14

Съветник 2

преди 9 месеца

До Съветник- последователността е от по-малко към по-голямо, затова операциите са минус към плюс, но може да си изберете и обратната логика. Напишете си примери на лист хартия да ви се изясни логиката и да не бъркате. Успех!

13

Анонимна

преди 9 месеца

Кой каза, че народът е беден? Имала 48 000 лева и искала още да спечели, моля ви се, и то как - като си даде банковите данни на някъв си в интернет. Не разбирам как толкова тъпiи и проsти хора имат толкова много пари. Та чак толкова тъпiи, че ги мятат от терасите. Аз едвам дочаквам заплатата в края на месеца, запуша "дупките", сметки, заеми, храна, деца, и до следващата заплата изпъваме шии.

12

Хмх

преди 9 месеца

До Анонимен 2 Какво ти изпращат през седмица???

11

излезна

преди 9 месеца

ми ечемик

10

и

преди 9 месеца

колонка жените на тоя и оня а не навсякьде да се разпространяват има нормални хора които тая не я вьлнуват мене сьщо

9

ДА

преди 9 месеца

Имаш 50 бона и да си толкова ... като гъбено семе има нещо сбъркано.

8

така де

преди 9 месеца

до като има такива ше има и онакива , кво не ви е ясно

7

Анонимен

преди 9 месеца

Имала, дала! Е, и! Будали още мнооого.

6

Караибрахим

преди 9 месеца

Интересно как са успели да преведат парите, ако са знаели само IBAN и имената на титуляра. Как са подписали платежното нареждане? Нещо и банката съмнява - без лична карта и документ за произход на средствата да прави такива големи преводи... Има нещо гнило в този случай.

5

Анонимен

преди 9 месеца

в крайна сметка все някой е спечелил...

4

Анонимен

преди 9 месеца

Ее, трябваше да се сноши с неизвестното лице, за да бъде защитена по закона за домашното насилие. Е, кофти, изпуснала е възможността.

3

Серсема

преди 9 месеца

Е,ако е арабин,някои от тях вярват,че заемът остава заем и в загробния живот.Явно е имал нужда човекът и все в някой живот ще ги върне,ако е будист,стига и.двамата да се преродят по едно и също време като хора.Аз пък оправдах прякора си.

2

Анонимен

преди 9 месеца

В друга цивилизована държава няма да се разследва това доброволно предоставяне на финансови средства. Има си адвокати за това. В Германия дори пин и карта ако се носят заедно банката отказва да възстанови финансовите загуби, защото изрично е написано в договра, че карта и пин не се носят заедно на едно място от клиента. Те и затова ти ги изпращат през седмица.

1

Анонимен

преди 9 месеца

ДНЕС.БГ, защо не направите една секция в сайта, в която да публикувате бюлетина на МВР, вместо да се преструвате на журналисти и да пробутвате всяко съобщение от него за новина?!