209

Анонимен

преди 9 месеца

Интимност не означава сексуален контакт.В речника го пише.

208

Анонимен

преди 9 месеца

Педепетатадъбъ да приемат пътуването във времето и темпоралната полиция, само така реално ще могат да защитят жертвите на насилие. Обаче не искат, за да не превъртим часовника до преди ковид истерията.

207

Анонимен

преди 9 месеца

преигравате вече с този случай

206

жената

преди 9 месеца

в брака го изребрих

205

баш шибаняка

преди 9 месеца

Преди 20-25 години,във един крайпътен хотел бяха снимали едни софийски прокуророри със скрита камера как правят секс със малолетни мимчеета.и специално за тях беше променен законът за проституцията,че може да се прави секс между мъже със 14 годишни момчета.Специално за тях се смени мзаконът.Помните ли този случай другарки и другари?

204

...

преди 9 месеца

За жалост, 80 % процента от парламента са хомосексуалисти или са станали такива, заради власт и пари, особено крадливата хиена вожда, кара всички наред ,затова всички го обичат..

203

Анонимен

преди 9 месеца

До ИнтимитетПП не може да не участват във властта, затова са се обединили всичките, даже и БСП трябва да се включи към коалицията. Иначе се убиват помежду си, тези убийства започнаха при вземането на властта от Бойко и продължават, но кой ги убива, не знам, всякакви хора умират и от различни партии и други хора. Някои(не българи) искаха да махнат и турци, руснаци, че дори и пробългарски партии, но не знам кой, не разбирам какво точно се случва.

202

Анонимен

преди 9 месеца

Насилието е насилие, няма значение какви са хората и какви са им връзките! Самото насилие над мъже, жени, деца е описано в законодателството и закони съществуват, въпроса е, че трябва да се прилага към всички еднакво и навреме!

201

А боя без никакви

преди 9 месеца

връзки? Насилието от съседи, колеги, началници и т.н. агресивни хора на пътя, в банката, в градския транспорт, в училище, спор за паркоместа и т.н. къде са тези случаи? Или е по-лесно да не се пише за тях, да не се говори за това, следователно няма такива проблеми в живота?Чиста работа.., защитата на престъпниците е осигурена, защото няма читави закони и прокурорите и съдиите вечно не са разбрали защо се жалва жертвата!

200

Интимитет

преди 9 месеца

Според дефиницията за интимни връзки взaимоотношенията между ППДБ и ГЕРБ попадат под ударите на Закона за домашно насилие: доброволни са, трайни, лични (личните подписи на Просто Киро, ББ и Пеевски под законопроекта), интимни са (ББ мина ПП с 200) и вече са с продължиелност от над 60 дни.

199

Анонимен

преди 9 месеца

Чувството, че над садиста е опънат чадър от магистрати и ченгета, се засилва с всяко ново обяснение на представителите на ангажираните институции. Според местния шеф на МВР Георги изпълнявал съвестно наложената му пробация за предишни престъпления. Как? Като е заплашвал, а след това нарязал момиче, защото не му е вървяло по кефа?

198

Анонимен

преди 9 месеца

Крадливи ***!

197

Идеалист

преди 9 месеца

Пълно фиаско! ПП са неадекватни!

196

Анонимен

преди 9 месеца

Закон за Дебора или за Пешо или за Иван. Не се прави така, не се описват всички житейски хипотези така казуистично. Това не е само техника на писане, но и това е важно. Една неграмотност и изхвърляне пред електората, който не разбира много и иска мъст и свирепи закони. Кикитата не разбират, прости са, елементарни са и нямат компетентни юристи. С тези лени е пълна катастрофа, но кой ли сериозен юрист ще се хване с тази посредственост, облечена в мелодраматичност?!

195

Анонимен

преди 9 месеца

Нормални ли сте..Ами ако я бие на петия ден,ако я осакати на първия месец??нищо,нищо не променихте.Нищо.

194

Анонимен

преди 9 месеца

Колко еднополови бракове евентуално биха се случвали годишно в България? Три? Пет? Голям проблем.

193

Анонимен

преди 9 месеца

За тия ли скачахте толкова. Те ли да пишат законите. Ми тези текстове правят проблема още по-голям. В момента имаме нещо написано дето никой не знае как да го докаже, какво значи и как да го следи. Какви са тия 60 дни, тва значи ли че ако на първата седмица я убие от бой всичко е ОК. Целта беше да се вкарат ДВЕ ЛИЦА, подготовката за конвенцията. Смешна и жалка работа. Тва ли ви е ПРОМЯНАТА

192

АСАС

преди 9 месеца

Що е то интимна еднополова връзка и имали почва тя У парламенто

191

Анонимен

преди 9 месеца

Тошко Йорданов, е едно дребно и злобно човече.

190

акуд

преди 9 месеца

сега двама джендера ако се пребият от бой какво става.....този казус ще го разталкуватели :) и от кое мушкане ще започва интимната връзка или ако на 15 ден се пребият няма да има престъпление??????????