65

даНЕочакватЦЕЛУВКИ ?

преди 10 месеца

менюто им ще бъде: дронове за закуска, обяд и вечеря !

64

Анонимен

преди 10 месеца

американците защо сами себе си противоречат като пазят незаконните фапмирования Тайван и Косово? Или междунородното право е това което им изнася на тях самите... е тогава каква е разликата с Русия, Русия върви по тяхната добре утъпкана пътека...а българи да пишат против Русия, засрамете се малко, освободител не се обижда. А да си на заплата да обиждаш освободителя си е мега жалък факт.

63

истината леко лъсва

преди 10 месеца

По времето на министерстването на Ивайло Калфин България призна незаконното държавно обрадувание - тумор на Балканите Косово с което се създаде прецедент за Крим, а така също България единствена от балканските страни си премахна касетъчните бамби... Позор за такива външни министри както и днешния, който не реагира на македонистичните акции в американския конгрес. Политиката на България не е да се слугува на този и онзи за щяло и нещяло...

62

Бай Дрън

преди 10 месеца

То няма логика и Русия да бомбандира Училища, ама вие, срсидчета, казвате, че логиката е да се прави точно това. Дадоха ви още парички пт пАсольството и сте ербапи.

61

Путляната

преди 10 месеца

А касетъчни бомби по Кремъл кога? Време е джуджака да потъва в бункерчето

60

Анонимен

преди 10 месеца

.... Пийте си хапчетата навреме русофили *** иТъпи! Няма никаква логика Украйна да бомбардира празна сграда и да си хаби боеприпасите...

59

карачанаков

преди 10 месеца

До терористи 56 ,,Само терористи бомбят цивилни обетки..............университети, ВЕЦ- ове язовири, мостове, танкери с нефт...................типично за укро-фашистите ..........,а руснаците понеже са миролюбци а не терористи удрят детски градини ,училища, болници,жилищни сгради под предлог че се ползвали за военно предназначение.

58

ха ха

преди 10 месеца

Руски лъжи без мярка. Касетъчните бомби са за войници! Никой не ги ползва за разрушаване на сграда!

57

Батко Зеленския

преди 10 месеца

Хунтата в Услайна ,която управлява,скоро ще моли за милост Русия да им остави парче земя,на която да си сеят картофи.

56

Шорош Денк0ФФ :

преди 10 месеца

"Одобрявам! Така е демократично и евроатлантическо! Само когато се използват срещу Русия, иначе не е. Такива са инструкциите на посолството,а нашата колония трябва да следва сляпо тези демократични ценности (каквито ни ги спуснат) "

55

Анонимен

преди 10 месеца

"Украинските бежанци" така се *** тук, че вече НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА. Беше то , когато про100-то призоваваше да си преведем заплатата.....не знам той неговара дали я преведе.....В 8/10 от територията на украйна война НЯМА - да се връщат там.

54

???

преди 10 месеца

Какво правят украинците в България............дезертирали са от военна служба, предлагам да ги натоварим на един влак и да ги върнем в Киев...................нали обичат Украйна, да се бият за страната си, на фронта...............а не да пият водка и уиски на българското черноморие!!!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Още им давайте оръжия и бомби на украинските терористи...................утре ще ударят някой АЕЦ...............радиацията убива наред, и русофили, и русофоби...............ще умирате от лъчева болест и от рак...............надявам се да поумнеят малко западняците и да спрат да въоръжават терористи и фашисти от киевската хунта!!!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Украинските дезертьори пишат мнения във форума. За да не ги вземат на фронта. Може да загинат.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Украински тероризъм в действие.....................тия са опасни от Ислямска държава и от отрядите на Хитлер!!!

50

терористи

преди 10 месеца

Само терористи бомбят цивилни обетки..............университети, ВЕЦ-ове, язовири, мостове, танкери с нефт...................типично за укро-фашистите и укро-терористите.................те вече използват и терористични методи..............но руснаците си знаят работата!!!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Сложих два лайка и или дислайка. Системата ме разпозна. Не ме удобри и ми спря възможността. То ва е фашизъм в действие.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Долния ти от къде знаеш и защо не може да ти се сложи минус. Това ли са новите фашиски правила.

47

Анонимен

преди 10 месеца

По време на обстрела в сградата на университета не е имало други хора освен руски терористи.

46

До Христо Гристов

преди 10 месеца

Не повтаряй и не потретвай лъжите на Работническо дело.