така е в махалите.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Аре стига вече с плоските дописки, ДНЕС.БГ, една след друга цял ден! Родителите по какъв начин са санкционирани от отговорните институции? Момичето на училище ходи ли, плащаме ли данъци да осигуряваме помощи всеки месец, за да си живуркат по закона на джунглата?!

18

Анонимен

преди 9 месеца

На тази възраст тия от маАлата имат вече по две за които цицат социала.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ама какво става ? Уж сме в ЕС, годината е 2023 година , а нрави и обичаи от времето на неолита. Ама защо тоя е на свобода, аре в панделата и ако не му харесват правилата да си ходи в Индия или Пакистан и да си живее на воля.

16

до 16

преди 9 месеца

Украинският прислужник е Тиквата. Преди това слугуваше на Путин. Откъдето ду х не вятъра.