95

Анонимен

преди 9 месеца

Напълно разбираеми са мъката и емоциите на пострадалите и загубилите близки в пътни инциденти, ама майка му стара в тая държава юристи няма ли?! В края на краищата не всеки втори е компентентен да променя термини и закони. Разбира се, че може да се случи и по непредпазливост, да не дава господ, никой не е застрахован, ама стига сте ни пробутвали всеки казал, рекъл, закони ще променя, не знам какво ще прави...Искрено съчувствам на близките, но не е тяхна тази задача за законовите промени.

94

Ванката

преди 9 месеца

И друго - като съучастници в престъплението трябва да се привлекат и всички институции, отговарящи за регулацията и за състоянието на пътната мрежа.

93

Ванката

преди 9 месеца

Ако причинителят е пил, друсан или/и нарушава пътните правила - това не е НЕпредпазливост, това е вече умисъл. И на най-добрият и внимателен шофьор може да му се случи някой да му изскочи на пътя на непозволено и неочаквано място - не е справедливо да лежи колкото първите.

92

Анонимен

преди 9 месеца

Законите отдавна ви ги пишат от друго място. Място на което все още има смъртно наказание, но на сателитите им е забранено да го прилагат.Място в което съд, полиция са наистина авторитетни думи, но не е добре да е така за подчинените. Там се търси анархия и разврат.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Карал пиян/друсан с превишена скорост и се нацепил челно в друга кола или блъснал хора си е чисто умишлено убийство. Ако аз хвана да стрелям по сграда без да се целя по конкретен човек не е ли умишлено убийство? Ако не е значи е терористичен акт. Все тая, затвор до живот. Но ако кара като човек с нормално скорост и някъв с тротинетка се метне под колата трябва тоя с тротинетката да е виновен. Ако дете дето заспалата му майка не го гледа изскочи от Борисовата насред Цариградско кой е виновен?

90

real

преди 9 месеца

Как се движи делото за онова наркоманче Жечко Кюркчиев, който уби момичето в Шумен ?Чака да се забрави ли ?

89

...

преди 9 месеца

Карането пил или дрогиран, трябва да се дефинира в закона като акт на тероризъм. Няма никаква непредпазливост, а ясно съзнание, че се качваш на колата неадекватен. За мен няма никаква разлика дали амуджа с раница ще взриви магазин или пиян ще се забие в спирка с чакащи хора.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът си е сериозен. От една страна неграмотност, недисциплинирано шофиране, лоши пътища, наситен трафик. От друга, неадекватни мерки. Като капак, журналистически репортажи на ниво махленска свада. Като цяло, държавата не си е на мястото. Само с НК не става..

87

HeinrichHimmler

преди 9 месеца

Преди да смените термините в закона попитайте управляващите защо за 30 години не се научиха да правят шахтите по пътя като хората, са боядисват адекватно пътната маркировка, да оправят дупките и пътят ни да не е 50 нюанса сиво, което отнема от вниманието на водача. Вижте ни само магистралите, за останалите пътища дори не ми се коментира

86

Анонимен

преди 9 месеца

Иван костовото проклятие още тегне над нас.,.. 30 години след като се случи.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Таз сви ня майка надали ще предлазположи да и съчувстваме :)) Жена ли гледаме, хипопотам ли гледаме, не е ясно :))

84

Shshshshsh

преди 9 месеца

Любопитно защо на домашното насилие моментално се обърна внимание , а на умирачката по пътищата която е в пъти повече, винаги се правят оглушки, изследвания, комисии. По пътищата ни няма елементарна пътна маркировка. Липсва контрол, всякакви побъркана и карат като за последно. Но всичко там е тишина. Защото не е европейско.

83

Shshshshsh

преди 9 месеца

15 години управниците търсиха оправдания,схеми и вратички, не и решения. Кой управлява 15 години. Герб. Кой управлява днес. Герб. Кой изпра Герб и ДПС. ПП и ДБ. Идват избори.

82

Комунист

преди 9 месеца

Поблема е че няма пари държавата за затворници.по ефтенко и идва като са на свобода убйците.

81

Бански

преди 9 месеца

аз съм за.

80

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов А се стреми на майка си в хал.....к....та ! Извратеняк ! Че и наркоман !!!

79

Христо Христов

преди 9 месеца

Трябв като в холандия към която се стремим! Трябва да има лимит за разрешеното количиство наркотици (хероин, кокаин, амфетамин) и ако го превишиш да ти забранят да караш кола 6 месеца. При повторно залавяне - 8 месеца.

78

Има объркани хора

преди 9 месеца

До 16 Анонимен Час по-скоро да се въведе еврото само това е гаранция за правилното развитие на държавата! . . . . . . Объркал си групата! Става въпрос за пътните злополуки! Колко ли мозък трябва да се ампутира за да може човек така да реагира?

77

Анонимен

преди 9 месеца

До Пуржо Исканията не са глуповати и не предизвиквай провидението ,за да не дойде момент ,да си още по остър и гласовит от тях ,ама след дъжд .

76

Пуржо

преди 9 месеца

На 14 години "детето" с неразбиращи очички питало кога щял да се върне баща му. Вие сериозни ли сте, това е юноша 8-и клас. Спрете да използвате децата за глуповатите ви искания.