54

Анонимен

преди 9 месеца

До западняк Глууупак си ти бе - я виж колко от тези "контролирани" спускания бяха успешни и освен това колко от изстрелванията им завършиха с взривове? Краваррски натегачо, облягй се на фактите и спри с евтината пропаганда, за която сигурно ти плащат на пост

53

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 42 Злобарююю, стига драска глупостите си бе! Почти 20 г американците бяха за резил в пилотираните мисии и стигаха до космическата станция само благодарение на руснаците. Освен това правиха няколко опита за своя станция и всичките бяха провал. Самото съществуване на МКС се дължи на руските инженери и конструктори, които вложиха своите знания и умения, подпомогнати финансово от САЩ, за да я построят. Освен това, вземи събери всички изстрелвания на руснаците и САЩ и виж колко са

52

ИНТЕРЕСНО....

преди 9 месеца

Какво става с руската икономика? Че не се връзват нещата със тази статия?

51

Загрижен

преди 9 месеца

Ще пратят мисия до луната и ако открият вода ще пратят там Путин, да е на сигурно да си издълбае бункер!!!

50

bl

преди 9 месеца

"Руска му работа - не могат ли да нагласят траекторията така че ускорителите да не падат по главите на хората вместо да евакуират цяло цело ?" ... Може, ама преди това трябва нагласят орбитата на Луната за да е съвпада със нагласената траектория така че ускорители да не падат по главите на хората. Разбира се за някои е по-лесно да се премести Луната вместо "цяло" село, ама тя е малка, ей тунинка, както 5 стотинки от Живково време.

49

Ще

преди 9 месеца

Ще, ще

48

анонимен

преди 9 месеца

Тия , па - лунна мисия.....?!! Украинците още малко и ще стигнат до Масква , те към луната тръгнали...?

47

Анонимен

преди 9 месеца

В южният полюс се целят. Всички искат Хелий-3. Чудех се кога и руснаците ще се включат в тая надпревара. Ако наистина открият, гогава наистина ще се сбият яко.

46

До 38

преди 9 месеца

Баш пък Кобилкина ти не си ли видял че е гразатия

45

Анонимен

преди 9 месеца

35 г. са и от полета на втория бг космнавт ген. м-р Александров и оттогава нищо в НАТО и ЕС

44

Анонимен

преди 9 месеца

ахаха.. доно хората имат застраховки на имотите си.. щом се очаква там да паднат части от модула... някой може да остане без къща ...

43

Анонимен

преди 9 месеца

Иначе казано, има вероятност "лунната мисия" да се срине върху селото... ХАХАХА

42

Анонимен

преди 9 месеца

До до 31, Space-X изстелват толкова ракети на година, колкото Руснята за 10. Да не говорим, че допреди 15г. тази компаня не съществуваше. Създадена е поради унизителното отношение на рушшняшките алкохолици към Мъск, прочети историята - доста е интересна. Има 1 приказка, какво си направиш и Господ не може да ти стори, това важи с пълна сила и за Путтаран.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Руска му работа - не могат ли да нагласят траекторията така че ускорителите да не падат по главите на хората вместо да евакуират цяло цело ? Иначе похвално че ще направят нещо различно от разрушения и война , какво ново ще научат при положение че хората пращата такива апарати (че и летящи дронове) на Марс е спорно , но все пак - всяко нещо развиващо науката е плюс.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Да кацнат до аполо мисиите, там ли са янките не са ли

39

Анонимен

преди 9 месеца

Ако бяха стъпили на Луната дали за толкова години вече нямаше да има и бази и постоянни вояжи до там.Логика.Тоест щом не са стъпвали нормално е да пращат само мисии да снимат.Все едно да откриеш Америка и 60 години да пращат само да обикалят около нея галеони без да направиш колонии.

38

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Кобилкина я гледаш на снимка само и бананиш.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Ама то евакуация ли ще е или еякулация че тогава да им върнем Наталия Кобилкина

36

Анонимен

преди 9 месеца

45 г. са и от полета на първия и единствен бг космонавт ген. Какалов.

35

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 33. Китайците си имат и космическа станция. Едва ли у нас знаят за нея въпреки че е споменавано един-два пъти.