37

junk-ата

преди 10 месеца

Гешев, изясни ли се какво вещество гръмна, та съсипа джанката и фара на колата? Тя все пак джанката не беше съсипана, ами някой я отряза след това, не се разбра защо. Но нищо, въпроса за веществото си стои.

36

Стареца

преди 10 месеца

Гешев вече не обикаля Боровец с младата любовница и се чуди къде да говори

35

Обективен:

преди 10 месеца

Славов първо да реши от кой пол е и тогава да се въобразява за компетентен!

34

Олга

преди 10 месеца

Тоя непрекъснато набива канчето какъв ,,светец" е .Аре бегай,че си смешен Видяхме те и тебе .И що напираш да ставаш политик ,нали ги наричаш политически Б. . ук

33

Анонимен

преди 10 месеца

Този, до онзи ден, го беше страх заради така нареченият опит за взрив, а пък сега когато напусна съдебната система, вече страхът го е напуснал.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Цитат: "И отново е безсмислено да се пита кога, къде и с кои представители." Толкова е прозрачно всичко. Кога - когато шефчето на Продължаваме измамата, с малко ала-бала пристана на Тиквата и ДПС, понеже от посолството му дръпнаха съответните конци, да се задвижи. Къде - в Посолството естествено. С кои представители - много ясно единствено представителите на Посолството решават кое, как и кога да стане. После марионетките им ни го сервират като "чакано от години решение на наболели въпроси"...

31

Севда

преди 10 месеца

Разкошен политически шооопар,с очила,избръсната муцуна и проста остригана картуна. Дано да истинска до Нова година.Хубав рандеман ще даде!Селска,проста и нагла визия!нагъл и в червата.

30

Севда

преди 10 месеца

Разкошен политически ***,с очила,избръсната муцуна и проста остригана картуна. Дано да истинска до Нова година.Хубав рандеман ще даде!Селска,проста и нагла визия!

29

Лъки

преди 10 месеца

Компетентни са тези,който до сега нарушаваха Конституцията,крадяха и пазеха заедно с Гроб,първите политици и нищо не свършиха с години!Припозна ли се,Гешев!Маскари,мискини,мошеници,крадливи и алчни,задава се гражданско недоволство!

28

Идеалист

преди 10 месеца

Хората, които в момента са назначени да експлоатират властта. нямат нито познания, нито морал за промяна на Конституцията. Тяхното образование се свежда до маркетинг - как да прилъжат някои да си купи нещо, което не му е потребно и "пиар" - представяне пред обществото в добра светлина. Това са лъжци и измамници, чиято цел е унищожаване на българския народ в угода на англосаксонските интереси. Това стана в Украйна, гласят го и за България.

27

Ангелина

преди 10 месеца

До Анонимен под номер 23 Законите не е необходимо да се "преписват" ,а да се правоприлагат ,като в "нормалните държави".

26

хюго капет

преди 10 месеца

За щастие на простия милиционер му биха шута и вече е само клоун. Може да си скача колкото си иска

25

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки ден на свобода за Гешев е като ден за Хитлер в бункера. Присъдата го очаква

24

Мда

преди 10 месеца

Гешев, много плоско! Не че очаквам нещо повече...

23

Анонимен

преди 10 месеца

Мачкай Гешев, народа е с тебе и ще гласува масово на следващите избори за твоята партия.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Законите трябва да се препишат от ЕС от Германия

21

Анонимен

преди 10 месеца

Жена ти откъде е ве мен, че ми говориш за компетентност, а разкрил ли си некакво престъпление през живота си или гонеше бабичките по селата за откраднат буркан със сладко :)))

20

Анонимен

преди 10 месеца

Некъдърниците от ДБ,какво и на кого направиха нещо,въпреки че има закони,от колко време управляват ?За 48часа могат да сложат в ред в България ,но от Посолството не давате мътна вода,по-лесно си управляват от Козяк и НПОтата .

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ми, то по-скоро трябва да махнем всички кадри *** Промяната, защото вече три години тъкмо Промяната е на власт.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев е мъжкар,за разлика от Пипи дългото чорапче .хахаха