66

щурак

преди 10 месеца

След като има пълни самопризнания, кои ли самопризнания ще са празни. И освен това прокурорите си правят PR с твърденията за пълни самопризнания, защото са напълно наясно, че дадените пред милиционер обяснения от айдука нямат никаква доказателствена стойност. Прокурорска му работа, та чак милиционерска (ала Цв. Цв.)

65

Ева

преди 10 месеца

Що за скапана държава.Избиват хората, като пилци и все невинни.В парламента защитават собствените си интереси, гледат хората в очите и ги лъжат колко ги е грижа за тях.За толкова години истината е, че никой не го е грижа за масата. Сещат се за тях по избори, подхвърлят им някой трохички по празници и после всичко отначало.Патологични лъжци.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Въз основа на какво обявихте некой си за двоен убиец. И въпрос, ако е убиец, що се щура на свобода? Нашето правосъдие е велико. Съседката Радка посочила някого за убиец и ето.

63

БОЙ С ЧЕРПАКА ПО

преди 10 месеца

ИСКАМЕ ЗАПЛАТИ КАТО В ЕВРОПА, АМА ДА СИ ОСТАНЕМ ДИВИ ПЕЩЕРНЯЦИ?

62

Жената да ...

преди 10 месеца

...стои в къщи. Да би мирно седяло...

61

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Сички шопи сте такива.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Имал бил 150 000 лева задължения? Тоя е пълна от репка!

59

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Ако прокуратурата в София си вършеше...работата както трябва,сега нямаше да има още две жертви. Още миналата година,този...изверг е извършил...злодеяние,но е бил пуснат. Абе тези...органи майтап ли си правят с нас,или искат да грабнем...тоягите и да стартираме...системата от нулата. На там вървят работите.

58

Киро парцала

преди 10 месеца

Тя да каже за Доган, Боко, ПееФски, Киро менте Българина, Посолствата... Тия дребни изблици на нравственост не ни стоплят.

57

В.

преди 10 месеца

Азбучни убийства.

56

Анонимен

преди 10 месеца

'' Прокуратурата '' ............................ в последно време няма други новини освен вилнеещи, биещи, убиващи турбо селяни ... това е българския народ за съжаление, просто сега се чува и вижда повече.

55

Анонимен

преди 10 месеца

За съжаление такива индивиди са идеалът за мъж на българката, особено на младите поколения.

54

Феро

преди 10 месеца

С два патрона е колата,какво ли ще се случи?Нови две жертви,или нови две пачки за прокурорите?Филмът в България няма край,самонаселението намалява,ежедневно и със замах!

53

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Безработица и дигат цените и хората нервни и озвереват..

52

Анонимен

преди 10 месеца

Косата ми се изправя.Ще останат ли в България честни хора.Престъпници,корупция ,насилие.Престъпници ли сме българите.Нямаме ли морал,човечност,доброта.Не мога да го повярвам.Не искам да го повярвам.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана, подгониха мишките на Цацаров и Гешев, които до преди няколко месеца само висяха в интернет, когато не работят като опг.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Прокарва се политическа агенда, не че толкова се милее за жените. Прилича малко на САЩ с протестите за Джордж Флойд. Ако има американци тука, кажете после имаше ли подобрение за афроамериканците след тези протести и Байдън на власт? Любопитен съм, защото ако е имало подобрение съм ОК с тази агендата.

49

Itso

преди 10 месеца

На снимката горе - 6 нищоправци!. Цялата държава тъне в корупция, измами и престъпления те впрегнали цялата прокуратура да се занимава с ЕДИН случай, добре, става дума за убийство, рецидив, да назначат 2 та дори 3-*** криминалисти - те ЦЯЛА ПРОКУРАТУРА. Ей затова ще има Динковци, защото държавата отсъства.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Представяте ли си колко други спецялни престъпници има на свобода из България??

47

aaa

преди 10 месеца

Бах тоя пич много вържежен. Убил предното си 18 годишно гадже, сега убива 2-рото си 18 годишно гадже и междувременно официално живее с 3-тото си 20 годишно гадже, което е и най-вероятната му следваща жертва.