111

toti

преди 10 месеца

ТО и за това са си сменили името ,щото са ни НИЕРДЕНТАЛЦИ !!

110

Валентин Ангелов

преди 10 месеца

България не трябва да се допуска в шенген.Много правилно са преценили Нидерландските.Няма как *** да е заедно с тези хора.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Наркодържавата в ЕС няма да ни пусне в Шенген! Ще им се отворят очичките на кикитата! Трябва по- твърда игра и да ги съдим за загубите! Бойкот на холандски стоки и горива от жълтата мида! Малко, но от сърце!

108

Боко

преди 10 месеца

Честно казано разбирам хората, *** народ и *** държава като България нямат място в Шенген, всяка седмица убийства, всяка седмица насилие, всяка седмица гениални ракиджии с изказвания, не народ, ***.

107

Павлов

преди 10 месеца

Денков нашия прекрасен ротационен премиер ще излезе с изявление че Путин и РФ са виновни за всичко това.Само гледайте!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Очакваме реакция от страна на кло уна премиер денкофф, по точно пълно мълчание

105

Анонимен

преди 10 месеца

Никакъв Шенген за Бг!!!След това което видях миналата седмица на Калотина смятам че Бг просто трябва да я изхвърлят от ЕС!!Веднага!!

104

До Български примати

преди 10 месеца

За какво ви е Шенген питам? Това са някакава шепа туткавици не излизали от панелковата бърлога и теват Шенген, Шенген! И сега си ходим където искаме в Европа! За Овърсии или Свстралия и Азия е друго, но след като са бягали от часовете по география липсващото знание наказва по късно!

103

До Европрайда

преди 10 месеца

Холандия е истинското име на тази извратена страна. Мис Холандия е мъж и там официално има Партия на Педофилите....Плюс това нямат интерес България да е в Шенген защото ще им отнемем трафика от Азия през пристанище Ротердам. От Солун през България е по пряко но в момента се бавят нещата на Кулата заради Шенген.

102

Хубаво, дано и

преди 10 месеца

еврото да ни подмине...

101

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Днеска Нидерландия -утре NeverLand-ия тия си сменят името на държавата като лека жена за следващия клиент-Беше Роза стана -Маргаритка!

100

Анонимен

преди 10 месеца

Големи играчи тия холандци цяло правителство бутнаха само и само да ни отсвирят пак. Сега ще има да се точат с години,като нас редовни избори на всеки няколко месеца и служебно до живот а ние шенген през крив макарон.

99

Посолството

преди 10 месеца

Те искаха Борисов в затвора, а той така добре корумпира. По добре сте си с визи за САЩ и вън от ЕС така де Шенген

98

прави са

преди 10 месеца

Само като прочетеш как минават турските плодове и зеленчуци през Капитав Андреево за Западна Европа не може да не се съгласиш с холандците, австрийците.....

97

Анонимен

преди 10 месеца

КОЙ ЩЕ ПУСНЕ МУТРИТЕ НА ДС И КОПИЛЕТАТА НА ДС В ШЕНГЕН БЕ? НИКОГА!

96

Nick

преди 10 месеца

Нормално!Ние сме най-корумпираната държава в ЕС; браво на Холандците, живял съм там няколко месеца - нито съм видял, нито някъде някой се е оплакал да е давал / да му е искан рушвет за нещо, или политиците им да са с по 5+ апартамента купени за стотинки спрямо пазарната цена.

95

Марула Фен Лайнен

преди 10 месеца

От Брюксел с любов....Шенген ще го чакате дълго, но за сметка на това Вечно ! Важното е че налагаме "Либера налните ценности" и получихте София Прайд загубихте руския пазар газ и нефт цените тепърва ще хвърчат нагоре а като въведете Еврото съвсем вероятно и във война срещу Русия ще ви вкараме....Абе въобще друго си е да си еУроидиот и да чакаме руснаците да умрат от студ и глад и липса на горива боеприпаси техника и полезни изкопаеми а през това време Русия се изкачи на пета позиция по БВП !

94

Анонимен

преди 10 месеца

Съвсем правилно със отявлени мафиоти,законотворци,като Шиши и Баце,коя демократична държава би се занимавала!На Шиши всячески се опитват да му махнат намагнитването,вижте че не мърда от парламента а преди дойде вземе си имунитета и после не може да го видиш!Кирчо и Кокорчо минали покрай Харвард,са главните виновници,за участието във власта на двете оядени до пръсване гнuдu!

93

rambaldievskievich

преди 10 месеца

72, защо се подписваш с ник-а ми?

92

Казах ли ви

преди 10 месеца

Още като започнаха от новото правителство да плямпат че от 1 януари 24 година ще влезем в Шенген...Ви казах че пак ще ни преебт. Брюксел и Вашингтон ни заплашиха че ако не пуснем Македония, няма да видим Шенген и Еврофондове. Накараха ни да спрем 4 реактора АЕЦ и ТЕЦовете, забраниха ни Южен поток и Белене, опразниха ни военните складове и резерви да ги подарим на Украйна плюс да им правим снаряди, безумни санкции срещу Русия...И накрая РУК. Шенген вече над 20 години през крив макарон.