25

Анонимен

преди 9 месеца

Тиквата се върна на власт е броя на пребитите рязко скочи.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Брей, всеки ден по 10 пребити. А при Тиквата за 15 години нито една

23

Анонимен

преди 9 месеца

Сега чакам и това да определите като "домашно насилие"

22

Ре

преди 9 месеца

Иска ми се да видя новина: "Жена взриви информационна агенция. Жената била недоволна от прокарването на Истанбулската конвенция и решила да вземе нещата в свои ръце...

21

Анонимен

преди 9 месеца

Стела Стоянова да не ми трие коментарите, МОЛЯ! България е на последните места по свобода на словото!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Това си е опит за убийство. И без Истанбулска конвенция може да бъде съден, нали така? Какво чакат?

19

българин

преди 9 месеца

Стига вече с тия новини.НЕ ИСКАМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

18

ГЕРБ–ПП

преди 9 месеца

Проврете го да видите, че е гласоподавател на Герб

17

123

преди 9 месеца

Защо лудите са на свобода. Защо хората трябва да се страхуват и постоянно да се оглеждат. Трябва да стане поредното убийство за да го приберат този човек и после ще го пуснат, понеже е луд. Кога ще спре този абсурд?

16

Веско

преди 9 месеца

Абе, къде е БХК да се намеси малко срещу тази обидна манипулация и дискриминация. Не може ей така да се обобщава: мъж наръга жена. Сега виновен ли да се чуствам или обиден. Равни сме, значи един човек наръга друг човек.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Пропаганда всеки ден! Долу ИК!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Тия са някакакви невменяеми. И жертвите, и тоя с ножа. А полицаите "ами като ви убият и нарежат на парчета - тогава ни се обадете". Имат записано нападение срещу човек на камера и какво правят? Крият се по храстите, че туристи сега има. Няма пари в някакъв психар с нож. Ама ей го тоя на море е май тръгнал? Дай една 50-тачка, че да не проверяваме за вериги за сняг.

13

аман от тая конвенци

преди 9 месеца

До Анонимен 1 Ами защото така им нареждат!Явно им дават зор за истамбулската конвенция!

12

Крундел

преди 9 месеца

че е пробутване на "истамбулската конфекция" е ясно, както е ясно че ненормалници е имало и ще има, проблемът не е законите, ами това, че оплакването в "милицията" е като на арменският поп... вместо да го приберат на топло и у лудница след освидетелстване, че е опасен за хората...Колкото до тия, които не са хахави(поне видимо) - малко "масаж" и по някое време и в най-твърдата и друсната тиква ще светне, че като се държиш агресивно следва "масаж"...

11

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Вчера заклах една кокошка че бях гладен,прасето за Коледа! Същата новина е като вашата

10

Анонимен

преди 9 месеца

Какво общо има сега, че е мъж, и че се е опитал да наръга жена? Мирише пак на пропаганда за Истанбулска Конвенция! Тук говорим за психочно болен, който системно тормози и заплашва съседи и службите за сигурност СПЯТ! Въпроса не е мъж-жена, а луд и липса за лудници и реакция от полиция! Тук просто си е необходимо да го пратят в Карлуково за постоянно. Очевидно говорим за шизофреник.

9

Младеж

преди 9 месеца

Как пък стана така, че последните две седмици се избихме всичките, мъжете в България станаха най-големи убийци, насилници и ***... Как точно в момента, в който в НЕнародното събрание се гласуват такива текстове. Май някой диктува какво да се пише и пуска по новините, ама не съм баш сигурен кой е, но опцията е една.

8

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Ее от не е успял ? Лъжат бря .Не вервайте.

7

Анонимен

преди 9 месеца

ВСЕКИ ДЕН ИМА КРИМИНАЛНИ СЛУЧАИ

6

Налага се промяна

преди 9 месеца

в Наказателния кодекс и по този проблем - щом някой се опитва да държи в страх околните, значи трябва завинаги да остане заключен. И да работи за издръжката си, а не да "лежи" на гърба на данъкоплатците.