95

gg

преди 9 месеца

До redordeadАз съм избирател на Възраждане. Интелигентен, учтив и състрадетелен съм. Имам висше образование, работя легално и имам прилични доходи. Плащам задълженията си винаги навреме. Не крада, не убивам, изхвърлям си *** само където трябва, в добри отношения съм със съседите си. Нямам роднини от ДС, БКП, нито от настоящата власт.Та, кога ще ме пращате в Сибир?

94

redordead

преди 9 месеца

да изпратим всички гласоподаватели на вгъззраждани в Сибир при бащицата им Путин и подобни престъпления ще намалеят с 90% - те са основният контингент. Най-долллните утаййки на обществото гласуват за Банго Коцко Късата Рапира...

93

ИЗВОДИ

преди 9 месеца

Няколко извода след поредните жертви на насилие (не само момичетата от последните дни, но и мъжете - от Перник, Плевен, Цалапица и къде ли не - ВСЕКИ може да стане жертва, НЕЗАВИСИМО от пол, физическо състояние, етнос и т.н.) - 1. СПРЕТЕ да се занимавате с криминалки! И мъже и жени! Няма да станете по-добре, въпрос на време е да пострадате! От криминалки само проблеми! Спрете да движите с тях, камо ли да спите с тях! 2. Родители, обръщайте ИСТИНСКО внимание на децата си и ГИ ВЪЗПИТАВАЙТЕ!

92

НАСИЛИЕТО НЯМА ПОЛ

преди 9 месеца

Трябва да има възмездие за ВСИЧКИ жертви на насилие! И да се вземат мерки такива да няма, НО НЕ с дискриминация! Потърпевшите на прокурорското синче от Перник са здрави мъже (един даже е полицай), Цалапица и куп други - също! НЕ ТРЯБВА да се допуска зад максата, че "борим насилие" да се прокарва ДИСКРИМИНАЦИЯ-напр. по-строги наказания за насилие над жени, хомосексуалисти и т.н., защото те СА жертви-никой не спори, но хетеросексуалните мъже по-малко жертви ли са? НИКАКВА ИСТАНМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ!

91

Анонимен

преди 9 месеца

... е позор ! оставка и затвор....

90

Анонимен

преди 9 месеца

Кога работи българската полиция? само неколко дни в годината, когато са пред парламанта с искания за по високи заплати. Може и да е верно.

89

redordead

преди 9 месеца

бил искал пари, че да емигрира в Русия през Турция...последните дни феновете на Коцката яко избухват...явно им е напечено...

88

Няма чадър

преди 9 месеца

Ами просто си плати след първото убийство миналата година и съдията е спрял делото и го е пуснал с "мярка Подписка" !?! Това струваше още два млади живота...

87

Анонимен

преди 9 месеца

ВСИЧКИ, КОИТО СА ХОДИЛИ В ПОЛИЦИЯТА, ЗА ДА СЕ ЖАЛВАТ РАЗБИРАТ, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ПАЗЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ЗАЩОТО МОГАТ ДА ГИ ИЗНУДВАТ ЗА ПАРИ. ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ!

86

Анонимен

преди 9 месеца

ХОРАТА НЯМАТ ДОВЕРИЕ В МВР. СЕГА НЕ МОЖЕШ ДА ПОДАДЕШ ЖАЛБА, ДАЖЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ДА НЕ СЕ ПОЛЗВА 112/ЗАЩОТО РАЗГОВОРИТЕ СЕ ЗАПИСВАТ/ И ДА СЕ ОБАЖДАШ НА ТЕЛЕФОНА НА ДЕЖУРНИЯ, А ОТ ТАМ НЕ ГО ВДИГАТ ИЛИ НАМИРАТ НАЧИН ДА ТЕ ПРЕПРАТЯТ КЪМ ДРУГО ЗВЕНО В ПОЛИЦИЯТА. аКО УСПЕЕШ ДА СЕ СВЪРЖЕШ С ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КВАРТАЛЕН ЗА ДА СЕ ОПЛАЧЕШ ТОЙ СЕ ДЪРЖИ С ТЕБ ТАКА КАТО ЧЕ ЛИ ТИ СИ ВИНОВНИК, ЧЕ ГИ ТЪРСИШ. В ЕДНА МАЛКА БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ ХОРА ЖИВЕЯТ В ДАДЕН БЛОК ИЛИ КЪЩА И КАКВИ НАЕМАТЕЛИ ИМАТ.

85

ЧАДЪР С УЛУК.

преди 9 месеца

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ИМА. КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ОТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА - НИЩО? ВИЖ ОТ ДРУГИТЕ, АКО СПУСНЕ ЧАДЪР - ЩЕ КАПЕ ИЛИ НАПРАВО ЩЕ ТЕЧЕ!

84

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата всъщност е реалният убиец на момчето и момичето. Убиецът е изнудвал жертвите си за пари, за да може да си плаща "на когото трябва", за да продължи да остава на свобода, въпреки предишното си убийство! Т.е. жертвите щяха да си са живи, ако системата го беше onaнguзила навреме за предишното му изяснено убийство! Ама имал пари за даване...и вземане!

83

Абе

преди 9 месеца

Я се замислете малко!Как до преди нарязаната нямаше убийства?Или са крили,или мисирките лъжат.Няма бабички с милиони да фърлят пачки през балкони!

82

Анонимен

преди 9 месеца

Не бъдете наивни - не са некомпетентни хората в системата, а най-вече корумпирани!!!

81

Анонимен

преди 9 месеца

След като е признал, че има 150 000 лв.дългове, признал ли е, кого е подкупил с тези пари, за да на свобода 15 месеца след предишното убийство, което си е признал!Съдебната ни система работи на принципа - защо да влиза някой в затворя само за 1 убийство, както можем да го изчакаме да направи 3 убийства!? Убийците са ни мили,.. и доходоносни,.. а матряла нека си мре и протестира!

80

Анонимен

преди 9 месеца

Отвратителна съдебна система. Прогнила, замирисала и отчайващо некомпетентна! Една държава е силна само, когато съдебната система работи! На какво прилича това!!!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Няма чадър, единственото което има безхаберието на МВР и наследството на Рашков и Демерджиев. А когато Боко беше главен секретар такива ги арестуваха с клипове как ги задържат с белезниците и имаха награди от Интерпол и който се сетите!

78

оф

преди 9 месеца

а чадъра какъв е , против дъжд или против слънце ? щото има разлика де :)

77

Анонимен

преди 9 месеца

Цензурата тук е уникална, спуснато е коментарите против съдебната система да се трият.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Няма голяма разлика между това което е ставало със субектите от български произход в Османската империя, и начина по който Съдебната система третира българските граждани! Heлeгитимна съдебна система!