31

Анонимен

преди 9 месеца

Забравям да купя повече морска риба

30

Анонимен

преди 9 месеца

А питаха ли Грета?

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Ядрен енергетик. Ей сега ще дойдат да ти обяснят как след като руснаците попаднаха в склад за боеприпаси в Хмелницки за който руснаците твърдят, че са били складирани боеприпаси с обеднен уран за четиринадестте танка Чаленджър 2, имало радиоактивно замърсяване в цяла Източна Европа и как всички ще умрем от рак заради този обеднен уран и как всичката храна идваща от Украйна е замърсена с обеднен уран.

28

Анонимен

преди 9 месеца

"... ще обясни на събеседниците си защо изпускането на водата ще бъде безопасно." - ся руснаците дя спретнат една пресконференцийка на Путин как атом над Лвов би бил напълно безопасен.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Американците изнудват държавите с ХААРП. Те им треснаха централата, вчера японците не смвят да кажат кой им е пуснал атомните бомби. Трвснаха и Турция със земвтресението и сега ги изнудват.

26

Ядрен енергетик

преди 9 месеца

Много е лошо да се пише по тема, от която 99% от хората си нямат понятие (което е нормално). Никой няма намерение да трови световния океан, още по-малко Япония. Самата океанска вода съдържа радиоактивни елементи и дори се правят опити те да се извличат от нея. Тази вода, която ще се изпусне е с нива на радиация почти като естествените нива в морската вода. Сега, съвсем друг въпрос, че чистата вода Н2О, по никакъв начин не може да се активира, радиоактивни са съставките, които се съдържат в нея.

25

no comment

преди 9 месеца

Eternal hate

24

no comment

преди 9 месеца

Българските и европейските учЕни все още вярват на Джапен и им помагат докато се пълнят с радиация и ме пълнят лично с радиация, понеже японските аеци и икономика и физици трябвало да са пред нас, за 3 години радиация и даже ядрена война тука, вече изпускат новини на омразата

23

no comment

преди 9 месеца

японски боклуциНапълниха България и Европа с радиация, и искат още да им помагаме в пречистването, като самите те са блокирали всички канали за помощ при пречистването у нас, след направени проучвания, естествено асистирани от българските "учЕни"

22

its me

преди 9 месеца

Даже си направиха среща на G7 в Хирошима, знайки че са ни напълнили с перманентна радиация

21

its me

преди 9 месеца

Япония нещо напълни софия с перманентна радиация, не с временна и сега се заяждат, изпускат новини

20

Анонимен

преди 9 месеца

Мдаа, властите по сеета са много "загрижени" за природата. Иначе слагат разни зелени такси, налагат ограничения все от грижа за природата, за наше добро. Събудете се, овце!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Риба, ловена в Тихия океан не съм ял от аварията там. Съветвам всички да го правят.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Това сигурно е много добре за борбата с климатичните промени. хи хи хи

17

Анонимен

преди 9 месеца

Защо още е разрешен риболова с тралиране?

16

Анонимен

преди 9 месеца

Япония започва да дава 3-4 пъти повече пари за пиндостански оръжия и да ги насочва срещу Русия. Япония започва да изпуска самурайския си смисъл. Япония започна да се спуска по пързалката.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Демократичната радиация,добрата радиация!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Тия не гледат собствените си филми за чудовища. Годзила точно така се появява във филмите. Като стана аварията имаха акули с допълнителни крайници дето се появиха. След 5г ако почнат да ги ядат бълхи с размер на кучета предлагам да забраним полетите от и до Япония. Аман вече от дръпнатите нацисти!

13

Ужас

преди 9 месеца

Като е пречистена радиоактивната вода, защо тогава не си я държат без да я изпускат в океана??? Защо трябва по този нелеп начин да унищожават рибите и да ни тровят? Освен това тази ,,пречистена вода" постепенно ще засегне целия свят и рибата ще стане също радиоактивна.Или напряко казано, няма начин или методи радиоактивна вода да се пречисти!!! Каквото и да правят тази вода си остава много опасна за здравето на всички живи организми

12

Политкоректен

преди 9 месеца

Важното е, че Япония активно се бори срещу ядрената заплаха.