25

Анонимен

преди 9 месеца

Сепси е носител на купата и суперкупата на Румъния. А се очакваше, едва ли не , че български отбор трябвало да ги отстрани. И на какво основание, че Румъния са много по добре във футбула от нас имат модерни стадиони, националите им са доста по-добре от нашите и са 3 пъти по-голяма от нас държава.

24

Анонимен

преди 9 месеца

ЦСКА, че се изложи, се изложи, ама и журналистиката ни е една. Навсякъде тръби за това, как се изложили, а в същото време възхвали и оди за Левски, които от три мача в първенството имат 2 загуби, ама няма проблеми, много по зле е да са като ЦСКА с два равни.

23

Армеец

преди 9 месеца

До Хан АспарухДе да бяха само тези двамата проблема а Бусато и Кох защо играят като са в трагична форма. Няма кой да пусне млади момчета като Антонов и Папазов да играят щото Назон е в трагична форма и няма нищо общо с предния Назон.За Гарсеш съм напълно съгласен че трябваше да го задържим в отбора. Но когато шефовете са решили да затриват отбора така е с Оловото ще ни водят куците коне.

22

Хан Аспарух

преди 9 месеца

Чудя се как и Илич и Ел Маестро не могат да преценят от 1-2 мача, че Шегоян, Шопов и Назон нямат качества за ЦСКА. Дадоха толкова пари за Фаетон, а изпуснаха Гарсес? Поне десния фланг работеше миналата година. И не разбраха ли че Хайнц е готов за ПЛЕЙМЕЙКЪР! Номер 10. А пък подготовката в Австрия са дадени пари на вятъра!

21

Анонимен

преди 9 месеца

без добра школа и с тия недоказани чужденци толкова с трици маймуни

20

ЦСКА-тата за смях...

преди 9 месеца

Румънските треньори на Сепси и ФКСБ , които размазаха от бой двете ЦСКА-та, спорели помежду си, кой е победил истинското ЦСКА. Радио Ереван отговорило: И двете са ментета...

19

ХА ХА ХА

преди 9 месеца

Какъвто маестрото, такъв и оркестъра. След 0:6 от последните два мача, това равенство със Славия е своеобразен успех

18

Анонимен

преди 9 месеца

Те куци коне, Маестрото им бил виновен.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Както обича да казва И.А.: това е марката ЦСКА...

16

Алекс

преди 9 месеца

Ще има ли нов треньор или вече няма желаещи за тази дупка?

15

Анонимен

преди 9 месеца

По-добре да бяхте сменили Илич с Ленин!

14

Ел Маестро

преди 9 месеца

Добро сме играли, мало късмет сме немали

13

Цветно тото

преди 9 месеца

Локо Пловдив играят за точен резултат ;)

12

Само Левски

преди 9 месеца

Евробойци...Мухахахахахахаха

11

ко?

преди 9 месеца

то и Лудогорец се срина с Крумовград и в ШЛ ама..... вкарват по 5 на мач.

10

ЦСКА

преди 9 месеца

Заглавието е манипулативно.Отбора след провала за титлата е свалил гарда.Новите още не са в час.Ако до 3 кръга играят така ще иманов треньор.Но основната причинА е слаба подготовка и психологически срив.Цесекари не унивайте нормално е да има и спадове.Футбола много се промени в последните години и няма как да си винаги на върха.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Следващия кръг (на ада) ще е интересен. Маестрото (на резила) гостува на Домуса. С колко ли на нула ще се завърне в София този "гении"?

8

фен

преди 9 месеца

Доста бързо стана ясно кой е купувал мачовете миналото първенство.

7

Цесекар

преди 9 месеца

Този виц се отнасяше за Левски, когато големия треньор постигна нещо запомнящо се - 11 мача без победа.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя Ел Маестро е международен мошеник и въздух под налягане. Обаче в Територията такива много вървят. Не случайно банкянският *** и крадец беше 3 мандата премиер.